سلام
یچه ها اینقد Hatef رو نترسونینخدمت تموم میشه مثل من دقیقا 12 روزدیگه تسویه ..... اگه خدا بخواد
خوب جواب جناب آقای امیر( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) عزیز
بله - دوره تکمیلی بسیج برای تمام رده های سپاه پذیرفته میشه.1-با توجه به اینکه نبرو دریایی هست آیا تمکیلی رو قبول می کنن یا نه؟
نیروی دریایی معمولا با دریا سر وکار داره دیگه دریا هم یا جنوبه یا شمال درباره2-تا اونجا که دیدم اکثر تقیسمات این پادگان جنوب کشور هست از طرفی من تک فرزند پسر هستم و از اصفهانم حالا با این اوصاف آیا بازم شهر خودم میوفتم؟ در واقع اصلا جابجایی مثلا بین نیرو دریایی سپاه و نیرو زمینی سپاه کار ممکنی هست؟ اصلا متداول یا پارتی میخواد؟ (چون من ندارم)مرکز آموزش احمد بن موسی اطلاعی از تقسیمات ندارم ولی نا گفته نماند که نیروی دریای تو بعضی از شهرهای غیر ساحلی یگان پشتیبانی داره
3-اینجور که فهمیدم افراد شرایط خاص مدارکشون رئ تو آموزشی تحویل میدن، سوالم اینه کسا ئیکه تکمیلی دارن کی باید اینکار رو بکنن ؟
روزی که انشالله رفتی برا اعزام مدارک تکمیلیت رومیگیرن
4- به نظرتون برم تهران مرکز نیرو دریایی سپاه یا هر جایی که مربوط هست و مدارک رو قبل از 1/12 ببرم مفیده؟
برا تحویل برگ سبز (گواهی تکمیلی)؟ نه اصلا لازم نیست.
شما برای اعزام به خدمت مراحل پذیرش رو تو سپاه گذروندین؟اگه آره- کجا؟