تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1382 از 1783 اولاول ... 382882128213321372137813791380138113821383138413851386139214321482 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,811 به 13,820 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

آقا یعنی چی؟
    من الان زنگ زدم 2020 میگه شبانه رایگان فقط به مالکین میدن و مستاجر نمیتونه استفاده کنه
    بعدشم میگه اگه جشنواره تابستانی و ثبت نام کنی شبانه رایگان داره و یک سالست قراردادش ولی گفت ما این چرندیات محدودیت دانلود و اینا نداریم

آخر فروم باز 1376MAXIMUM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

بعد از این پست ایشون به این نتیجه رسیدم که نه تنها هیئت مدیره صبانت عقل درست حسابی ندارن بلکه نمایندگی هاشون هم عقل ندارن آخه آدم عاقل وقتی می بینه جو تاپیک اینجوریه و کاربرا عصبانی هستن به جای آروم کردن جو میاد حرف از تشکر می زنه؟ پارکتون رو عوض کنید جوابگو نیست
    واقعا فکر میکنی مدیرای صبانت و نمایندگی هاشون مغز هم دارن که عقل داشته باشن؟ خیلی جدی تو نمایندگیش داشتم سرویس تمدید میکردم دختره که بغل دست کسی که داشت کارای منو انجام میداد داشت از الت جنسی دوست پسرش برای بغلیه تعریف میکرد منم گلابی بودم گوش نداشتم دایره لغاتم رو هم خونه گذاشته بودم حالا کدوم نمایندگی و چطوری و کجا و .... بماند البته دفه بعد که رفتم دیگه نبود دختره
    اخراج شده بود یعنی؟

3. 2 کاربر از 1376MAXIMUM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahdibozorg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

دوستان این صبانت با اعمال این سیاست جدید به چیز میرن واسین تابستون تموم شده مشترکاش کم بشن باز میوفته به چیز مالی فعلا باید صبر کنی گر صبر کنی از دانلود شبانه 12 کیلو بایتی شبانه خوب سازم مرگ بر این احمق های صبانت

5. 2 کاربر از mahdibozorg بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه gigaht's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

کلا این سرویسگر!های اینترنتی دامنه حرص و طمع شون حدی نداره .
    اوایل بهانه شون این بود که زیرساخت هر stm1 رو بالای 50 میلیون باهاشون حساب میکنه و اینه که اینترنت گرونه.
    زیرساخت سه بار قیمتارو شکست , به 37 رسوند و 30 و اخرم 24 میلیون امروزی ولی دریغ از کاهشی از طرف اینا
    بعد که وزیر چندبار باهاشون جلسه گذاشت که دیگه چه مرگتونه گفتن ای اقا , پهنای باندو مفت هم بما بدی بازم
    نمیصرفه و خرج داریم و حقوق کارمند باید بدیم و خلاصه گدای سامره بازی , سردسته شونم شاتله که اکثر این نابغه
    بازیها و طرحهای جدید چاپیدینی اول به غقل ایشون میرسه که وقتی شنید قراره مخابرات هم وارد گود بشه و adsl
    بفروشه قافیه رو باخته بود و جلسه گذاشت با روسای باقی سرویس کننده ها که این عادلانه نیست و ما قدرت رقابت
    با مخابرات رو نداریم و بدبخت شدیم رفت..
    اما چطور شد که موندن ؟ و سترگ تر هم شدن ؟
    اول اینکه مخابرات اون مفت فروشی که فکرمیکردن باشه نشد چون وقتی مخابرات دید مردم بهمین قیمتا راضیند دلیلی
    ندید که خیلی پایین تراز اینها بده و از پول بیشتر هم ابدا بدش نمیاد .
    دوم خود ما مقصریم که اون همبستگی لازمو نداریم , حرفشو میزنیم ولی در عمل بعد از کمی قرقر کردن میریم هزینه
    تحمیل شده رو پرداخت میکنیم و ... ای بابا بیخیال هم میگیم به بقیه . اینه که از لبنیاتی ها تا اینترنت فروشان با خیال
    راحت هرقدر میخوان اجحاف میکنن و ناله ها هم اثری نداره. شناختنمون .

مدیر کذایی صبانت میگفت طبق بررسی های ما کسانی که شبها دانلود میکنند زیر 5 درصد هستن و ما بخاطر رفاه!
    95 درصد بقیه حاضریم که اینا ریزش کنن و برن. ( کنتور که نداره , حناق هم که نیست!)
    دلم میخواست یه ریزش 10 درصدی همین ماه اتفاق میفتاد ( حالا با ایرانسل یا مخابراتی جایی یجور سر میکردیم)
    تا میدیدیم که چطور به ... افتاده اند و دست وپا میزنن .
    Last edited by gigaht; 15-09-2014 at 23:59.

7. 6 کاربر از gigaht بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    کاش اینجا نبود

پيش فرض

بچه ها من تصمیمو گرفتم به محض اتمام حجم یا زمانم کوچ به مخابــــــــــــرات !
    چند سالی میشد مشتری صبانت بودم و همیشه هم راضی بودم اما حیف دیگه هی بدتر و بدتر شد تا رسید به اینجا که هرجور دودوتا چارتا میکنم میبینم نمیشه ، نمیصرفه ایستادن.
    به امیدی روزی که اینترنت مثل آدامس ایرانی ارزون بشه

9. این کاربر از assz1366 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

دوستان ما هم تمدید کردیم فعلا
    1 مگ 3 گیگ یه ماهه 19500

فعلا مودم رو 12 مگه

[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
    سرعت 400 ه
    حلاله ؟ انشالا؟
    Last edited by WANG; 16-09-2014 at 01:21.

11. این کاربر از WANG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه shs2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

خوب با توجه به تغییر سیاست شرکت صبانت که به این شکل محدودیت برای دانلود شبانه گذاشته من به عنوان یک مشترک قدیمی (از سال 86 تا الان) دلیلی برای موندن نمیبینم .
    پینگ صبانت که دیگه مثل قبل نیست و من خیلی پینگ برام مهمه که امسال خیلی بد شده و از همه مهتر هم دانلود شبانه هست که دیگه رسما" محدود کردن !

خداحافظ صبانت

پروفشنال sorooshfm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

دوستان ما هم تمدید کردیم فعلا
    1 مگ 3 گیگ یه ماهه 19500

فعلا مودم رو 12 مگه

[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
    سرعت 400 ه
    حلاله ؟ انشالا؟
    آخه چرا یعنی قید شبانه رو زدی خیالت تخت دیگه شبانه درست نمیشه چون هم سیستم اکانتینگشون رو تغییر دادن و هم تو سایتشون و پنل کاربری اعلام کردن موندن تو این شرکت یعنی دادن پول زور

آخر فروم باز masooyan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

خوب با توجه به تغییر سیاست شرکت صبانت که به این شکل محدودیت برای دانلود شبانه گذاشته من به عنوان یک مشترک قدیمی (از سال 86 تا الان) دلیلی برای موندن نمیبینم .
    پینگ صبانت که دیگه مثل قبل نیست و من خیلی پینگ برام مهمه که امسال خیلی بد شده و از همه مهتر هم دانلود شبانه هست که دیگه رسما" محدود کردن !

خداحافظ صبانت
    همشهری شما کدون مرکز مخابراتی هستی؟

15. این کاربر از masooyan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه shs2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

همشهری شما کدون مرکز مخابراتی هستی؟
    مرکز استقلال

17. این کاربر از shs2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •