تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1383 از 4105 اولاول ... 38388312831333137313791380138113821383138413851386138713931433148318832383 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,821 به 13,830 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

پروفشنال mali.sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    واقعا نمبدونم کجام فک کنم گم شدم

پيش فرض

دوستان من خیلی چشم به راه جوابتون هستم اگه کسی تطلا عات دقیقی داره لطفا جواب بدید ممنون

الان که برگه سفیدم رو گرفتم کد خورده نبرو دریایی سپاه مرکز آموزش احمد بن موسی چندتا سوال دارم :
    1-با توجه به اینکه نبرو دریایی هست آیا تمکیلی رو قبول می کنن یا نه؟
    2-تا اونجا که دیدم اکثر تقیسمات این پادگان جنوب کشور هست از طرفی من تک فرزند پسر هستم و از اصفهانم حالا با این اوصاف آیا بازم شهر خودم میوفتم؟ در واقع اصلا جابجایی مثلا بین نیرو دریایی سپاه و نیرو زمینی سپاه کار ممکنی هست؟ اصلا متداول یا پارتی میخواد؟ (چون من ندارم)
    3-اینجور که فهمیدم افراد شرایط خاص مدارکشون رئ تو آموزشی تحویل میدن، سوالم اینه کسا ئیکه تکمیلی دارن کی باید اینکار رو بکنن ؟
    4- به نظرتون برم تهران مرکز نیرو دریایی سپاه یا هر جایی که مربوط هست و مدارک رو قبل از 1/12 ببرم مفیده؟

ببخشیدسوال ها زیاد شد- پیشاپیش از همفکریتون ممنونم
    سلام
    یچه ها اینقد Hatef رو نترسونین خدمت تموم میشه مثل من دقیقا 12 روزدیگه تسویه ..... اگه خدا بخواد
    خوب جواب جناب آقای امیر( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) عزیز

1-با توجه به اینکه نبرو دریایی هست آیا تمکیلی رو قبول می کنن یا نه؟
    بله - دوره تکمیلی بسیج برای تمام رده های سپاه پذیرفته میشه.
    2-تا اونجا که دیدم اکثر تقیسمات این پادگان جنوب کشور هست از طرفی من تک فرزند پسر هستم و از اصفهانم حالا با این اوصاف آیا بازم شهر خودم میوفتم؟ در واقع اصلا جابجایی مثلا بین نیرو دریایی سپاه و نیرو زمینی سپاه کار ممکنی هست؟ اصلا متداول یا پارتی میخواد؟ (چون من ندارم)
    نیروی دریایی معمولا با دریا سر وکار داره دیگه دریا هم یا جنوبه یا شمال درباره
    مرکز آموزش احمد بن موسی اطلاعی از تقسیمات ندارم ولی نا گفته نماند که نیروی دریای تو بعضی از شهرهای غیر ساحلی یگان پشتیبانی داره
    3-اینجور که فهمیدم افراد شرایط خاص مدارکشون رئ تو آموزشی تحویل میدن، سوالم اینه کسا ئیکه تکمیلی دارن کی باید اینکار رو بکنن ؟

روزی که انشالله رفتی برا اعزام مدارک تکمیلیت رومیگیرن
    4- به نظرتون برم تهران مرکز نیرو دریایی سپاه یا هر جایی که مربوط هست و مدارک رو قبل از 1/12 ببرم مفیده؟

برا تحویل برگ سبز (گواهی تکمیلی)؟ نه اصلا لازم نیست.

شما برای اعزام به خدمت مراحل پذیرش رو تو سپاه گذروندین؟اگه آره- کجا؟
    Last edited by mali.sh; 06-02-2013 at 11:09.

2. 2 کاربر از mali.sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mali.sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    واقعا نمبدونم کجام فک کنم گم شدم

پيش فرض

نه دوست من چه بی احتیاطی و چه خودکشی شهید محسوب نمیشه مثلا اگر شما سرپست داشتی چیزی میخوردی بعد بهت حمله شد این خودش یعنی بی احتیاطی و خانواده شما در بعضی موارد باید جریمه هم بدهند در مورد خوابتون هم بله امکان رخ دادن چنین اتفاقی هست اما
    داداش من کی داخل لوله اسلحه گیر کرده رو نگاه میکنه ؟؟ حالا رفتی اموزشی بهتون اصول رفع گیر رو یاد میدن وقتی فشنگ گیر میکنه باید اسلحه رو ضامن کنی خشاب رو دربیاری گلنگدن رو بکشی
    فشنگ گیر کرده از تو پوکه پران میوفته بعدش از دریچه پوکه پران داخله جام لوله رو نگاه میکنی تا دیگه فشنگی توش نباشه

[
    امشب با توضیح دقیق تو خواب HAtef تغییر میکنه

4. 2 کاربر از mali.sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال urcu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

دوستان يك سوالي ذهن من رو مشغول كرده،اگر تكراري هست ببخشيد.
    اگر يك سرباز در حين خدمت چه آموزشي ،چه يگان خدايي نكرده خدايي نكرده خدايي نكرده در اثر بي احتياطي خودش يا ديگران گلوله اي بهش شليك شد يا به هر نحوي فوت شد ، شهيد محسوب ميشه و خانوادش ديه ميگيرن از دولت؟
    اگر سربازي در حين خدمت خودكشي كنه چي؟ به خانوادش ديه ميدند يا خير ؟و أيا شهيد محسوب ميشه؟اگه ديه نميدن تا نكنم D:

در ضمن من چند شبه كابوس ميبينم هرچي شليك ميكنم گلوله از تو تفنگم برون نمياد،بعد لوله تفنگ رو ميگيرم جلو چشمم تا ببينم توش چه خبره كه تير ميزنه بيرون و از خواب ميپريم.امكانش هست اين اتفاق واقعا بيفته؟؟؟ D:
    با سلام

در صورتی که شما معاف از حمل سلاح و نگهبانی و... باشید و به شما اسلحه تحویل دادن! شما هم میتونید خودتون رو بکشید و هم کسای دیگه رو هیچ مسئولیتی هم ندارید! ( خدای نکرده البته) مسولیت با کسی هست که اسلحه رو به شما تحویل داده.
    اما اگر معاف از حمل سلاح و نگهبانی و ... نباشید درصورتی که خودتون رو مصدوم هم کنید ... میرید دادسرای نظام وجواب پس میدین!!
    مثلا اگر یه انگشتتون رو با اسلحه قطع کنید امکان داره زندان دادسرا هم برید!

دوستانی هم که خیلی از خدمت میترسن و... میتونن توی آموزشی خودشون رو به شب ادراری بزنن! 10 یا 12شب که اینکار رو کردن امکان داره حتی بدون کمیسیون معاف بشن ! یا ممکنه یه هفته هم به بیمارستان نظامی منتقل بشن و در صورتی که صحت مسئله ثابت شد معاف دائم!.

اگر هم کسی رو میشناسید که دلش نمیخواد خدمت بره و الان در حال ادامه تحصیل و... هست میتونید بهش بگید یکی دو سال قبل از خدمتش بره زیر نظر روانشناسان بالینی و... و خودش رو شدیدا به دیوانگی بزنه یه پرونده براش طراحی میکنن و یه کارت معافی خیلی تمیز هم میدنشون .( البته مشکل باید توسط دو تن از اساتید عزیز دانشگاه های دولتی یا پزشکان معتمد نظام نیز تاییدبشه! پس اگر قصد دارین این کار رو بکنید سعی کنید برید زیر نظر پزشکی که دارای کد نظام پزشکی هست )

راه های زیادی وجود دارن اما اون کسی که دلش میخواد معاف بشه باید چند سال قبل از خدمت تدابیر لازم رو پیش بینی کنه!

6. این کاربر از urcu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه hatef70's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

اااااااااااقا به خدا من همين جوري پرسيدم D:، من روزي كه فارغ التحصيليم رو گرفتم فرداش دفترچمو پست كردم! اگه قرار بود بترسم كه هيچوقت چنين كاري نميكردم!!!!
    اخه مگه ديوانه ام خود كشي كنم D: من اگه بپرسم كسي كه تير بهش ميخوره ، معنيش اين نيست كه ميخوام دور از جون بميرم.
    اخه خدايي حرفاي انجمن تكراري شده همش ميان ميگن ٠١ چطوره؟خوب ما گفتيم ي چيزه تازه بگيم الطلاعات هممون بره بالا.
    ولي واقعا از همه سپاسگذارم،مرسي از راهنماييهاتون.

8. 2 کاربر از hatef70 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

افتادم نیروی انتظامی شهید رجایی کرمانشاه
    بچه ها اگه کسی اطلاعاتی ازین پادگان داره دریغ نکنه
    آدرس تایپیک توی امضام هم فعاله

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام خدمت داداشای گلم منم افتادم آموزشگاه سید عبدالحمید انشائی نیرو زمینی ارتش کد 02 .
    آمارش چطوریاست برا فوق لیسانس ؟ چطور پادگانی هست ؟به نسبت 01 بهتره ؟

11. این کاربر از mtj2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه pedromi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

افتادم نیروی انتظامی شهید رجایی کرمانشاه
    بچه ها اگه کسی اطلاعاتی ازین پادگان داره دریغ نکنه
    آدرس تایپیک توی امضام هم فعاله
    فکر بعد از آموزشیت باش .95% تقسیماش نقطه صفر مرزیه

13. 2 کاربر از pedromi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فکر بعد از آموزشیت باش .95% تقسیماش نقطه صفر مرزیه
    ای بابا ترکوندی که مارو
    یعنی چی به فکرش باشم؟مگه کاری میتونم بکنم ؟!

در آغاز فعالیت vanhelcing's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

شهید رجایی کرمانشاه نیروی مرزبانی تربیت میکنه و تقسیمات هم میفته فرماندهی مرزبانی
    تعداد محدودی ممکنه بیفتن ستاد کل مرزبانی تهران ولی بقیه حتما در استانها و شهرهای مرزی خدمت میکنند.

16. 2 کاربر از vanhelcing بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من خودمم محل سکونتم کرمانشاست,مرزبانی بهتره یا پاسگاه و کلانتری و اینا ؟
    کلا بد و خوبش واسه یگان چیه ؟!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 37 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 37 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •