تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1382 از 1849 اولاول ... 382882128213321372137813791380138113821383138413851386139214321482 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,811 به 13,820 از 18490

نام تاپيک: ADSL Hiweb / شرکت های وب

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

[QUOTE=mehrdad..7;8864988]های وب بیش از حد دزد شده من 16مگ گرفتم سرعت رو روی 8مگ بستن دزدی از این واضعتر

Sent from my LG-D855[/QUOT

با پشتیبانی تماس بگیر سرعت شما را میبره بالا

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2016

پيش فرض

کاملا تایید میشه. سرعت منم با قند شکن بیشتر میشه :|
    مطمئنی دوست عزیز؟

این دانلود من از سایت ایرانی بدون وی پی ان:

والله نمی دونم واسه شما چطوریه ولی این چایی که من زندگی می کنم دقیقا همین طوریه . سرعت دانلود از سایت های ایرانی پایینه ولی وی .. ان که روشن می کنم سرعتش عالی میشه . سرعت دانلود از سرور های خارج هیچ مشکلی نداره واسم . یک بار دو بار نیست که اینو میگم . کلا دو سه ماه هست که این طوری شده واسه من !!

امروز دیگه خیلی جالب تر شده . با .. پی ان نمی تونم از سایت دانلود ها دانلود کنم .خخخ. ولی سایت های خارجی راحت با وی پی ان می تونم فایل دانلود کنم
    Last edited by hmz2016; 08-08-2016 at 09:02.

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و بُعد نرم‌افزاری انجمن هنر هفتم
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

فعلا که همه از همه ی سرویس دهنده ها ناراضی هستند.
    در هر کدام از تاپیک ها میری، هستند افرادی که میخواهند هرچه سریعتر از شر شرکت خدمات اینترنتی شان خلاص شوند. همه مشکل قطعی و سرعت کم و ... دارند.

آدم میمونه سراغ کدام شرکت بره.

الان من چند سال است های وب دارم.
    برای فردی که استفاده معمولی دارد و فقط گاهی میخواهد فایل های حجیم دانلود کند، های وب خوب است، بخاطر همان فشفه هایش.
    اما متاسفانه قیمت کلی های وب خیلی گران میشود. هیچ طرح تشویقی هم برای کاربرای قدیمی اش ندارد، یا من از آنها بی خبرم.
    مشکل دیگری که با های وب دارم هم مشکل DNS است که البته فعلا باهاش کنار آمدم.
    خوشبختانه برعکس دوستان، مشکل سرعت دانلود ندارم و هر وقت روز خواستم فایلی را بگیرم، با همان سرعت حداقل 500 kb/sec دانلود کردم. چه سرور داخلی و چه خارجی.

تا چند روز دیگر هم قراردادم با های وب تمام میشود و ماندم که چیکار کنم.
    همین های وب را با قیمت گران تمدید کنم یا به سراغ پیشنهادهای ویژه ی سایر شرکت ها بروم. مثلا شاتل یا آسیاتک.

4. این کاربر از amir_t6262 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

در هر کدام از تاپیک ها میری، هستند افرادی که میخواهند هرچه سریعتر از شر شرکت خدمات اینترنتی شان خلاص شوند. همه مشکل قطعی و سرعت کم و ... دارند.

برای فردی که استفاده معمولی دارد و فقط گاهی میخواهد فایل های حجیم دانلود کند، های وب خوب است، بخاطر همان فشفه هایش.
    اما متاسفانه قیمت کلی های وب خیلی گران میشود. هیچ طرح تشویقی هم برای کاربرای قدیمی اش ندارد، یا من از آنها بی خبرم.
    خوشبختانه برعکس دوستان، مشکل سرعت دانلود ندارم و هر وقت روز خواستم فایلی را بگیرم، با همان سرعت حداقل 500 kb/sec دانلود کردم. چه سرور داخلی و چه خارجی.

همین های وب را با قیمت گران تمدید کنم یا به سراغ پیشنهادهای ویژه ی سایر شرکت ها بروم. مثلا شاتل یا آسیاتک.
    سلام یا پارس برید که طرح های تشویقی خوبی داره میده یا شاتل این دوتا فعلا از همه سرترن اما اگر میبینید که می تونید از پیشگامان هم بگیرید که ثبات و کیفیت عالی ولی طرح و اینا زیاد نداره ولی در نوع خودش عالیه

Sent from my NX403A using Tapatalk

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام یا پارس برید که طرح های تشویقی خوبی داره میده یا شاتل این دوتا فعلا از همه سرترن اما اگر میبینید که می تونید از پیشگامان هم بگیرید که ثبات و کیفیت عالی ولی طرح و اینا زیاد نداره ولی در نوع خودش عالیه.

Sent from my NX403A using Tapatalk

7. این کاربر از hrkhl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه viking_vp3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    زیر آسمون خدا!!!

پيش فرض

دیوونه مون کرد
    هی قطعی هی قطعی هی پکت لاست
    چند روزه هم هی ای پی میگیره قطع میشه دوباره ای پی میگیره
    یا رو ی ای پی هی تایم اوت میده
    ر/ی/د/ه به دانلود و گیم و همه چی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

من هم نمی دونم چی کار کنم. قبلا پارس و آسیا تک داشتم. الان موندم برم شاتل یا نه
    دانلود هم دارم

ادیت: من هدیه 100 گیگ فشفشه رو فعال کردم، سرعتم تو این 10 روز، 20-30 کیلو بایت شد. مهلتش که تموم شد، سرعتم هم برگشت به وضع عادیش
    Last edited by golijon; 08-08-2016 at 15:21.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2016

پيش فرض

والله نمی دونم واسه شما چطوریه ولی این چایی که من زندگی می کنم دقیقا همین طوریه . سرعت دانلود از سایت های ایرانی پایینه ولی وی .. ان که روشن می کنم سرعتش عالی میشه . سرعت دانلود از سرور های خارج هیچ مشکلی نداره واسم . یک بار دو بار نیست که اینو میگم . کلا دو سه ماه هست که این طوری شده واسه من !!

امروز دیگه خیلی جالب تر شده . با .. پی ان نمی تونم از سایت دانلود ها دانلود کنم .خخخ. ولی سایت های خارجی راحت با وی پی ان می تونم فایل دانلود کنم

همین الان با وی ..ان . بی وی..امتحان کردم . وقتی خاموش بود سرعت رو 100 به زور میومد . ولی الان که روشنش کردم رفت رو 800 کیلو بایت . والله نظرم همونیه که گفتم . آی پی خودم ( ایران رو شناسایی می کنه و سرعت آی پی ایران رو محدود کرده ولی آی پی خارجی رو نمی تونه محدود کنه یا نکرده به هر حال !!!

آخر فروم باز mf.designing's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz city

پيش فرض

آقا من گیج شدم !
    چند وقتی بود LTE استفاده میکرد و نت خونه رو چک نکرده بودم ! همیشه بسته 256 (با دانلود شبانه 2 تا 5) رو میخریدم با 8 گیگ حجم که میشد ماهی 25 تومن و در طول دوره فشفشه هم میگرفتم و سرعتم دانلودم نهایت تا 300 میرفت !
    الان چک کردم دیدم کلا بسته ها عوض شدن ! من الان چی بگیرم به صلاحه ؟! جریان چیه ؟ دانلود شبانه رو کلا برداشتن ؟!
    سرعت دانلود نامحدود 1024 چقدره ؟!
    Last edited by mf.designing; 08-08-2016 at 18:27.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2015

پيش فرض

آقا من گیج شدم !
    چند وقتی بود LTE استفاده میکرد و نت خونه رو چک نکرده بودم ! همیشه بسته 256 (با دانلود شبانه 2 تا 5) رو میخریدم با 8 گیگ حجم که میشد ماهی 25 تومن و در طول دوره فشفشه هم میگرفتم و سرعتم دانلودم نهایت تا 300 میرفت !
    الان چک کردم دیدم کلا بسته ها عوض شدن ! من الان چی بگیرم به صلاحه ؟! جریان چیه ؟ دانلود شبانه رو کلا برداشتن ؟!
    سرعت دانلود نامحدود 1024 چقدره ؟!
    تهش 120....!!

13. این کاربر از Reza_brj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •