سلام
اگه موقع ثبت نام سيستم از آدم نپرسه در چه نقطه اي ميخوايم روستا داشته باشيم چطور ميشه ناحيه اي رو براش مشخص كرد و يا روستا به بقيه ايرونيها نزديك باشه؟
سلام
اگه موقع ثبت نام سيستم از آدم نپرسه در چه نقطه اي ميخوايم روستا داشته باشيم چطور ميشه ناحيه اي رو براش مشخص كرد و يا روستا به بقيه ايرونيها نزديك باشه؟
به نظر من که منجنیق نکته کنکوری بازیه!
وشما رو از هر جهت برای گرفتن روستا طرف بیمه میکنه.ولی بیشتر از 40 تا لازم نیست. ولی خب تو روستا های دفاعی داشتنش مهمه ولی در اولویت نیست.
به نظر بالاخره یارو با تهدید دوستان بی خیال شده
ممنون از آقایان بردیا و کاظم و علی انتقام و بقیه.![]()
the viwers of this topic
کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 14 (13 کاربران و 1 مهمان)
mstf666, dizgаh, Dohol, Duke Nukem, elendil, frostmourne, Hammer, hiworld, S a f a 6 4, seban001, white LORD, zauos, zed2
این اولین نوبل من است . من این روستا را از 100 به 9 آوردم اما برای بار 4م نوبل منمبه همراه سرباز هایم دار فانی را وداع گفتند در صورتی که این شخص حتی یک سرباز هم نداشته
باید موقع انتخاب مختصات South west را انتخاب کنید چون اکثرا در این محدوده هستیم![]()
Dear seban
support BDR against Fussed
they were our allie
but when they saw we are at another war,attacked us
نه حسن مثل اینکه سیاستت خوب هم گرفته تو آینده داری میگم برا انتخابات مجلس شرکت کن البته بااجاززه رییس مجلس تشخیص مصلحت امین خان
قربون نفست الان محاسباتش را میکنم بهت نتیجه را میگم
بچه ها میگم حالا بزنه این سبان از زرشتشتی های هند باشه و فارسی هم سردربیاره حسابی به ریشمون میخنده
(یه دفعه 2تا هلندی اومده بودن کلاس زبانمون بعد کلی فحش دادنشون فهمیدیم فارسی هم نصفه و نیمه بلدند)
thanks wlord its good chois for noble
i will say you how and when we do attack
in here k64 im so far from other iranian and for it i like to come near you and other iranian i think its better for me
thanks for your helps
good luck sir![]()
آخه موقع ثبت نام از من هيچ سوالي در مورد مختصات روستاي انتخابي نپرسيد خودش روستا رو ايجاد كرد.
اگر بار اولت باشه نمی پرسه.به نظر من اول تو یه world دیگه که نمی خواهی ادامه بدی برو .بعد بیا بیرون برو تو world ی که می خواهی .اون موقع می پرسه
هم اکنون 10 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 10 مهمان)