تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 1382 از 3745 اولاول ... 38288212821332137213781379138013811382138313841385138613921432148218822382 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,811 به 13,820 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

اگه نباشه جاش خالی می مونه مهدی صفایی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

مرسی
    اره..از همون بحثی که سروش در تاپیک مخابرات خوزستان کرد و گفت گیت وی تک رقمی بهتره یادت هست؟
    الان گیت وی من به این صورته x.x.0.x یعنی سومین رقم تک رقمی هست خوبه.
    مهدی جان کلا تخلیه از آسیاتر و وصله های وب چقدر طول کشید؟؟
    256 نامحدودش چقدر با idm سرعت میده؟؟
    راستی من الان از سرویسم 20 روز مونده چه جوری اقدام کنم که زودتر تخلیه کنن؟ از تهران یا نمایندگی شهرمون؟
    Last edited by مهدی صفایی; 27-07-2013 at 11:10.

کاربر فعال انجمن شبکه اینترنت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

مهدی جان کلا تخلیه از آسیاتر و وصله های وب چقدر طول کشید؟؟
    256 نامحدودش چقدر با idm سرعت میده؟؟
    اولش با اسیاتک خیلی جرو بحث کردیم....داستانی داشتیم.تا 15 مرداد اجازه قطعی نمیدادن!
    ولی پس از اینکه نامه جمع اوری قطعی شد 1روزه برام قطع شد....
    های وب هم که 48 ساعت کاری برام وصل شد

فکر کردم این فقط مربوط به adsl ما هست
    عجیبه
    نشد دیگه....فکر کردی گیت وی های خوب فقط برای مخابراته؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه WHICH1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    نزدیک خیام فردوسی نادر شاه

پيش فرض

پ
    قبول دارم که جاهایی که فیبر نوری کشیدن باید فقط با مخابرات بسازی اما همین مخابرات مشهد الان یه 2 مگ طلایی با 8 گیگ رو 30 تومن میده و 1تا7 صبح هم رایگانه به اضافه اینکه پینگش عالیه تازه هیچ فرقی بین سرور خارج و داخل نداره
    تازه من که الان 10 گیگ حجمی آسیاتک رو دارم با وبگردی تنهاا اصلا تموم نمیشه تازه آسیاتک حجم دزدی هم میکنه
    من خودم قبلا هم نامحدود مخابرات مشهد داشتم هم نامحدود آسیاتک
    شانس آوردم که فیبر مسی هستم و از هر شرکتی بخوام میدن حتی دینامیت های وب
    شما در چند سال پیش مخابرات هستی و بی خبری الکی از مخابرات مشهد تعریف میکنی اطلاعات غلط میدی بهتون میگم برید تایپک رو بخونید ولی بخودتون زحمت نمیدن و باز حرف های میزنید که معلومه از کل اتفاقاتی که برای اینترنت ایران افتاده خبر نداری!؟ مخابرات مشهد خدای شاه دزد ها هست

انقدر کثیف هستند که نمیشه هیچ کثافتی رو بهشون نصبت داد از اسیاتک بدتره سرعت طلایی و نقره ای پایین تر از همه طرح ها ست دیگه هم توی تعرفه هاشون سرعت رو نمیگن به جاش از کلمه های سرعت مطلوب____سرعت مناسب_استفاده میکنن (کارهای که فقط تو ایران مییشه) پیگنش

عالیه کی گفته الان تو کل کشور 2 تا شرکت هست پینگشون خوبه کسی دیگه پینگ خوب نداره پینگ مشهد هیچی سرعت دایلاپ و با تایم اوت و قعطی فراوان لطف کن از چیزی که بیخبری الکی حرف نزنید زحمت دو صفحه تایپک هم بخودتون نمیدید ( تازه هیچ فرقی بین سرور خارج و داخل نداره) شما از

سرور داخلی با سرعت 300 تا 500 دانلود دارین ولی برای مخابرات مشهد هیچ فرقی نداره سرور داخلی هم سرعت خیلی پایینه چقدر بگم فقط اینترنت مخابرات مشهد هست تو کل کشور که نامحدود دیگه نداره

اگه نباشه جاش خالی می مونه مهدی صفایی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

پ

شما در چند سال پیش مخابرات هستی و بی خبری الکی از مخابرات مشهد تعریف میکنی اطلاعات غلط میدی بهتون میگم برید تایپک رو بخونید ولی بخودتون زحمت نمیدن و باز حرف های میزنید که معلومه از کل اتفاقاتی که برای اینترنت ایران افتاده خبر نداری!؟ مخابرات مشهد خدای شاه دزد ها هست

انقدر کثیف هستند که نمیشه هیچ کثافتی رو بهشون نصبت داد از اسیاتک بدتره سرعت طلایی و نقره ای پایین تر از همه طرح ها ست دیگه هم توی تعرفه هاشون سرعت رو نمیگن به جاش از کلمه های سرعت مطلوب____سرعت مناسب_استفاده میکنن (کارهای که فقط تو ایران مییشه) پیگنش

عالیه کی گفته الان تو کل کشور 2 تا شرکت هست پینگشون خوبه کسی دیگه پینگ خوب نداره پینگ مشهد هیچی سرعت دایلاپ و با تایم اوت و قعطی فراوان لطف کن از چیزی که بیخبری الکی حرف نزنید زحمت دو صفحه تایپک هم بخودتون نمیدید ( تازه هیچ فرقی بین سرور خارج و داخل نداره) شما از

سرور داخلی با سرعت 300 تا 500 دانلود دارین ولی برای مخابرات مشهد هیچ فرقی نداره سرور داخلی هم سرعت خیلی پایینه چقدر بگم فقط اینترنت مخابرات مشهد هست تو کل کشور که نامحدود دیگه نداره
    چرا چوش آوردی البته همش تقصیر اون از خدا بی خبریه که نامحدود مخابرات مشهد رو جمع کرد
    به هر حال آسیاتک تا قبل از عید خوب بود ولی الان دیگه عذاب آور شده
    من که دارم میرم های وب
    الکی 2 ماه گول این زنای پشت تلفن آسیاتک رو خوردم که صبر کنید درست میشه درست که نشد هیچ سرعت دانلود سایتهای خارج هم رید* شد

تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت

پيش فرض

عزیز من ، الان دیگه داری حرفت رو عوض می کنی
    تو پست قبلیت گفتی تو چک کردن سایت ها و کلا وبگردی کل حجم میره ، الان داری میگی فیلم فول اج دی دانلود کنی؟!
    من اون حرف رو بر اساس صحبت شما گفتم که میگی با وبگردی حجمت میره نه دانلود!
    من دانلود هام رو شب انجام میدم با همین نت آسیاتک شبی 3 گیگ و خورده ای میگیرم.
    نه یک مثال ساده زدم که با بلد بودن حجم رو نمیشه کم کرد اینترنت مثل غذا خوردن و لباس پوشیدن هست بلدی نمیخواد مثال من میگم این پیراهن کوچیک سایز من نیست نمیتونه استفاده کنم تو فروشگاه لطفا پیراهن بزرگتر بیارن ولی شما میگی نه باید بلد باشی همین پیراهن هم سایزت میشه مثال اینترنتی میزنم که بدونید وبگردی همه افراد با هم فرق داره مثل سایز لباس و حجم غذا خوردشون کسی که گرافیک خونده و صبح تا شب 100 عکس میبنه در هفته هزاران عکس با رزولیشن بالا که حجم یک عکس اندازه حجم این صفحه هست یا کسی که معماری مهندسی و.. خونده وبگردی با بقیه یکی هست نیست دیگه آخر بهتون گفتم حجم هیچ سایتی اندازه حجم سایت دیگه نیست شما از کجا میدونی من چه سایت با چه حجمی سروکار دارم که میگن بلد نیستم !با اینترنت محدود اصلا نمیشه سایت ها عکس و سایت های دانلود با حجم کم انجام داد
    مخابرات مشهد نامحدود نداره و همین سرعت شبانه شما میگی با همه ترفندها زیر 500 مگ اونم 2 روز در هفته میتونی دانلود کنی شاید

تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت

پيش فرض

چرا چوش آوردی البته همش تقصیر اون از خدا بی خبریه که نامحدود مخابرات مشهد رو جمع کرد
    به هر حال آسیاتک تا قبل از عید خوب بود ولی الان دیگه عذاب آور شده
    من که دارم میرم های وب
    الکی 2 ماه گول این زنای پشت تلفن آسیاتک رو خوردم که صبر کنید درست میشه درست که نشد هیچ سرعت دانلود سایتهای خارج هم رید* شد
    جوش چیه هر کی از همشهری های شما حرف شمارو ببینه با سر میره تو دیواره برو تایپک مخابرات مشهد رو بخون ببین چه میکشن من دارم میرم وایمکس ایرانسل اگه اونم خراب نشه تو مشهد خیلیه رفتم نمایندگی ایرانسل همینجور نشستن ثبت نام کنن و مودم بگیرین ایرانسل خراب نشه خیلیه که با این حجم کاربر جدید میشه!

اگه نباشه جاش خالی می مونه linuxx2011's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

عجب اوضاع تووووووووووپیه تو اسیاتک این چند روزه دارم بال در میارم،عجب حالی میده این سرعتای فضایی.

تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت

پيش فرض

عجب اوضاع تووووووووووپیه تو اسیاتک این چند روزه دارم بال در میارم،عجب حالی میده این سرعتای فضایی.

دوست من هم 256 نامحدود داره داره با 500 تا سرعت از همین سایت ها و دانلودها بازی دانلود میکنه تا فیلمش رو نشون نداد باور نکردم دیگه دانلود بازی و نرم افزارتون که درست شده بگردین و سرچ کنید سایت های ایرانی فیلم با همین سرعت دانلود هم میتونید پیدا کنید خدا کنه خراب نشه من هم بی نصیب از بازی و فیلم نشم از دوست بگیریم

9. این کاربر از WHICH1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن سریال‌های خارجی M A S T 3 R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Out of My Mind

پيش فرض

خوشبحالتون
    ما که یک ساعت صبح فقط برامون شیر فلکه رو اینقدر باز میکنن

دوست من هم 256 نامحدود داره داره با 500 تا سرعت از همین سایت ها و دانلودها بازی دانلود میکنه تا فیلمش رو نشون نداد باور نکردم دیگه دانلود بازی و نرم افزارتون که درست شده بگردین و سرچ کنید سایت های ایرانی فیلم با همین سرعت دانلود هم میتونید پیدا کنید خدا کنه خراب نشه من هم بی نصیب از بازی و فیلم نشم از دوست بگیریم
    دوست عزیز الان که سرعت سرور داخلی رو بردن بالا مال بقیه سرور های هم افت سرعت پیدا کرده هم شدید نوسان داره
    کسایی که اکانت برای لیچ و سایت های مختلف دانلود سریال و فیلم رو دارن فقط براشون ضرره مثل من+سرعت افتضاح دانلود از تورنت

+
    مطمئن باشین حتی سرعت از سرور های داخلی هم اینجوری بالا نمیمونه

11. این کاربر از M A S T 3 R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه linuxx2011's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

آره خدا کنه خراب نشه،اگه این اوضاع ادامه دار باشه باید بریم تو فکر خرید یه هاست دانلود ایرانی و ریموت لینکها و دانلود ازش

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •