فکر کنم چهارشنبه ی همین هفته باشه.میخوان قیمت رو ببرن بالا...
راستی این بازی منتخب استقلال پرسپولیس کی برگزار میشه ؟
فکر کنم چهارشنبه ی همین هفته باشه.میخوان قیمت رو ببرن بالا...
راستی این بازی منتخب استقلال پرسپولیس کی برگزار میشه ؟
جانداري: اولروم را به استقلال نميدهيممن كه از اين اولروم خوشم نميادمیخوان قیمت رو ببرن بالا...
الان هم كه مهاجم ها كولاك هستند
اين فقط يه خرج زيادي رو دست باشگاه ميذاره
به نظر من كه بازيكن خوبي نيست
مانیازبه مهاجم داریم الان نمیتونیم هافبک ودفاع بگیریم چون وقت میبره هماهنگیشون
منم خيلي وقته دارم همينو ميگم ولي كو گوش شنوامن كه از اين اولروم خوشم نمياد
1 ماه هستش كه من دارم ميگن عنايتي رو بيارن خوبه ولي شما هي با من مخالفت كنيد
فقط عنايتي به درد استقلال مي خوره ، همين و بس![]()
من دوست دارم عنايتي بياد ولي وقتي عنايتي بياد بايد آرش بشينه رو نيمكتمنم خيلي وقته دارم همينو ميگم ولي كو گوش شنوا
1 ماه هستش كه من دارم ميگن عنايتي رو بيارن خوبه ولي شما هي با من مخالفت كنيد
فقط عنايتي به درد استقلال مي خوره ، همين و بس
و اين با وجود آمادگي برهاني نميتونه جالب باشه
به جاي اولروم اگه آرفي رو بيارن خيلي بهتره
بازگشت عنايتي به استقلال منتفي شد بازگشت رضا عنايتي به تيم فوتبال استقلال به طور كامل منتفي شد.
به گزارش خبرگزاري ورزش ايران(ايپنا)، رضا عنايتي مهاجم النصر امارات كه به دليل مصدوميت در شرف جدايي از اين تيم قرار داشته ، طي چند روز گذشته مذاكراتي را با مسوولان استقلال آغاز كرده بود تا به اين تيم بازگردد.
تماس سرپرست تيم فوتبال استقلال با عنايتي درباره بازگشت به اين تيم اما بدون نتيجه مانده است. بر اساس اخبار دريافتي روز جمعه علي نظري جويباري با رضا عنايتي مذاكراتي را انجام داد كه در اين گفت و گو عنايتي اعلام كرد قراردادش با النصر پابرجاست و نمي تواند به استقلال بازگردد.
گفتني است ، عنايتي هماكنون به دليل مصدوميت در تهران به سر ميبرد.
سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران در گفتگو با آريا: تعطيلي ليگ به ضرر تيم ماست
خبرگزاري آريا- از نحوه بازي نفرات اصلاً رضايت ندارم و معتقدم که استقلال يکي از ضعيف ترين بازيهاي خود را ارائه داد چرا که موقعيت هاي بسياري را از دست داد و خط دفاع نيز در حالي که زياد تحت فشار نبود 2گل را دريافت کرد که بايد اين وضعيت رسيدگي شود.
امير قلعه نوعي، سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران در گفتگو با آريا، ضمن بيان مطلب فوق اظهار داشت: در ابتداي نيمه اول بازي را ضعيف شروع کرديم که با گذشت زمان بازي نسبتاً متوسط شد و با شروع نيمه دوم اين قضيه مجدداً تکرار شد که بايد اين نوسانات تيم مورد بررسي قرار گيرد.
وي ادامه داد: تعطيلي ليگ برتر به هيچ وجه به نفع تيمهاي پرسپوليس و استقلال نيست چون ما نمي توانيم در مدت زمان طولاني بازيکنان را از لحاظ فيزيکي در شرايط ايده آل حفظ کنيم و البته در اين مدت نگهداري تيم نيز هزينه بالايي را طلب مي کند و البته بايد حاشيه ها را نيز جمع کنيم که کار ساده اي نيست.
قلعه نوعي در ادامه به خبرنگار آريا گفت: زماني که سکان تيم ملي را برعهده داشتم براي تعطيلي ليگ با ساير مربيان مشورت مي کردم تا بهترين تصميم اتخاذ شود اما متأسفانه براي اين تعطيلي هيچ صحبتي با من صورت نگرفت اما به هرحال اميدوارم که اين مورد کمتر اتفاق بيفتد جون به ضرر تيم ما است.
وي تأکيد کرد: هيچ مشکلي با اصغر حاجيلو نداشتم او از پيشکسوتان استقلال است و همواره براي او احترامي خاص قائل هستم و هرگز با او قهر نبودم و در مورد تيم داماش نيز به حسين عبدي و استانکو تبريک مي گويم چون با نفرات جوان تيمي مناسب را جمع کرده بودند که در هفته هاي بعد به مراتب بهتر مي شوند.
گفتني است، تيم استقلال در مقابل داماش گيلان يک بازي پرنوسان را به نمايش گذاشت و از يک تيم قعر جدولي 2گل در يافت کرد که اين قضيه کادر فني استقلال را نگران کرده است و در ابتداي اين ديدار نيز مراسم آشتي کنان قلعه نوعي و حاجيلو برگزار شد و اين در حالي بود که قلعه نوعي اعلام کرده که هرگز با او قهر نبوده است.
استقلال تهران در تعطيلات نيم فصل به تركيه يا جزيره كيش خواهد رفت
تيم فوتبال استقلال تهران در تعطيلات نيم فصل به تركيه يا جزيره كيش خواهد رفت.
بنا به نظر كادر فني استقلال تمرينات اين تيم تا روز چهارشنبه تعطيل شد.
پس از اين تعطيلي بازيكنان اين تيم به اردو خواهند رفت.
مسئولان اين باشگاه درصدد اعزام تيم به تركيه و حضور در كمپ آنتاليا هستند. آبي پوشان در صورت حضور در تركيه شش روز تمرينات خود را در اين كمپ پيگيري مي كنند.
در صورتي كه مقدمات اين سفر فراهم نشود اين تيم به كيش خواهد رفت و يك هفته در جزيره در اردو خواهند بود.
مكان اردوي آبي پوشان تا فردا قطعي خواهد شد.
از سوي واعظ آشتياني
اعضاي كميته انضباطي باشگاه استقلال حكم گرفتند
خبرگزاري فارس: با نظر مديرعامل باشگاه استقلال اعضاي كميته انضباطي اين باشگاه امروز حكم هاي خود را دريافت كردند.
به گزارش خبرگزاري فارس، امير رضا واعظ آشتياني سرانجام اعضاي كميته انضباطي اين باشگاه را اعلام كرد.
طبق نظر مديرعامل استقلال؛ حسن حداد، امير حسين فتحي، ابوالقاسم انتظار المهدي و علي نظري جويباري اعضاي اين كميته را تشكل خواهند داد.
اين نفرات امروز حكم هاي خود را دريافت كردند.
فتحي مسئول كميته حقوقي و امور بين الملل و انتظار المهدي وكيل باشگاه استقلال نيز هستند.
انتهاي پيام/
در گفت و گو با فارس
پيرواني: خوشحالم كه كنار قلعه نويي مي نشينم
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس گفت: خوشحال هستم كه پس از مدت ها مجددا كنار قلعه نويي مي نشينم.
افشين پيرواني در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس اظهار داشت: روز چهارشنبه بازي جالبي بين تيمهاي منتخب ليگ برتر و بازيكنان سرخابي خواهيم ديد.در اين بازي به جز مسائل فني موارد ديگري مانند امور خيريه در نظر گرفته شده است.
وي افزود: از صميم قلب دوست دارم هواداران پرسپوليس و استقلال ما را در اين بازي تنها نگذارند.البته آرزو مي كنم شمار تماشاگران پرسپوليس بيشتر باشد تا ثابت شود ما پر طرفدارترين تيم آسيا هستيم.
پيرواني ادامه داد: پس از جام ملت هاي آسيا ديگر كنار قلعه نويي حضور نداشتم.خوشحال هستم كه باز هم در كنار او در تيم منتخب سرخابي قرار مي گيرم. قلعه نويي مربي با دانش و فهيمي است. تجارب خوبي كنار او در تيم ملي كسب كردم.
سرمربي پرسپوليس خاطر نشان كرد: يازده بازيكن پرسپوليس به همراه احمد رضا عابدزاده براي ديداري كه در يكي از بهترين اعياد مسلمانان انجام مي شود آماده اند.
انتهاي پيام/
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)