با کدوم اکانتت میخوای نوبل کنی
با کدوم اکانتت میخوای نوبل کنی
اگر الان تو اون wold هستی. فکر کنم اگر start over کنی ازت بپرسه
پس يعني كافيه مثلا در ورد 9 يه اكانت بسازم بعد برم در ورد 13 يه اكانت جديد بسازم در اين بار دوم ازم مختصات ميپرسه ؟ ( نيازي نيست در اكانت قبلي در ورد 9 براي مدتي بازي كرد بعد اكانت جديد در ورد جديد ساخت ؟ )
يه سوال ديگه هم داشتم اگه يه روستا رو Abandoned كنيم بعدها ميتونيم از اين وضعيت بيرونش بياريم و به بازيش ادامه بديم ؟
Extend no-ads-mode
End: Feb 02,2008 14:55
Automatically extend premium account:
(as long as enough premium points are available) active (» disable)
» No-ads-mode for 30 days (1 point)
After activating the no-ads-mode log in again or click »remove ad.
من از ای دی اس ال استفاده میکنم
این شرایطش چیه و چطوریه ؟
اینارو تو صفحه ی پریمویوم دیدم
کسی در این مورد اطلاعات داره ؟
ببین من نوبل منم 51 ساعت 32 دقیقه دیگه میرسه
یعنی امروز چهارشنبه هست اونا جمعه حدود ساعت 9 شب میرسن تا اون موقع دیگه با خودته دیگه باید طوری تنظیم کنیم که لویالیتی اش پایین 20 باشه من از اینجا حمله میکنم Talesh (481|683) K64 البته توی روستای بقلی اش هم 1500 تا تبرزن دارم که با اینا هم زمان میتونم بفرستم
تا اون موقع میتونی جورش کنی هستی اون موقع ؟
hi again wlord
my troops arrive after 52:32 then targets loyality must be lower than 20
they arrive almost after 2 days and 3 hourse
are online then?
thanks agai![]()
Last edited by dizgаh; 02-01-2008 at 17:36.
سعی میکنم.
فردا یاد اوری بکن.
من فعلا برم
فقط ساختن اکانت تو world دیگه کفایت می کنه.اگرم تو یه world تا 14 روز بازی نکنی خودش پاک می شه
mstf666 im at a tough situation here atm.Both Nedowiz and Chester are my good buddies,but chester hasnt talked with me for some time while Nedo has kept a close relation with me .Now im waving over both sides n im confused to help anyone.But if i make a stand it will decide the fate of both tribes in k63.The only problem im facing atm is jfsmith3.He doesnt like me and my tribe very much and he says that he will come for us when he is finished with Gym and FUSSED while fussed told me that they will help me in with anything if i support them.So what do u think i should do?I can go for anysides,but still i will wait for sometime and one more thing,u guys an expect severe attacks within a few days.FUSSED has a lot of inactives due to new year break and i heard that they all came back atm n a plan is plotted.Be careful and plz dont tell anyone that i said this to u..I dont want u to tell anyone abt our talks.I trust u with this okay^.^hehe
ممنون.
پس پاسخ سوال دومم در مورد Abandoned هم منفيه چون ديگه روستا بعد از 14 روز از بين ميره و ديگه نميشه بعدا ادامش داد درسته ؟
لطف ميكني در مورد پالادين و گزينه Statue هم توضيح بدي ؟ چون در پي دي اف راهنماي بازي نديدم در اين مورد چيزي نوشته باشه.
من تو 10 , 12 بازی میکنم که paladin نداره
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)