ممکنه یکی از فایلهای نصبی شما خراب باشه!!!
این بازی مشکل خاصی با XP نداره احتمالا مشکل کار از جای دیگ_ست!!
روی آیکون بازی راست کلیک کن و در قسمت compatibility/properties تیک ویندوز 2000 و run as administrator رو بزن...
ممکنه یکی از فایلهای نصبی شما خراب باشه!!!
این بازی مشکل خاصی با XP نداره احتمالا مشکل کار از جای دیگ_ست!!
روی آیکون بازی راست کلیک کن و در قسمت compatibility/properties تیک ویندوز 2000 و run as administrator رو بزن...
کردم فایده ای نداشت ):
بازم راه حلهای احتمالی این مشکل رو توی انی پست گفتم امتحان کنید ضرر نداره:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام. دوستان، من یه چندباری درخواست برنامه DX Media رو واسه ویندوز 7 - 32 بیتی داده بودم. اما راهی پیدا نشد! من یه بازیه قدیمی از سری بازی های کماندوها دارم به اسم Commandos 2: Men of Courage. این بازی فایل هایی داره که به صورت انیمیشن طراحی شدن و ابتدا و پایان هر مرحله پخش میشه. اما من چون ویندوزم رو از XP به 7 تغییر دادم، دیگه اون صحنه ها پخش نمیشن و اشکال هم سر برنامه DX Media هست! یعنی هر وقت روی XP هم این برنامه نصب نبود، این فایلا رو بازی پخش نمی کرد! با مدیا پلیر هم که بازشون می کردم صدا داشتن، اما تصویر نداشتن! الان هم دقیقاً همینطوری شده! یعنی خوده بازی که کلاً نادیده میگیرتشون و پخششون نمیکنه! مدیا پلیر هم فقط صداشون رو پخش میکنه!
خواهش میکنم، کمکم کنید!
لطفا راهنمایی کنید.
سلام
بازی re-volt روی ویندوز 7 نصب نمیشه
من اینجا () یه چیزایی خوندم، یا من متوجه نشدم یا راهش مشکل دارهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگر کسی میتونه کمک کنه ممنون میشم
فکر کنم شما باید از نرم افزار Phoenix استفاده کنی:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
من بازی Hitman 2 رو نصب کردم رو XP ولی آدماش اینجورین :
ویندوز هم عوض کردم.
شاید سیستم کم میاره :
cpu :4000 Dual Core
vga : 4670 ddr3
Ram:3 GIG
میشه یه راهی پیش پای ما بزارید؟Win 7 نصب کنم ؟
Last edited by smallfrank; 17-01-2011 at 20:05.
این بازیهای قدیم روی سیستمهای جدید یه کم بازی در میاره نمونه_ش همین مال شما!
یکی از راه حلهای احتمالی(نه البته قطعی)برای رفع چنین مشکلاتی تعویض درایور کارت گرافیک هست ,شما این کار رو بکن شاید جواب داد...
آقا بعد از نصب need for speed - hot persuit2 موقع اجرا ارور d3dx9_42.dll رو ميده
هر چي اينجا سرچ كردم، چيزي دستگيرم نشد
بايد دانلودش كنم؟ اگه جواب مثبته،از كجا؟ بعد از دانلود چيكار كنم؟ بايد جايي كپي كنم؟
اصلاً اين dllها چي هستن؟
نكته: (البته اگه مهمه) اين داستان موقع نصب روي لپ تاپ پيش اومد. قبل از اون روي pc كه از نظر سخت افزاري به مراتب از لپ تاپ ضعيف تر بود، به راحتي اجرا شد.
Last edited by علی شوماخر; 18-01-2011 at 01:45.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)