آقا یعنی چی؟
من الان زنگ زدم 2020 میگه شبانه رایگان فقط به مالکین میدن و مستاجر نمیتونه استفاده کنه
بعدشم میگه اگه جشنواره تابستانی و ثبت نام کنی شبانه رایگان داره و یک سالست قراردادش ولی گفت ما این چرندیات محدودیت دانلود و اینا نداریم![]()
آقا یعنی چی؟
من الان زنگ زدم 2020 میگه شبانه رایگان فقط به مالکین میدن و مستاجر نمیتونه استفاده کنه
بعدشم میگه اگه جشنواره تابستانی و ثبت نام کنی شبانه رایگان داره و یک سالست قراردادش ولی گفت ما این چرندیات محدودیت دانلود و اینا نداریم![]()
واقعا فکر میکنی مدیرای صبانت و نمایندگی هاشون مغز هم دارن که عقل داشته باشن؟ خیلی جدی تو نمایندگیش داشتم سرویس تمدید میکردم دختره که بغل دست کسی که داشت کارای منو انجام میداد داشت از الت جنسی دوست پسرش برای بغلیه تعریف میکرد منم گلابی بودم گوش نداشتم دایره لغاتم رو هم خونه گذاشته بودم حالا کدوم نمایندگی و چطوری و کجا و .... بماند البته دفه بعد که رفتم دیگه نبود دختره
اخراج شده بود یعنی؟
دوستان این صبانت با اعمال این سیاست جدید به چیز میرن واسین تابستون تموم شده مشترکاش کم بشن باز میوفته به چیز مالیفعلا باید صبر کنی گر صبر کنی از دانلود شبانه 12 کیلو بایتی شبانه خوب سازم
مرگ بر این احمق های صبانت
کلا این سرویسگر!های اینترنتی دامنه حرص و طمع شون حدی نداره .
اوایل بهانه شون این بود که زیرساخت هر stm1 رو بالای 50 میلیون باهاشون حساب میکنه و اینه که اینترنت گرونه.
زیرساخت سه بار قیمتارو شکست , به 37 رسوند و 30 و اخرم 24 میلیون امروزی ولی دریغ از کاهشی از طرف اینا
بعد که وزیر چندبار باهاشون جلسه گذاشت که دیگه چه مرگتونه گفتن ای اقا , پهنای باندو مفت هم بما بدی بازم
نمیصرفه و خرج داریم و حقوق کارمند باید بدیم و خلاصه گدای سامره بازی , سردسته شونم شاتله که اکثر این نابغه
بازیها و طرحهای جدید چاپیدینی اول به غقل ایشون میرسه که وقتی شنید قراره مخابرات هم وارد گود بشه و adsl
بفروشه قافیه رو باخته بود و جلسه گذاشت با روسای باقی سرویس کننده ها که این عادلانه نیست و ما قدرت رقابت
با مخابرات رو نداریم و بدبخت شدیم رفت..
اما چطور شد که موندن ؟ و سترگ تر هم شدن ؟
اول اینکه مخابرات اون مفت فروشی که فکرمیکردن باشه نشد چون وقتی مخابرات دید مردم بهمین قیمتا راضیند دلیلی
ندید که خیلی پایین تراز اینها بده و از پول بیشتر هم ابدا بدش نمیاد .
دوم خود ما مقصریم که اون همبستگی لازمو نداریم , حرفشو میزنیم ولی در عمل بعد از کمی قرقر کردن میریم هزینه
تحمیل شده رو پرداخت میکنیم و ... ای بابا بیخیال هم میگیم به بقیه . اینه که از لبنیاتی ها تا اینترنت فروشان با خیال
راحت هرقدر میخوان اجحاف میکنن و ناله ها هم اثری نداره. شناختنمون .
مدیر کذایی صبانت میگفت طبق بررسی های ما کسانی که شبها دانلود میکنند زیر 5 درصد هستن و ما بخاطر رفاه!
95 درصد بقیه حاضریم که اینا ریزش کنن و برن. ( کنتور که نداره , حناق هم که نیست!)
دلم میخواست یه ریزش 10 درصدی همین ماه اتفاق میفتاد ( حالا با ایرانسل یا مخابراتی جایی یجور سر میکردیم)
تا میدیدیم که چطور به ... افتاده اند و دست وپا میزنن .
Last edited by gigaht; 15-09-2014 at 23:59.
بچه ها من تصمیمو گرفتم به محض اتمام حجم یا زمانم کوچ به مخابــــــــــــرات !
چند سالی میشد مشتری صبانت بودم و همیشه هم راضی بودم اما حیف دیگه هی بدتر و بدتر شد تا رسید به اینجا که هرجور دودوتا چارتا میکنم میبینم نمیشه ، نمیصرفه ایستادن.
به امیدی روزی که اینترنت مثل آدامس ایرانی ارزون بشه![]()
دوستان ما هم تمدید کردیم فعلا
1 مگ 3 گیگ یه ماهه 19500
فعلا مودم رو 12 مگه
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
سرعت 400 ه
حلاله ؟ انشالا؟![]()
Last edited by WANG; 16-09-2014 at 01:21.
خوب با توجه به تغییر سیاست شرکت صبانت که به این شکل محدودیت برای دانلود شبانه گذاشته من به عنوان یک مشترک قدیمی (از سال 86 تا الان) دلیلی برای موندن نمیبینم .
پینگ صبانت که دیگه مثل قبل نیست و من خیلی پینگ برام مهمه که امسال خیلی بد شده و از همه مهتر هم دانلود شبانه هست که دیگه رسما" محدود کردن !
خداحافظ صبانت
آخه چرا یعنی قید شبانه رو زدی خیالت تخت دیگه شبانه درست نمیشه چون هم سیستم اکانتینگشون رو تغییر دادن و هم تو سایتشون و پنل کاربری اعلام کردن موندن تو این شرکت یعنی دادن پول زور
همشهری شما کدون مرکز مخابراتی هستی؟
مرکز استقلال
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)