تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1382 از 2365 اولاول ... 3828821282133213721378137913801381138213831384138513861392143214821882 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,811 به 13,820 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

سلام به همه اساتید حرفه ای و گل ... من به تازگی یه سورن ELX گرفتم، ممنون میشم اگه توی بستن یه نیمچه سیستم با شرایط زیر کمکم کنین .

1- انتظار خیلی زیادی ندارم ، در همین حد که صدا رو با کیفیت و نرم با بلندی قابل قبول بتونم بشنوم برام کفایت میکنه . ماشین خانوادگی ه و نمیخام کل بندازم. اگه بخام دقیق تر بگم بیس در همین چیزی که هست 30% قوی تر و بلندی صدا هم همینطور ، فقط تو صدای بالا صدا شفاف باشه و صدای خرخر بلند نشه کفایت میکنه.

2- نمیخام ساب ببندم ... مگه اینکه واقعا لازم باشه . کلا نمیخام خیلی ترکیب ماشین دست بخوره. این شامل درهای جلو هم میشه که جای فابریک کمی برای باند داره (10 یا 13 رو مطمئن نیستم ، اگه کسی اطلاع داره بهم بگه لطفا)

3-در کل تو ذهن خودم یه همچین چیزی هست :

-یک جفت کامپ در جلو (نمی دونم کامپ در اون اندازه ای که گفتم تو جای فابریکش جا بشه به کار میاد اصلا ؟!؟)
    -یک جفت کواکسیال یا کامپ برای استیج عقب (لطفا در مورد اینکه اگه عقب هم کامپ ببندم بیسم خیلی ضعیف میشه یا نه نظر بدین)
    - یه آمپ دو یا چهارکاناله
    - هدیونیت خوب تو نظر خودم 8019 هستش. اگه پیشنهاد دیگه ای دارین بگین.

حدود 1 تا 1.5 هم میتونم هزینه کنم ....
    با توجه به انتظاری که اولش گفتم اگه کم یا زیاده این چیزا اصلاح کنین و در هر مورد پیشنهاد بدین لطفا ...

بینهایت سپاس
    خب پونصد تومن میدی یه 7056 میخری که به جای 8019 اومده البته 8019 هم هست ولی 650 قیمتشه
    دوم یه co 609 میخری و یه.کامپ mx 165 آیدیو سیستم برا جلو
    تا اینجا میشه 480 + 357 + 450 که با یه آمپ 5602 پایونیر برا کواکت میشه 1500 ولی پول برا کامپ کم میاری هم میتونی m526 کنوود بخری هم mline 60.2 که صداش با mline 60.2 عالی تر میشه و کلا خیلی بهتر با هم مچ میشن
    اگرم خواستی میتونی یه آمپ 8604 پایونیر یا mline 75.4 بخری که چهار کانال باشه و هم باند و هم کواکت رو ساپورت کنه که بازم به نظر من 4.mline 75 صدای بهتری بهت میده ولی کلا یه دویست الی سیصد کم داری برا یه سیستم با کیفیت
    این سیستم رو اگه ببندی خیلی توپ میشه و کیفیتش نابودت میکنه

2. 3 کاربر از BIG-BANG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای hoseinsps's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    AhwaZz

پيش فرض

[
    سلام
    اگر بودجه خوب دارید پخش رو کنوود 7016 بگیرید به قیمت 500
    باندهاتون هم هر دو مدل حدود 80 وات ورودی میخوان
    امپلی M-LINE 75.4 گزینه خوبیه قیمتش هم حدود 550

ممنون از جوابی ک دادین حسین جان ولی بودجه من تا 600 هستش تو این رنج قیمت چی میتونم بگیرم؟
    سلام
    خواهش میکنم
    امپلی رو میتونید از سانداستریم تهیه کنید تا 400 تومن 4 کاناله 80 واتی داره....
    jvc9004 هم خوبه اگر گیر بیارید
    زیر 400 تومن
    پخش هم کنوود u356 به قیمت 220 که خروجی ساب هم داره /اون یه خروجی برای عقب هم میتونید چون 4 تا باندتون عقب هستن تبدیل 2 به 4 بگیرید...

سلام به همه دوستای گل
    بچه ها پخش های کنوود با ریموت پشت فرمونی 206 کار میکنه؟
    الآن 8016 یا 8019 پیدامیشه؟
    قیمت؟
    خودم 8019 دارم خیلی راضی ام (با تشکر ازآقا حمید )فقط ال سی دیش تو نور افتضاحه اما به همه چیش می ارزه
    تا 600 یه پخش میخوام برا 206 که با ریموتش کار کنه (پایونیر یا کنوود)
    بلوتوث هم داشته باشه
    سلام
    7056 گزینه خوبیه
    من 8019 دارم تو روز هم مشکلی با نورش ندارم D:
    تازه ماشین که 206 رو نور چراغ های داخل کلا نارنجیه! رنگ پخش هم رو نارنجی بذارید که خوانا باشه دیگه مشکلی نداره! تو تنظیمات هم یه قسمت داره که فکر کنم اسمش کنتراست با تغییرش شاید راضی ترتون کنه ...
    اینترفیس هم حدود 50 تومنه(ارتباط بین پخش و همون کنترل پشت فرمونی)....
    قیمت 8019 هم 650 تومنه
    7056 هم 497 تومن
    Last edited by hoseinsps; 19-01-2014 at 01:29.

4. 2 کاربر از hoseinsps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه hoomanhooman2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

خب پونصد تومن میدی یه 7056 میخری که به جای 8019 اومده البته 8019 هم هست ولی 650 قیمتشه
    دوم یه co 609 میخری و یه.کامپ mx 165 آیدیو سیستم برا جلو
    تا اینجا میشه 480 + 357 + 450 که با یه آمپ 5602 پایونیر برا کواکت میشه 1500 ولی پول برا کامپ کم میاری هم میتونی m526 کنوود بخری هم mline 60.2 که صداش با mline 60.2 عالی تر میشه و کلا خیلی بهتر با هم مچ میشن
    اگرم خواستی میتونی یه آمپ 8604 پایونیر یا mline 75.4 بخری که چهار کانال باشه و هم باند و هم کواکت رو ساپورت کنه که بازم به نظر من 4.mline 75 صدای بهتری بهت میده ولی کلا یه دویست الی سیصد کم داری برا یه سیستم با کیفیت
    این سیستم رو اگه ببندی خیلی توپ میشه و کیفیتش نابودت میکنه
    برادر اول یه دنیا ممنون و معذزت که من کاملا آماتورم تو این زمینه .
    اول اینکه پیشنهادهای شما همیناس که زیر لینک گذاشتم ؟

وچندتا سوال ؟

فرق این هدیونیت با 8019 چیه و چرا ارزونتره ؟!
    اون کامپی که معرفی کردین 16 ه درسته ؟! بعید میدونم توی جای فابریک سورن جا شه ؟! اینطور نیست ؟ ... من نمیخام به هیچ وجه ماشین دستکاری شه .
    در مورد آمپ هم دوتا دو کاناله یا 1 چهارکاناله ؟ کدوم بهتره ؟! وآیا برای نصب همچین چیزی نیاز به دستکاری توی برق ماشین هست ؟!

قیمت ها هم که اینجوری شد :

هدیونیت : 480
    کواک = 357
    کامپ = 450 که مجموعش 1400 ، 1500 میشه ....
    قیمت mline 75.4 رو داری حدودی ؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

باز هم سپاس

داره خودمونی میشه __Jamaica__'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دوستانی که دنبال یونیت ارزون قیمت میگردن cz200 کلاریون هم مد نظر داشته باشن واقعا نسبت به قیمتش خوش صداست.

7. این کاربر از __Jamaica__ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کابر فعال انجمن لوازم صوتی و تصویری ghahremanimehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

وچندتا سوال ؟

اون کامپی که معرفی کردین 16 ه درسته ؟! بعید میدونم توی جای فابریک سورن جا شه ؟! اینطور نیست ؟ ... من نمیخام به هیچ وجه ماشین دستکاری شه .
    در مورد آمپ هم دوتا دو کاناله یا 1 چهارکاناله ؟ کدوم بهتره ؟! وآیا برای نصب همچین چیزی نیاز به دستکاری توی برق ماشین هست ؟!

کواک = 357

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

باز هم سپاس
    قیمت mline 75.4 حدود 550 تومنه فکر کنم/

9. 3 کاربر از ghahremanimehdi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

وچندتا سوال ؟

کواک = 357

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

باز هم سپاس
    بله همیناس که لینکاشون رو گذاشتی والا 8019 توی بازار ایران چون کمیاب شده قیمتش رفته بالا اگه 650 میتونی برا پخش بزاری 8019 هم میتونید بخرید ولی 7056 هم صدایی شبیه به 8019 داره و برای شما مناسبه اما در مورد قیمتا هم کواک 450 هست و کامپ 357 و آمپ 75.4 رو هم که قیمتش رو دوستان فرمودن حدود 550 هستش
    برق هم نه نیاز به تقویت نیست با یه سیم گیج هشت و یه باتری معمولی راه میفته
    در ضمن برا کامپ هم اگه دیدین جا نمیشه میتونید از سری esk هرتز هم استفاده کنید و کامپ سیزده سانتی ببندید از این سری که حدود 350 قیمتشه و میتونید قیمتش رو با شماره ی نمایندگی هایی که توی سایت ایران هرتز هست تماس بگیرید و دستتون بیاد قیمتش انوقت اگه از هرتز کامپ خریدید میتونید از آمپ چهار کانال پایونیر 8604 استفاده کنید که قیمتش حدود 410 تومنه
    آمپ چهار کانال یا دو کانال خریدنم مسلما چهار کانال به صرفه تر هستش ولی خب بعضی اوقات به به دلیل نبود آمپ چهار کانال توی یه رنج قیمتی یا تفاوت درقدرت دو تا درایو شخصمجبور به خرید دو تا دو کانال میشه
    به هر حال اگه قصد خرید کامپ mx شد حتما از آمپ mline استفاده کنید وگرنه اگه هرتز خریدید 8604 مناسبترین گزینه براتون میشه و سرجمع 1700 پاتون در میاد البته فقط قطعات نصب و سیم پک هم روی هم 100 تا 150 که بستگی داره به نصاب و سیم پکی که میخرین داره
    اما برای استیج جلو اگه سیزده سانتی بخوره این کامپ رو هم میشه جاش داد با یه کوچولو تغییر نه اینکه رو دری رو برش بدی چون مگنتش کوچیکه

11. 5 کاربر از BIG-BANG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای pahama1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان
    برای 206 چه پخشی پیشنهاد میدید که امکانات زیر رو داشته باشه:

1: قابلیت استفاده از دوربین عقب
    2:GPS داشته باشه
    3:از برند های معتبر مثل پایونر/JVC/سونی/کنوود/... باشه

درضمن این auto maxco mvh-206peu که همه جا بعنوان سیستم فابریک 206 میفروشن، کیفیتش چطوره؟ ارزش یک میلیون و 200 تومن رو داره؟

البته یک جفت باند هم میخوام!(یک مدت 718 داشتم، یچیزی تو همون مایه ها...)

ولی بودجه:
    هر چقدر کمتر، بهتر!
    ولی سقفش 1.5 میلیون هست.
    سلام و ارادت
    این مدل های [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بنظرم خوب و جالبه اما قابلیت GPS رو بهتره از نمایندگی بپرسین ، چون این مدل ها اکثرا دانگل جداگانه برای gps دارن و هر سال هم باتوجه به تغییرات ، نیاز به آیدیت دارن که معمولا چون بیرون کم هست توسط نمایندگی پشتیبانی میشه، از 1 تومن به بالا هستن، در مورد کواک هم اگه با آمپ استفاده میکنید انتخاب های بهتری هم دارید.
    سلام
    دوستان یه سیستم در حدود 650 700 پخش و باند آمپلی
    ساب فعلا نمی خوام ولی طوری باشه در آینده بشه اضافه کرد
    پراید صبا
    ممنون
    با توجه به هزینه مورد نظر بهتره که در صورت امکان از قطعات دسته دو و مطمئن و تمیز استفاده کنید
    حدود قیمت اجناس نو: ساب باکس از حدود 250 تومن ، پخش حداقل 400 ، کواک حداقل 200 ، آمپ حدود 600
    وچندتا سوال ؟
    کواک = 357

باز هم سپاس
    یکی از مشکلات صوتی سمند همین استیج جلوشه، طبق فرمایش قبلی دوستان فکر کنم کواک 10 سانتی هم نمیخوره ، در هز حال اگه بشه بدون برش کاری 10 سانتی توش جا داد از هیچی بهتره
    در این صورت بنظرم بهترین انتخاب یه کواک 10 سانتی هست که مستقیم به پخش وصل شه
    در مورد استیج عقب ، اگه ساب استفاده نمی کنید حتما از کواک استفاده کنید ، ترجیحا قوی باشه که بیس قابل قبولی داشته باشه

13. 5 کاربر از pahama1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه hoomanhooman2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام و ارادت
    این مدل های [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بنظرم خوب و جالبه اما قابلیت GPS رو بهتره از نمایندگی بپرسین ، چون این مدل ها اکثرا دانگل جداگانه برای gps دارن و هر سال هم باتوجه به تغییرات ، نیاز به آیدیت دارن که معمولا چون بیرون کم هست توسط نمایندگی پشتیبانی میشه، از 1 تومن به بالا هستن، در مورد کواک هم اگه با آمپ استفاده میکنید انتخاب های بهتری هم دارید.

با توجه به هزینه مورد نظر بهتره که در صورت امکان از قطعات دسته دو و مطمئن و تمیز استفاده کنید
    حدود قیمت اجناس نو: ساب باکس از حدود 250 تومن ، پخش حداقل 400 ، کواک حداقل 200 ، آمپ حدود 600

یکی از مشکلات صوتی سمند همین استیج جلوشه، طبق فرمایش قبلی دوستان فکر کنم کواک 10 سانتی هم نمیخوره ، در هز حال اگه بشه بدون برش کاری 10 سانتی توش جا داد از هیچی بهتره
    در این صورت بنظرم بهترین انتخاب یه کواک 10 سانتی هست که مستقیم به پخش وصل شه
    در مورد استیج عقب ، اگه ساب استفاده نمی کنید حتما از کواک استفاده کنید ، ترجیحا قوی باشه که بیس قابل قبولی داشته باشه
    پرهام جان پس با این حساب اول باید بفهمم سورن هم مثل سمنده یا نه ؟! اگه بود باید یه کامپ 10 بگیرم ، که نیاز به آمپ هم نداره دیگه درسته ؟ در این صورت کامپ 10 چی پیشنهاد میدی ؟!

داره خودمونی میشه sezar77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    بجنورد

پيش فرض

التماس می کنم یکی از اساتید کمکم کنه یه ساب و آمپ مناسب می خوام که با پخش 7150 یا p80 و باند کاپا 693.9 اینفینیتی فوق العاده شه. لطفااااااااا

حـــــرفـه ای hoseinsps's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    AhwaZz

پيش فرض

یه ساب و آمپ مناسب می خوام که با پخش 7150 یا p80 و باند کاپا 693.9 اینفینیتی فوق العاده شه. لطفااااااااا
    سلام
    شما هنوز بین 7150 و p80 موندی ؟

شما بودجتون برای امپ و ساب چه قدره؟
    چه انتظاری از ساب دارید؟؟؟
    ویبره/کیفیت؟

17. 2 کاربر از hoseinsps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •