ممنون،داداش شما خودت شخصا استفاده کردی؟ یعنی این موضوع رو کاملا تائید میکنی؟
مود جیبی ایرانسل چطور؟ اون هم همین وضعیت رو داره؟
ممنون،داداش شما خودت شخصا استفاده کردی؟ یعنی این موضوع رو کاملا تائید میکنی؟
مود جیبی ایرانسل چطور؟ اون هم همین وضعیت رو داره؟
بله
ببین چون مودم جیبی آنتن قوی نداره هم توی ایرانسل هم توی مبین نت باید بری بشینی زیر دکل آنتن وایمکس تا درست کار کنه
میتونی با یه سرچ ساده تو گوگل لیست مقالاتی که این نوع مودم رو تست و تحلیل کردن مطالعه کنی
یک عدد مودم outdoorخارجی کارکرده مبین نت بفروش میرسد، 50هزار تومان زیرقیمت نو میتونید تهیه فرمایید
هرکسی تازه میخواد اشتراک بگیره و وایمکس تو منطقش قوی نیست یا مودم indoorداخلی داره و چراغ وایمکسش وضعیت رو ضعیف نشون میده میتونه استفاده کنه و خیالش از بابت سیگنال راحت باشه
اگر خریدار بودید pmپیغام خصوصی بفرستین تا لینک فروش رو واستون بفرستم
دیگه اینقدر گرون شده که ۵۰ تومن زیر قیمت هم کسی توان خرید نداره
یه زمانی ۲۰۰ تومن بود ! یادش بخیر
سلام بر همگی منم مبین نت دارم و یه مشکلی واسم پیش اومده گاهی اوقات برخی از سایت ها رو باز نمی کنه و این پیغام و میده کسی می تونه در این زمینه راهنماییم کنه سایتاشم مجازن مثلاً [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
XML Parsing Error: unexpected parser state
Location: jar:file:///C:/Program%20Files/Mozilla%20Firefox/omni.ja!/chrome/toolkit/content/global/netError.xhtml
Line Number 311, Column 58: <div id="ed_netInterrupt">&netInterrupt.longDesc;</div>
---------------------------------------------------------^
Last edited by rs-500; 08-02-2013 at 09:32.
این مشکل از دیروز برای من هم بوجود اومده ، البته نه فقط روی مبین نت ، بلکه روی اینترنت مخابرات هم که دارم دقیقا همین مشکل از دیروز هست ، معلوم نیست چیکار دارن میکنن
همشون دزدن خدا وکیلی اشتراکه من512 ولی گاهی سرعت دانلودم 4کیلوبایت میشه
با سلام
من دیروز متوجه افزایش قیمت های مبین نت شدم
گفتم شاید هنوز بعضی از دوستان مانند من متوجه نشده باشند
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یک نکته را هم اضافه کنم
البته هدف طرفداری بی مورد نیست بلکه فقط نمایش آن چیزی است که من از مبین نت میدانم
سرعت دانلود من از حدود 130 کمتر نشده
البته این بر میگردد به سروری که از آن دانلود می کنید ساعتی که دانلود می کنید و نوع سرویسی که گرفته اید
این برای همین حالاست
![]()
Last edited by dered; 08-02-2013 at 14:55.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)