تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1383 از 4428 اولاول ... 38388312831333137313791380138113821383138413851386138713931433148318832383 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,821 به 13,830 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

پروفشنال alijigari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دوست عزيز سرعت يكي نيس
    ممكنه يكي با 256 وضعش بهتر از 1 مگ باشه ولي سرعت يكي نيس
    128 حداكثر 140 ك هستش و 256 حداكثر 190 و 512 حداكثر 225
    همه اينا رو خودم تست كردم

بستگی داره پارس downstream شما را براساس شلوغی یا خلوتی مخابرات روی چه عددی تنظیم کنه مال من روی 2024 هست خیلی دوستان من هم اکانت 128 یا 256 یا 512 یا 1 مگ دارند down stream روی همین عدد تنظیم شده
    پس ازادی دانلود دارید اما مهم عدد snr‌شما چند باشه و فاصلشون از مخابرات چقدر باشه و روی خطتون نویز کم یا زیاد باشه -مثلا دوست من خونشون خیلی به مخابراتئن نزدیک هست با اکانت 128 برابر با 1 مگ پارس هست اما اگه نویز خط زیاد باشه و بختون بد باشه و فاصلتون دور باشه و یا سیم ها وصت راه مشکل پیدا کرده باشند دیگه کاری نمیشه کرد اا خیلی از شرکت ها downstream روی 1024 میزارن در این حالت دیگه وضع خرابتر میشه

2. این کاربر از alijigari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

امشب هم مثل شب های قبل بود واسه من
    1400 مگابایت دریافت داشتم از 12:30 تا 7

4. این کاربر از Ship Storm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه feizol65's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

دانلود تو پارس مثل خیلی از آی اس پی های دیگه به مرکز مخابراتی ربط داره . تو شهر ما ساری , یکی با سرعت 128 سرعت دانلود شب اش از 200 K/B هم بیشتره و یکی با سرویس 1 مگ هم سرعتش به زور به 20 K/B میرسه . علت هم ساده اس . قدرت و کیفیت ارائه خدمات در مراکز مخابراتی و تعداد کاربر در اون منطقه مخابراتی. یک مرکز بستر سخت افزار و نرم افزار اش قویتره و می تونه یوزر های بیشتری رو با کیفیت سرویس بده و یکی ضعیف تر هست با اونکه سرویس هایی که اونها استفاده می کنن هم مثل بقیه مراکز SHARE هست . خلاصه اش اینکه قبل از اینکه بگی با کدوم سرویس سرعت بالاتری واسه دانلود خواهی داشت , بپرس مرکز مخابراتی ات کجاست که اگر مرکزت خوب باشه 128 هم بگیری عالیه و اگر بد باشه شما 2 مگ هم بگیری لذت کارباهاش رو نمی بری .
    من خودم 256 دارم . سرعت دانلود روز بالای 220 هست ولی شب آخرش 50 K/B .
    در روز 220 ولي شب 50 !
    خب اين چه ربطي به مركز مخابراتي داره ؟ در روز تجهيزاتشون مشكل نداره ، شب مشكل پيدا مي كنه ؟!!!!!!!!!!
    بستگی داره پارس downstream شما را براساس شلوغی یا خلوتی مخابرات روی چه عددی تنظیم کنه مال من روی 2024 هست خیلی دوستان من هم اکانت 128 یا 256 یا 512 یا 1 مگ دارند down stream روی همین عدد تنظیم شده
    پس ازادی دانلود دارید اما مهم عدد snr‌شما چند باشه و فاصلشون از مخابرات چقدر باشه و روی خطتون نویز کم یا زیاد باشه -مثلا دوست من خونشون خیلی به مخابراتئن نزدیک هست با اکانت 128 برابر با 1 مگ پارس هست اما اگه نویز خط زیاد باشه و بختون بد باشه و فاصلتون دور باشه و یا سیم ها وصت راه مشکل پیدا کرده باشند دیگه کاری نمیشه کرد اا خیلی از شرکت ها downstream روی 1024 میزارن در این حالت دیگه وضع خرابتر میشه
    پارس آنلاين حداقل 2 جور ظلم در حق كاربرانش مي كنه :
    1) نسبت به كشورهاي ديگه : قيمت فوق العاده بالاي سرويسهاش.
    2) نسبت به كاربران خودش : خيلي پيش اومده كه كاربري با سرويس پايين تر ، سرويس بهتري داشته.
    اين مورد دوم ، خيلي به آدم فشار مياره : پول بيشتري بدي ، اما يكي ديگه حالشو ببره !
    شكي نيست كه پارس ميتونه اين وضع رو درست كنه ، اما نميدونم چرا درستش نمي كنن !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Last edited by feizol65; 11-12-2011 at 09:34.

6. این کاربر از feizol65 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

در روز 220 ولي شب 50 !
    خب اين چه ربطي به مركز مخابراتي داره ؟ در روز تجهيزاتشون مشكل نداره ، شب مشكل پيدا مي كنه ؟!!!!!!!!!!
    اگه زنگ بزنی به پارس و بگی شبها من مشکل دانلود دارم و سرعتم پایین هست میگه بله ما خودمون از عمد سرعت را پایین میاوریم ممکنه تو یک مرکز این اتفاق بیفته و تو یک مرکز این اتفاق تیفته و ممکنه تو یک مر کز کاربران زیادی داشته باشه که بخواد شبی چند گیگ دانلود کنه و یک مرکز کاربران ایم مدلی کمتر داشته باشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه feizol65's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

اگه زنگ بزنی به پارس و بگی شبها من مشکل دانلود دارم و سرعتم پایین هست میگه بله ما خودمون از عمد سرعت را پایین میاوریم ممکنه تو یک مرکز این اتفاق بیفته و تو یک مرکز این اتفاق تیفته و ممکنه تو یک مر کز کاربران زیادی داشته باشه که بخواد شبی چند گیگ دانلود کنه و یک مرکز کاربران ایم مدلی کمتر داشته باشه
    وقتي تعداد كاربران در يه مركز زياده ، پارس يا بايد سرويس دهيش رو در اون مركز بهتر كنه يا اينكه تعداد كاربراش رو كاهش بده.
    دليل نميشه هم خر رو بخواد هم خرما رو !

9. این کاربر از feizol65 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

این پارس آنلاین کلاً دوره ای هست چند روز خوبه چند روز معمولی چند روز خراب دوباره چند روز خوب چند روز معمولی چند روز خراب فقط تعداد روزاش فرق میکنه بعضی وقتا 2 روز خوبه 4 روز معمولی 3 روز خراب بعضی وقتا 1 روز خوبه 3 روز معمولی 5 روز خراب فکرکنم به صورت دوره ای پهنای باند مراکز مخابراتی رو کم و زیاد میکنن که کسی زیاد ناراضی نباشه

11. این کاربر از nimakh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

وقتي تعداد كاربران در يه مركز زياده ، پارس يا بايد سرويس دهيش رو در اون مركز بهتر كنه يا اينكه تعداد كاربراش رو كاهش بده.
    دليل نميشه هم خر رو بخواد هم خرما رو !
    دوست عزیز
    1-روزها سرعت خوب هست چون اکانتهاش گرون هست و برای حجم بیشتر باید پول زیادی کاربرانش بدن و کسی دانلود زیاد نمیاد مگه اکانتی بگیری 3 ماهی 20 یا 30 مگ باشه یا برای شخص پولش مهم نباشه !
    چون یک فیلم 500 مگ صبح یزاری برای دانلود ژولش بشتر میشه تا بخوای 1000 تومان بدی از بیرون بخری
    اما خوب اکثرا شبها این کارو بکنن پس ...

2-خودش هم میدونه شبها همه میخوان دانلود کنن و چون مجانی هست میگه حجم رایگان را با این سرعت در اختارتون مدم
    3-پارس هم خر را میخواد هم خرما اما از شرکتهای دیگه کمتر -مثلا ص--ب--ا---ن--ت خیلی خیلی هم خدا را میخواد هم خرما در این صورت تو روز هم بعضی شرکتها سرعت پایین هست !

اگه نباشه جاش خالی می مونه mooshimooshi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

خدا مرگشون بده دیشب ازم 280 مگ کم کردن

اگه نباشه جاش خالی می مونه 3FX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

دوستان قضیه fair policy پارس آنلاین چی شد ؟؟ این کارو انجام میده واسه کسایی که شب ها دانلود زیاد میکنن یا نه ؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

سلام
    مقدار قابل قبول snr باید چند باشه؟؟ واسه من روی 29
    Line Attenuation هم روی 36

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •