پس همون گليدن RS12Free Air براتون مناسبه.
پس همون گليدن RS12Free Air براتون مناسبه.
واقعا سپاس حمید جان. کارکرد شو رو دارید!![]()
آمپی برای جمع کردن این نیمچه سیستم می خوام(باکیفیت و مرقون به صرفه):
پخش p80 و باند کاپا و ساب هم که خودتون گفتید ،نوبت آمپ؟
سلام و ارادت خدمت دوستان
بله ، دقیقا، اول از سایز اسپیکر جلو مطمئن بشید، حالا باز با دوستان مشورت می کنیم تا بهترین انتخاب رو داشته باشید.
برای جلو کواک 10 سانتی هرتز هست حدود قیمت 100 تومن، 40 وات مینیمال و 100 وات پیک قدرتش هست هم با آمپ و هم با پخش میشه درایوش کرد.
6 ماه پیش که دنبال کامپ 10 سانتی بودم، خیلی کم تو بازار موجود بود، نمی دونم الان باشه یا نه
اگه اشتباه نکنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گلیدنRS 100 با قیمت حدود 330 تومن، با آمپ درایو میشد و 10 سانتی بود. ( 80 وات و 3 اهم/پیک 120 )
1 مدل هم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 10 سانتی اینفینیتی هم بود که کراس داشت و آمپ خور هم بود و قیت حدود 330 تومن داشت (50 وات 2 اهم/ پیک 150)
ولی تجربه ای که من خودم داشتم اینه که درایو کمتر از 50-60 وات برای استیج جلو تقریبا صداش تو صدای کامپ یا کواک عقب گم میشه ، مگه این که با فید پخش ورودیش بیشتر شه که در این صورت هم باز صدای جالب به سرنشین های جلو نمیده چون کامپ یا کواک عقبی که قوی تر هست صدای دلنشین تری داره، مورد بعد هم قیمت کامپ یا کواک 10 سانتی هست، با توجه به اینکه حداقل باید 100 تومن براش هزینه کرد، بنظرم اقتصادی و بصرفه نیست.
[:] :: [:] :: [:] :: [:] :: [:] :: [:] :: [:] :: [:] :: [:] :: [:] :: [:] :: [:] :: [:] :: [:]
در راستای فرمایشات شما خدمتتون عرض کنم ، بنظر من هم از نظر منطقی منبع تولید فرکانس مهم هست، 100 در صد اگه پروسسور رو به سری های مختلف پخش کنود ، پایونیر، آلپاین یا برند متفاوت مثل مارشال!!! وصل کنیم صدای متفاوتی خواهیم داشت. شاید در سری های مختلف پخش های برند این اختلاف صدایی کم باشه یا با گوش کم تجربه حس نشه، اما دقت و ویژگی های DAC و Pre Amp حتما در فرکانس صداهای خروجی موثره.فرمايشتون رو تا 80% قبول دارم.ولي به نظر من 20% هم پخش يا بهتره بگم Pre Amp پخش مهمه.همچنين امكاناتي كه داره.DAC پخش هم جزو مهمترين قسمت هست كه چه صدائي رو قراره از سورس بگيره و به پروسسور بده.
Last edited by pahama1; 20-01-2014 at 16:53.
ممنون حمید جانسلام
ببخشيد من اينترنتم از شنبه قطعه. لذا از همگي بابت تاخير در پاسخ عذرخواهي ميكنم.
در مورد كار كردن كليدهاي 206 با پخشها مسلما بايد يه اينترفيس سر راهش قرار بگيره. قيمتش هم حدود 50 تومن هست.
8016 تقريبا نيست.8019 هم تعداد محدودي شركت آورده نميدونم هنوز موجود داره يا خير.
الان كه 8019 داريد تا 600 براي خودتون ميخواهيد مجددا پخش بگيريد.؟من 7056 كن وود رو پيشنهاد ميكنم 500 تومن و واقعا عالي.
8019 رو ریوی خودمه و همه چی تمومه خیلی دوسش دارم
انشالله قسمت بشه مزاحم بشم براش دو جفت کامپ بگیرم
این یکی رو برای ماشین رفیقم میخوام که 206 معمولیه
اگه اینجوری باشه که همون 7056 رو میخرم- راحت گیر میاد ؟! چون سر 8019 خودم بیچاره شدم تا پیدا کنم یادش بخیر 560-70 خریدم
در هر حال مرسی
پرهام جان سپاس از راهنماییت ...
یه جورایی میگی هرینه کردن برای یه کامپ 10 سانتی تو استیج جلو همچی نتیجه چشمگیری نداره ، آره ؟! درست متوجه شدم منظورت رو ؟ ینی به این هم فک کنم که کلا استیج جلو رو بیخیال شم عایا ؟!
سلام
آمپ برای اسپیکر یا ساب؟
برای اسپیکر به نظر من 5602 پایونیر خوبه.اگر 4 کانال میخواهید 8604 بگیرید.
خواهش میکنم در خدمتم.
7056 که هست اگر خواستی بفرمائید براتون بگیرم.
با اجازه امیر جان.ببخشید ایشون امیر هستند نه پرهام.
بله بهتره کامپوننت رو حد اقل 13 به بالا بگیرید. البته من شخصا صدای کامپوننتهای معروف سایز 10 رو نشنیدم ولی مطمئنا برای خودروهائی مثل پراید اصلا توجیه اقتصادی نداره هزینه کردن برای این سری کامپوننتها.
خواهش میکنم،بله، من که گوش کردم خیلی فوق العاده نبود و در بعضی ترک ها هم جالب نبود ، استیج عقب کامپ 130 سری Hi Energy هرتز بود، جلو هم کواک 10 سری انرژی EMV 100.5 وامپ آرسنال 8004
صدای کامپ های عقب خیلی مجالی برای این کواک نذاشته بود، البته درصدی هم اتاق و اکوستیک بدنه در صدا موثره که شاید در این مورد بیشتر خودنمایی می کرد/خودرو تیبا بود
کلا برای مقاصد قدرتی و حجم صدای بالا این سناریو بهتر پاسخگو خواهد بود ، چون در صداهای بالا کواک های 10 سانتی با توجه به اینکه از آمپ تغذیه میشدن حجم صدای قابل قبولی تولید میکردن.اما در صداهای پایین با سلیقه من زیاد جور در نیومد.
پست قبلی با این تفاسیر و تجربه بود. اما در مورد اینکه چه بلایی سر درهای جلو بیاری ، با توجه به اینکه نمی خوای برشکاری انجام بدی ، بنظرم انتخاب دیگه ای غیر بی خیال شدن یا نهایتا استفاده از یه کواک و اتصال مستقیم به پخش نیست،در این مورد هم میتونی یا از کواک فابریک استفاده کنی یا یه کواک 10 در حد 50 تومن تهیه کنی یا با توجه به سلیقت از تیوتر استفاده کنی ،
تا نظر دیگر عزیزان و خواست و سلیقه شما چی باشه؟؟؟
Last edited by pahama1; 20-01-2014 at 19:29.
آمپ روبرای کل سیستم می خوام که جواب گو باشه اذیتم نکنه(مرگ و شیون یه بار)آمپ کنوود 720 جواب میده؟!!!،واقعا خسته و بیزار شدم بس برای سیستم قبلی آمپ و اسپیکر تغییر دادم. ساب کار کرد که معرفی کردین رو دارید؟ مجددا سپاس
![]()
آمپ رو 9604 پایونیر بگیر که 4*130 وات هست.نسبت به قیمتش مناسبه. 550 تومن.
ساب هم که معرفی کردم حضورتون آکبند هست نه کارکرده.این برند دست دومش خیلی کمه.
امروز وقت کردم از سیستمی که چند وقت پیش اقا حمید زحمتشو کشیدند عکس تهیه کنم،ایشالا قبل عید میبندمش رو ماشین.
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)