نسبت به 3G چون کاربرانش کمتره بهتر هست.(البته جدیدا شلوغ شده)
در کل اگه نظر منو بخوای بدونی نگیری بهتره(در حال حاظر!). من اوایل راه اندازی 4G ازش خیلی راضی بودم.حتی تا جایی پیش رفتم که خواستم به عنوان اینترنت اصلی ازش استفاده کنم.
اما از اونجا که سیگنالش در منزل ما ضعیف هست باید مودم رو در جایی تنظیم میکردم که سیگنال بهتر هست و در نتیجه سرعت بیشتری هم دریافت میکردم.
این اواخر( دو ماهه ) ازش حسابی زده شدم و دو هفته ای میشه که کنار گذاشتمش.الان اومدم تست سرعت براتون بگیرم در اون ناحیه ای که معمولا سیگنالم خوب بود هم دیگه سیگنال دریافت نکردم!(گل بود به سبزه هم آراسته شد

)
در رابطه با سرعت: تا حدود 33مگ هم دریافت کردم(تستهاش موجوده در اینجا) اما رفته رفته رسید به 8مگ و پایینتر

+
دیروز از هواوی باهام تماس گرفتن نتیجه تستهایی که کارشناسشون هفته گذشته منزلمون اومد رو گفت که در منزل شما سیگنال خوبه و نباید مشکلی داشته باشید.حالا هر چی بهش میگم -104 کجاش خوبه در میاد استدلال های مسخره خودشو برام میگه! حتی کار به جایی رسید که اون کسی هم که منزلمون اومد گفت کارشناس نیست و چیز زیادی حالیش نیست

در این مدت چند ماهه که از وضعیت انتن دهی نارضایتی کردم روز به روز بدتر شده و شبکه وقتی در حالت 3G باشه گوشی رو در جای ثابتی بزارم بعد از 5-10 دقیقه انتن میپره...اونوقت میاد میگه سیگنال شما خوبه