ایول مرسی!...من میخوام ایم رو به 50 برسونم و اپیرنس رو به 40....بعدش هم شوتینگ رو می برم بالا...به نظرت خوبه؟
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
ایول مرسی!...من میخوام ایم رو به 50 برسونم و اپیرنس رو به 40....بعدش هم شوتینگ رو می برم بالا...به نظرت خوبه؟
یکی انگار من را صدا کردسعید آنالیزور اینجا هست به من میگی آنالیز کنم![]()
![]()
لازم نکرده تو به جاش معذرت بخواهیدوم اینکه من بجای اون ازت معذرت میخوام و همینجا میخوام این بحث ها رو تموم کنیم
تو مگه وکیل هستی
![]()
====================
به یک نفر وکیل احتیاج دارم از کسایی که علاقمند هستند به------- 0914 تماس بگیرند![]()
خوبه ولی قبل اینکه به ایمت اسکیل بگذاری تمامی آتریبیوت ها را برگردون به دکس تا هم ایم بره بالا و هم شوتت
فعلا اپرنس کار نکن بزار من برگردم به دوئل بعد 5 لول اون موقع می فهمیم آپرنس چه قدر خوبه
فعلا فکر کنم تا من 5 لول برک بالا تو بتونی یه 3 لول بری بالا که اونم بزار برای شوتینگ![]()
بنده وکیل پایه دو هستم در اختیار شماملازم نکرده تو به جاش معذرت بخواهیتو مگه وکیل هستی
![]()
====================
به یک نفر وکیل احتیاج دارم از کسایی که علاقمند هستند به------- 0914 تماس بگیرن![]()
3 نفر ریختن یر جیگر پس اوتش کردن
darklightnin vs. jiigar
magnusmain vs. jiigar
vikesfan81 vs. jiigar
پایه یک لازم دارم
انگار باید خیار بیاد اونجا بهش که آتاک می دهند می بیننداین یارو کاراکترش کارگره خودش دوئلر است
![]()
حاجی ایستگاه قطار میسازی نه اتوبوس ! همینه که کم بهت پول میدن دیگه سرت کلاه میذارنمن توي اين دو ماه آخير توي رنك تجربه 600 رتبه پيشرفت كردم!!!اونم با شراب تكليلا كاشتن و سر هم كردن سيم برق و آب از سرچاه بيرون كشيدن و جديدا ساختن ايستگاه اتوبوس!!!
منم که دارم نبش قبر میکنم بلکه یه چیزی پیدا شد![]()
سعید پس آی آر - دی جی ام رو بده بیارمش
اینا را می تونی با داشتن 20 - 30 تا ایم و یکی هم با داشتن سلاحی از نوع خیارببخشید منظورم همون سلاحی که خیار داره
سوتفاهم نشه
راحت بزنی مثل خیار خودمون
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)