تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1381 از 4105 اولاول ... 38188112811331137113771378137913801381138213831384138513911431148118812381 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,801 به 13,810 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

آقا من آمل هستم زنم اینجا غریبه خودم غریبم هیچکس رو ندارم حالا افتادم 02 تهران واسه آموزشی !!!!بعدش باید بیفتم ارتش دیگه ؟ باید بیفتم گرگان ؟؟؟ یه شهر که 5 ساعت با خونه فاصله داره ؟؟؟ بچه ها تو رو خدا کسی چیزی به ذهنش نمیرسه به داد من برسین ! من کلا هیچکس نیست به خانومم سر بزنه من بیفتم یه شهر دیگه زندگیم متلاشی میشه !!! کسی چیزی به ذهنش میرسه ؟؟؟ کاری میتونم بکنم که به خونه نزدیک باشم بعد از آموزشی ؟؟؟

آخر فروم باز Sha7ab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Airstrip One

پيش فرض

دوستان سهمیه کمیته امداد توی تقسیم چقدر تاثیر داره؟ چقد احتمال داره استان خودت بیفتی؟

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

دوستان سهمیه کمیته امداد توی تقسیم چقدر تاثیر داره؟ چقد احتمال داره استان خودت بیفتی؟
    سلام نقش زیادی داره

ارسال شده از Xperia U با استفاده از تپاتالک 2

4. این کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه hatef70's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

آقا من آمل هستم زنم اینجا غریبه خودم غریبم هیچکس رو ندارم حالا افتادم 02 تهران واسه آموزشی !!!!بعدش باید بیفتم ارتش دیگه ؟ باید بیفتم گرگان ؟؟؟ یه شهر که 5 ساعت با خونه فاصله داره ؟؟؟ بچه ها تو رو خدا کسی چیزی به ذهنش نمیرسه به داد من برسین ! من کلا هیچکس نیست به خانومم سر بزنه من بیفتم یه شهر دیگه زندگیم متلاشی میشه !!! کسی چیزی به ذهنش میرسه ؟؟؟ کاری میتونم بکنم که به خونه نزدیک باشم بعد از آموزشی ؟؟؟
    سلام برادر
    شما اگه اوضاعت خيلي وخيمه برو از ي دكتر متخصص اشنا يا كسي كه بتونه و شماره نظام پزشكي داره يــــه گواهي استراحت ٤٥ روزه تحت عنوان كشيدگي تاندونِ پا كه عكس هم نميخواد بگير!بده واست ببرن كلينيك ناجا تأييد كنن بعد ببري پليس +١٠ واست ايميل ميكنه ٥ تا ٤٨ ساعت بعد هم جواب مثبتش مياد و اعزامت ميفته ٢ ماه ديگه و شما تا ٢ ماه بعدش هم ايشالا يا پذيرش ميگيري يا امريه و از ساعت ٢ بعد از ظهر به بعد،در خدمت خانوادت هستي.

ميتوني غيبت هم بكني و اعزامت خود به خود ميفته ٢ ماه ديگه.در حقيقت ٣ ماه ديگه،كه خيلي راحت اگه زرنگ باشي با توجه به اين كه متأهل هستي هم بهت امريه ميدن هم پذيرش.
    انتخاب با خودته . فقط اميدوارم مثل من بدشانس نباشي كه دوباره بعد اين همه درد سر افتادم نيروي انتظامي....
    ولي شما چون متأهل هستي به. احتمال خيلي زياد و به اميد خدا مشكلي واست پيش نمياد.
    Last edited by hatef70; 05-02-2013 at 23:49.

6. این کاربر از hatef70 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Mr.Mazmamfi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    طاهران

پيش فرض

ميتوني غيبت هم بكني و اعزامت خود به خود ميفته ٢ ماه ديگه.در حقيقت ٣ ماه ديگه،كه خيلي راحت اگه زرنگ باشي با توجه به اين كه متأهل هستي هم بهت امريه ميدن هم پذيرش.
    البته تا اونجایی که من میدونم ، اگر غیبت داشته باشیم نمیتونیم امریه بگیریم .

8. 3 کاربر از Mr.Mazmamfi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن مباحث عمومی نرم‌افزار Mohammad King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Markazi-Arak

پيش فرض

دوستان من پس فردا اعزامم کجا احتمال داره بیفتم؟؟؟الان ناجا بیشتر اسفند پذیرش کرده من کجا میفتم؟

10. این کاربر از Mohammad King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

البته تا اونجایی که من میدونم ، اگر غیبت داشته باشیم نمیتونیم امریه بگیریم .
    خوب حالا امريه نه ولي پذيرش كه ميتونه بگيره....
    Last edited by hatef70; 06-02-2013 at 01:59.

12. این کاربر از hatef70 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

ببخشید من در جریان صحبت های شما نیستم .. اگه یه موضوع دیگه ست که هیچ ولی اگه منظورتون اینه که همه تو آموزشی بعد از دو هفته شب ها میتونند برند خونه میشه یه توضیحی بدید
    بله روال 01 اینطور هستش که بعد از میانگین دو هفته مرخصی روزبرگ میشید و میتونید بعد ساعت 4 از پادگان خارج بشید و اگه شب رو میخوایید برگردین پادگان باید تا قبل 8 برگردین و اگه نمیخوایید برگردید باید فردا صبحش ساعت 6 پادگان باشید بله همه میتونن ولی خب برای کسایی که تهران فامیل ندارن یا از راه دور میان یه چرخ تو شهر بزنن و برگردن پادگان بهتره.
    البته من خودم 12/1 اعزامم 01 و این رو بر اساس اطلاعاتی که تو این چند ساله از دوستام که رفتن و دوستانی که تو سایتها مطرح کردن میگم.

14. 2 کاربر از black_roz18 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

سلام برادر
    شما اگه اوضاعت خيلي وخيمه برو از ي دكتر متخصص اشنا يا كسي كه بتونه و شماره نظام پزشكي داره يــــه گواهي استراحت ٤٥ روزه تحت عنوان كشيدگي تاندونِ پا كه عكس هم نميخواد بگير!بده واست ببرن كلينيك ناجا تأييد كنن بعد ببري پليس +١٠ واست ايميل ميكنه ٥ تا ٤٨ ساعت بعد هم جواب مثبتش مياد و اعزامت ميفته ٢ ماه ديگه و شما تا ٢ ماه بعدش هم ايشالا يا پذيرش ميگيري يا امريه و از ساعت ٢ بعد از ظهر به بعد،در خدمت خانوادت هستي.

انتخاب با خودته . فقط اميدوارم مثل من بدشانس نباشي كه دوباره بعد اين همه درد سر افتادم نيروي انتظامي....
    ولي شما چون متأهل هستي به. احتمال خيلي زياد و به اميد خدا مشكلي واست پيش نمياد.
    نه داداش کسی به ما نه پذیرش داد نه امریه .هرجا رفتیم پارتی حرف میزد و بس .. و البته باید بگم بله اوضام خیلی وخیمه ... اگه بعد از آموزشی نیفتم محل سکونتم یا حد اقل نزدیک اونجا بیچارم

16. این کاربر از hadi.jalily بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

نه داداش کسی به ما نه پذیرش داد نه امریه .هرجا رفتیم پارتی حرف میزد و بس .. و البته باید بگم بله اوضام خیلی وخیمه ... اگه بعد از آموزشی نیفتم محل سکونتم یا حد اقل نزدیک اونجا بیچارم
    دوست عزيز،من اون چيزي كه به نطرم رسيد رو عرض كردم ، اميدوارم دوستان ديگه هم اگر نظري به ذهنشون ميرسه بگند.

18. 2 کاربر از hatef70 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •