تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1381 از 1746 اولاول ... 381881128113311371137713781379138013811382138313841385139114311481 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,801 به 13,810 از 17452

نام تاپيک: League Of Legends

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سلام دوست عزیز

من 5-6 نفر رو میشناسم که صبانت دارن. خودم هم صبانت دارم.
    اگر بهت بر نمیخوره فکر کنم شما مشکلت چیز دیگه ای هست.
    من خیلی راحت بازی میکنم . دانلود میکنم و . . . .
    به جز مواقعی که اینترنت رو دوستان زیرساخت تعطیل میکنن هیچ مشکلی ندارم.

شما خیلی بی منطق داری تهمت دزدی میزنی اونم تو یه محل عمومی.

تکرار نشه لطفا
    ناظم جان من االان نزدیک 10 سال میشه یا بیشتر که دارم صبانت میگیریم و رو حرفم هم هستم.
    مشکل داره
    خدا هم شاهده خیلی موقع ها زنگ زدم گفتم چرا مشکل داره یکجوری رفتار کردن که انگار طلبکاران تا بدهکار
    الان پینگش افتضاحه تو اروپا که 100 باید باشه 260 هستش تو آمریکا هم که باید 270 باشه 400 به بالاست . اصلا نمیشه بازی کرد. همین دوستمون هم داشت میگفت که پینگش بد هستش. پس من تنها نمیگم
    pharm منظورمه

2. 2 کاربر از kamron_devil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای JIGSA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران - ایران

پيش فرض

شما تو 2-3 صفحه اخیر دائما دارین میگین دزد و . . . .
    شما 10 ساله صبا داری و از روز اول میدونستی دزده، خوب عوضش کن.
    من بابام مالک صبانت نیست که طرفداریش رو بکنم. اما من دارم میگم باهاش مشکلی ندارم.

زنگ بزن به داخلی 381 ، بگو که بازی آنلاین داری تا برات سرعت آپلود رو ببرن بالا.
    فقط گفته باشم با اینکار حجم دانلودت یه کم افت میکنه، اما برای بازی مناسب میشه.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

شما تو 2-3 صفحه اخیر دائما دارین میگین دزد و . . . .
    شما 10 ساله صبا داری و از روز اول میدونستی دزده، خوب عوضش کن.
    من بابام مالک صبانت نیست که طرفداریش رو بکنم. اما من دارم میگم باهاش مشکلی ندارم.

زنگ بزن به داخلی 381 ، بگو که بازی آنلاین داری تا برات سرعت آپلود رو ببرن بالا.
    فقط گفته باشم با اینکار حجم دانلودت یه کم افت میکنه، اما برای بازی مناسب میشه.
    اول مرسی از راهنماییت
    ولی این رو باید بگم. من زنگ میزنم صبا مثلا میگم پینگ 4.2.2.4 بالاست. بعد طرف بعد از کلی حرف بیخودی و جبهه گرفتن میگه مثلا پینگ 8.8.8..8 بگیر. میگم من بازی ای که میکنم پینگ 4.2.2.4 کار می کنه بالاست. میگه به ما ربط نداره ما پینگ 8.2.2.8 هست سرورهای بازیمون. میگم بازی شما به بازی من چه. خدائی یک موقع خیلی بد جواب میدن. آدم فکر میکنه مفتی اینترنت دادن
    در مورد اینکه عوض نکردم علتش این هستش که اون منطقه ای که ما هستیم مجبورم از اینجا بگیرم. چون اونهای دیگه تو این منطقه خوب نیستند.
    مثلا خیلی موقع ها میشه شبانه 300 مگ دانلود می کنه بعد میگیم بابا درستش کنید الکی میگن باشه. بعد میبینی چند ماه گذشت هیچ خبری نشد.
    کلا من که زوری دارم میگیرم. ولی این همه سال هم گرفتم یک بار نشد مثلا مثل بعضی از آی اس پی ها یک 100 مگ هدیه بدن چه برسه به گیگ
    این 381 برای تهران هستش؟ بعد یهنی از حجم بیشتر کم میکنه؟ والا همینجوری من لول بازی می کنم فقط اینترنت مشکوک و سریع تموم میشه. من یک ساله میگیریم به 6 ماه نمیرسه.

5. این کاربر از kamron_devil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Silence Hunter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

بعد از بیش از 12 ساعت بالاخره اون لانچر باز شد ولی سرعتش خوب شده ها نمی دونم شاید چون الان شبه خوبه یا لانچر بهتر شده من همیشه با سرعت 6 یا 7 تا 30 بیشتر نمیرفت ولی الان شده 60 به بالا سرعت دانلودش

7. این کاربر از Silence Hunter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای JIGSA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران - ایران

پيش فرض

اول مرسی از راهنماییت
    ولی این رو باید بگم. من زنگ میزنم صبا مثلا میگم پینگ 4.2.2.4 بالاست. بعد طرف بعد از کلی حرف بیخودی و جبهه گرفتن میگه مثلا پینگ 8.8.8..8 بگیر. میگم من بازی ای که میکنم پینگ 4.2.2.4 کار می کنه بالاست. میگه به ما ربط نداره ما پینگ 8.2.2.8 هست سرورهای بازیمون. میگم بازی شما به بازی من چه. خدائی یک موقع خیلی بد جواب میدن. آدم فکر میکنه مفتی اینترنت دادن
    در مورد اینکه عوض نکردم علتش این هستش که اون منطقه ای که ما هستیم مجبورم از اینجا بگیرم. چون اونهای دیگه تو این منطقه خوب نیستند.
    مثلا خیلی موقع ها میشه شبانه 300 مگ دانلود می کنه بعد میگیم بابا درستش کنید الکی میگن باشه. بعد میبینی چند ماه گذشت هیچ خبری نشد.
    کلا من که زوری دارم میگیرم. ولی این همه سال هم گرفتم یک بار نشد مثلا مثل بعضی از آی اس پی ها یک 100 مگ هدیه بدن چه برسه به گیگ
    این 381 برای تهران هستش؟ بعد یهنی از حجم بیشتر کم میکنه؟ والا همینجوری من لول بازی می کنم فقط اینترنت مشکوک و سریع تموم میشه. من یک ساله میگیریم به 6 ماه نمیرسه.
    منظورم اینه که اگر قبلا سرعت دانلودت 100 کیلوبایت در ثانیه بوده الان ممکنه 10% کمتر بشه. اما ارزشش رو داره.
    در مورد دزدیده شدن هم شما نرم افزار مدیریت حجم مصرفی و . . . . نصب کن، هفته ای یه بار نتایج رو با پنل کاربری صبانت چک کن.

9. این کاربر از JIGSA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

Double ip شروع شدو اینم پینگ ماست دقیقا میدونستم این روز اینطوری میشه همیشه ما باید یک زد حال بخوریم امکان نداره اگه نخوریم تازه این صبح اه یکی 2 ساعت دیگه پینگش میشه 300 400

11. این کاربر از Silence Hunter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

دابل ای پی که هنوز شروع نشده!؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

دابل ای پی که هنوز شروع نشده!؟
    از ساعت 3 صبح فردا شروع ميشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

يك روش بسيار ساده براي افزايش fps وارد بازي كه بشين روي كيبورد esc بزنين وارد video و تيك گزينه wait for vertical sync وردارين fps بالا 180 ميره فقط بشدت CPU و كارت گرافيك درگير ميشه موفق باشين

تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

عجب پس چجوریه که من 2 دست با Bot رفتم از نوع 109 و 84 تا IP داد همیشه 20 تا میداد فوقش 29 تا میشد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •