تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1381 از 3347 اولاول ... 38188112811331137113771378137913801381138213831384138513911431148118812381 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,801 به 13,810 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

آخر فروم باز masooumi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    اینترنت

پيش فرض

سرعت 4G ثابته؟ زیر 10 مگ نمیاد؟ روی نسل 3 که خیلی بالا پایین داره... دوستانی که از فور جی استفاده میکنین از سرعت راضی هستین؟ میخوام گوشیمو عوض کنم گوشی با قایلیت 4G بگیرم
    من که توی مشهد سرعت 4g همش بین 3 تا 5 مگ هست. فقط خوبی 4g اینه که شبکش پایدار هست و اینطوری نیست که یک لحظه اینترنت داشته باشی و دقیقه بعد قطع بشه و به طور پیوسته به اینترنت وصلم.

انصافا پوشش ایرانسل توی مشهد هم خیلی کامله ، یعنی من 90% شهر که رفت و امد می کنم کلا روی 4g هست گوشیم.

2. 2 کاربر از masooumi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

تری جی دانلود در ویندوز با windroye با تلوبیون

4. این کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2015
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

سرعت 4G ثابته؟ زیر 10 مگ نمیاد؟ روی نسل 3 که خیلی بالا پایین داره... دوستانی که از فور جی استفاده میکنین از سرعت راضی هستین؟ میخوام گوشیمو عوض کنم گوشی با قایلیت 4G بگیرم
    توی شیراز که زیر 15 مگابیت نمیره و تقریبا 80 درصد شهر تحت پوشش هست.
    4G چند تا مزیت نسبت به 3G داره یکی اینکه گوشی کمتر داغ میکنه و در نتیجه باتری کمتر استفاده میشه و یکی دیگه هم پینگ خوبی داره و قطع و وصلی نداره و پایدارتر از 3G هس.
    یکی دیگه هم اینکه کلاس داره

6. 3 کاربر از world sta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن شبکه اینترنت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

نسبت به 3G چون کاربرانش کمتره بهتر هست.(البته جدیدا شلوغ شده)

در کل اگه نظر منو بخوای بدونی نگیری بهتره(در حال حاظر!). من اوایل راه اندازی 4G ازش خیلی راضی بودم.حتی تا جایی پیش رفتم که خواستم به عنوان اینترنت اصلی ازش استفاده کنم.
    اما از اونجا که سیگنالش در منزل ما ضعیف هست باید مودم رو در جایی تنظیم میکردم که سیگنال بهتر هست و در نتیجه سرعت بیشتری هم دریافت میکردم.
    این اواخر( دو ماهه ) ازش حسابی زده شدم و دو هفته ای میشه که کنار گذاشتمش.الان اومدم تست سرعت براتون بگیرم در اون ناحیه ای که معمولا سیگنالم خوب بود هم دیگه سیگنال دریافت نکردم!(گل بود به سبزه هم آراسته شد)

در رابطه با سرعت: تا حدود 33مگ هم دریافت کردم(تستهاش موجوده در اینجا) اما رفته رفته رسید به 8مگ و پایینتر
    +

دیروز از هواوی باهام تماس گرفتن نتیجه تستهایی که کارشناسشون هفته گذشته منزلمون اومد رو گفت که در منزل شما سیگنال خوبه و نباید مشکلی داشته باشید.حالا هر چی بهش میگم -104 کجاش خوبه در میاد استدلال های مسخره خودشو برام میگه! حتی کار به جایی رسید که اون کسی هم که منزلمون اومد گفت کارشناس نیست و چیز زیادی حالیش نیست
    در این مدت چند ماهه که از وضعیت انتن دهی نارضایتی کردم روز به روز بدتر شده و شبکه وقتی در حالت 3G باشه گوشی رو در جای ثابتی بزارم بعد از 5-10 دقیقه انتن میپره...اونوقت میاد میگه سیگنال شما خوبه
    Last edited by and-roid2; 07-06-2015 at 21:47.

8. 5 کاربر از and-roid2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز matr!x_2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

من که توی مشهد سرعت 4g همش بین 3 تا 5 مگ هست. فقط خوبی 4g اینه که شبکش پایدار هست و اینطوری نیست که یک لحظه اینترنت داشته باشی و دقیقه بعد قطع بشه و به طور پیوسته به اینترنت وصلم.

انصافا پوشش ایرانسل توی مشهد هم خیلی کامله ، یعنی من 90% شهر که رفت و امد می کنم کلا روی 4g هست گوشیم.
    توی شیراز که زیر 15 مگابیت نمیره و تقریبا 80 درصد شهر تحت پوشش هست.
    4G چند تا مزیت نسبت به 3G داره یکی اینکه گوشی کمتر داغ میکنه و در نتیجه باتری کمتر استفاده میشه و یکی دیگه هم پینگ خوبی داره و قطع و وصلی نداره و پایدارتر از 3G هس.
    یکی دیگه هم اینکه کلاس داره

در کل اگه نظر منو بخوای بدونی نگیری بهتره(در حال حاظر!). من اوایل راه اندازی 4G ازش خیلی راضی بودم.حتی تا جایی پیش رفتم که خواستم به عنوان اینترنت اصلی ازش استفاده کنم.
    اما از اونجا که سیگنالش در منزل ما ضعیف هست باید مودم رو در جایی تنظیم میکردم که سیگنال بهتر هست و در نتیجه سرعت بیشتری هم دریافت میکردم.
    این اواخر( دو ماهه ) ازش حسابی زده شدم و دو هفته ای میشه که کنار گذاشتمش.الان اومدم تست سرعت براتون بگیرم در اون ناحیه ای که معمولا سیگنالم خوب بود هم دیگه سیگنال دریافت نکردم!(گل بود به سبزه هم آراسته شد)

در رابطه با سرعت: تا حدود 33مگ هم دریافت کردم(تستهاش موجوده در اینجا) اما رفته رفته رسید به 8مگ و پایینتر
    +

دیروز از هواوی باهام تماس گرفتن نتیجه تستهایی که کارشناسشون هفته گذشته منزلمون اومد رو گفت که در منزل شما سیگنال خوبه و نباید مشکلی داشته باشید.حالا هر چی بهش میگم -104 کجاش خوبه در میاد استدلال های مسخره خودشو برام میگه! حتی کار به جایی رسید که اون کسی هم که منزلمون اومد گفت کارشناس نیست و چیز زیادی حالیش نیست
    در این مدت چند ماهه که از وضعیت انتن دهی نارضایتی کردم روز به روز بدتر شده و شبکه وقتی در حالت 3G باشه گوشی رو در جای ثابتی بزارم بعد از 5-10 دقیقه انتن میپره...اونوقت میاد میگه سیگنال شما خوبه
    ممنون از پاسخگوییتون. اخه جدیدا سرعت 3g دراه اذیت میکنه نوسان زیاد شده.... گفتم بیام سمت 4G شاید اینجا به دلیل کمتر بودن کاربرانش سرعتش بهتر باشه... اما انگار کمبود سرعت اینجا هم خودشو نشون میده ولی خب برای پینگ پایین تر مجبور بیام سمت 4G...

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

جناب آرین
    گفته بودید در تهران خ 17 شهریور جنوبی وضعیت سیگنال بهتر میشه اما خبری نشد. سیگنال من -110 rsrp بود همچنان همینطوریه. اگه قرار 4 جی سه مگ بده یا دروغ نگن که تهران 4 جی شده یا کلا جمعش کنن پول بی خود بابتش ندیم
    وضعیت سیگنال در خود خیابان ۱۷ شهریور بدک نیست اما به محضی که وارد کوچه و وارد ساختمون میشی با اینکه با خود خیابان ۱۰۰ متر هم فاصله نداریم (۱۷ شهریور تقاطع محلاتی) اما سیگنال فورجی و تریجی به کل قطع میشه، توجی هم که سیگنال به زور به -90 میرسه .

تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

به اواخر خرداد نزدیک میشیم و خبری از پوشش کامل نسل سه در تهران نیست.کسی از برنامه ایرانسل خبر داره؟

12. این کاربر از bardia-vr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام خوبی اقا رضا صحبت کردی با پیمانکار برای تجهیز انتن ساختمان پارلاق ؟؟ ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

این ایرانسل آبروریزی کرده؛
    اینجا اردکان یزد؛میگه تری جی کردیم؛ولی تست سرعت میزنی در حالت H؛سرعت فقط10 کیلوبیت هست؛10 کیلو بیت؛!!!!!باورتون میشه؛یه چیزی بالاتر از افتضاح

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

+

پیمانکار منطقه قم شرکت مهران هزاره هست
    هووایی چه ربطی داره
    دو دستگاه UTMS و LTE METER
    بر روی دو لب تاپ جداگانه دارند
    درضمن اپراتور ها تضمین نکردند که منازل مشترکین رو هم پوشش اینترنتی بدند

16. این کاربر از tabriziran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •