تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1383 از 4714 اولاول ... 38388312831333137313791380138113821383138413851386138713931433148318832383 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,821 به 13,830 از 47136

نام تاپيک: Tribal Wars - جنگهای قبیله ای

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

با کدوم اکانتت میخوای نوبل کنی

داره خودمونی میشه frostmourne's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

آخه موقع ثبت نام از من هيچ سوالي در مورد مختصات روستاي انتخابي نپرسيد خودش روستا رو ايجاد كرد.
    اگر الان تو اون wold هستی. فکر کنم اگر start over کنی ازت بپرسه

داره خودمونی میشه Duke Nukem's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

اگر بار اولت باشه نمی پرسه.به نظر من اول تو یه world دیگه که نمی خواهی ادامه بدی برو .بعد بیا بیرون برو تو world ی که می خواهی .اون موقع می پرسه
    پس يعني كافيه مثلا در ورد 9 يه اكانت بسازم بعد برم در ورد 13 يه اكانت جديد بسازم در اين بار دوم ازم مختصات ميپرسه ؟ ( نيازي نيست در اكانت قبلي در ورد 9 براي مدتي بازي كرد بعد اكانت جديد در ورد جديد ساخت ؟ )

يه سوال ديگه هم داشتم اگه يه روستا رو Abandoned كنيم بعدها ميتونيم از اين وضعيت بيرونش بياريم و به بازيش ادامه بديم ؟

آخر فروم باز zauos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    آنسوی جهنم

پيش فرض

Extend no-ads-mode
    End: Feb 02,2008 14:55
    Automatically extend premium account:
    (as long as enough premium points are available) active (» disable)
    » No-ads-mode for 30 days (1 point)
    After activating the no-ads-mode log in again or click »remove ad.
    من از ای دی اس ال استفاده میکنم
    این شرایطش چیه و چطوریه ؟
    اینارو تو صفحه ی پریمویوم دیدم
    کسی در این مورد اطلاعات داره ؟

داره خودمونی میشه dizgаh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    گیلان - تالش

پيش فرض

ببین من نوبل منم 51 ساعت 32 دقیقه دیگه میرسه
    یعنی امروز چهارشنبه هست اونا جمعه حدود ساعت 9 شب میرسن تا اون موقع دیگه با خودته دیگه باید طوری تنظیم کنیم که لویالیتی اش پایین 20 باشه من از اینجا حمله میکنم Talesh (481|683) K64 البته توی روستای بقلی اش هم 1500 تا تبرزن دارم که با اینا هم زمان میتونم بفرستم
    تا اون موقع میتونی جورش کنی هستی اون موقع ؟

hi again wlord
    my troops arrive after 52:32 then targets loyality must be lower than 20
    they arrive almost after 2 days and 3 hourse
    are online then?
    thanks agai
    Last edited by dizgаh; 02-01-2008 at 17:36.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سعی میکنم.
    فردا یاد اوری بکن.
    من فعلا برم

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

پس يعني كافيه مثلا در ورد 9 يه اكانت بسازم بعد برم در ورد 13 يه اكانت جديد بسازم در اين بار دوم ازم مختصات ميپرسه ؟ ( نيازي نيست در اكانت قبلي در ورد 9 براي مدتي بازي كرد بعد اكانت جديد در ورد جديد ساخت ؟ )

يه سوال ديگه هم داشتم اگه يه روستا رو Abandoned كنيم بعدها ميتونيم از اين وضعيت بيرونش بياريم و به بازيش ادامه بديم ؟
    فقط ساختن اکانت تو world دیگه کفایت می کنه.اگرم تو یه world تا 14 روز بازی نکنی خودش پاک می شه

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    قعر اعماق گروههای اجتماعی

پيش فرض

mstf666 im at a tough situation here atm.Both Nedowiz and Chester are my good buddies,but chester hasnt talked with me for some time while Nedo has kept a close relation with me .Now im waving over both sides n im confused to help anyone.But if i make a stand it will decide the fate of both tribes in k63.The only problem im facing atm is jfsmith3.He doesnt like me and my tribe very much and he says that he will come for us when he is finished with Gym and FUSSED while fussed told me that they will help me in with anything if i support them.So what do u think i should do?I can go for anysides,but still i will wait for sometime and one more thing,u guys an expect severe attacks within a few days.FUSSED has a lot of inactives due to new year break and i heard that they all came back atm n a plan is plotted.Be careful and plz dont tell anyone that i said this to u..I dont want u to tell anyone abt our talks.I trust u with this okay^.^hehe

داره خودمونی میشه Duke Nukem's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

فقط ساختن اکانت تو world دیگه کفایت می کنه.اگرم تو یه world تا 14 روز بازی نکنی خودش پاک می شه
    ممنون.

پس پاسخ سوال دومم در مورد Abandoned هم منفيه چون ديگه روستا بعد از 14 روز از بين ميره و ديگه نميشه بعدا ادامش داد درسته ؟

لطف ميكني در مورد پالادين و گزينه Statue هم توضيح بدي ؟ چون در پي دي اف راهنماي بازي نديدم در اين مورد چيزي نوشته باشه.

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

ممنون.

پس پاسخ سوال دومم در مورد Abandoned هم منفيه چون ديگه روستا بعد از 14 روز از بين ميره و ديگه نميشه بعدا ادامش داد درسته ؟

لطف ميكني در مورد پالادين و گزينه Statue هم توضيح بدي ؟ چون در پي دي اف راهنماي بازي نديدم در اين مورد چيزي نوشته باشه.

من تو 10 , 12 بازی میکنم که paladin نداره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •