تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1381 از 1783 اولاول ... 381881128113311371137713781379138013811382138313841385139114311481 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,801 به 13,810 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

اگه نباشه جاش خالی می مونه otfbax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

پشتیبانی تکذیب کرد
    گفت سرعت روزانه هر چی باشه طبق قانون من درآوردی جدیدشون میشه 128
    گفتم اهه! نمایندگی گفته باید بشه 768 !
    گفت نه اون توجیه نبوده!
    بعیدم نیست الانم در حال خوندن اینجا باشه! از این مارموزها بعید نیست
    من نامحدود رو دارم می گما نه دانلود شبانه منظور شما هم همونه؟

2. این کاربر از otfbax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن هنر هفتم ehsan_iace's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

این فکر کنم معنیش اینه که شما از حد مجاز دانلود شبانه با سرعت بالا گذشتی و الان دارن مجبورت میکنن که منصفانه مصرف کنی.یعنی احتمالا الان باید سرعتت همون 16 کیلوبایت باشه.درسته؟و برای من هنوز چون از حد مصرف منصفانه رد نشدم برام هیچی ننوشته و فقط خط کشیده.فکر کنم یک همچین جریانی باشه.
    من چند روز پیش که از حد مجاز دانلود شبانه رد کرده بودم سرعتم 15 کیلوبایت شد و جلوی این گزینه هم خط تیره بود
    حالا که زده سرعت منصفانه شده احتمالاً از امشب تو ساعات شبانه، صبانت میاد مودم‌ام را جمع میکنه!!!

4. 7 کاربر از ehsan_iace بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز sleeplessness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اولا از کی تاحالا شرکت منتظر تشکر کاربراش می مونه؟ جدیدا اینجوری شده که تا موقعی که کاربرا تشکر می کنن خدمات خوب باشه بعد که تشکر کم شد خدمات رو کم یا قطع کنن؟

ثانیا بله زمانی که خوب بود گفتیم خوبه به اندازه کافی مدارکش هم صفحات همین تاپیکه که می دونم عمرا نخوندیش و حالا که هم که خراب کاری کرده می گیم خراب کرده...شما هم نمی تونی نقش فرشته نجات رو واسه صبانت بازی کنی خودتو خسته نکن همه دارن می رن

ببخشید که از اتفاقی که افتاده حرف زدیم باعث رنجش خاطر شدیم
    دوستانی دارم که تو کار زیرنویس فیلم و انیمه و کارتون هستند
    بدون چشم داشتی ترجمه میکنند چشم به صفحه می دوزند وقت میذارند اونوقت ترجمه هاشون بدون هیچ تشکری کپی میشه اسم مترجم حذف میشه و ....و
    وقتی اعتراض میکنند جوابشون اینه که شما کپی رایت نداشتید حقی ندارید
    ولی باز هم به خاطر همون چند نفر ی که علاقه دارند ترجمه میکنند
    اونا چه آدمهای بزرگی هستند
    حالا اینور ناگهانی بدون خبر قبلی با نقض قرارداد بدون فراهم کردن شرایط تخلیه (مثلا شخص که یکساله گرفته به اندازه مصرفش کم بشه و باقی پول بهش پس داده بشه)
    چرا تشکر نمیکنید
    چرا بد گویی می کنیم؟
    بد گویی نیست حقیقت
    و حقیقت تلخ
    شاتل هست از اول مشخصا میگه که محدود میشه

6. 6 کاربر از sleeplessness بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

من نامحدود رو دارم می گما نه دانلود شبانه منظور شما هم همونه؟

که اینطور
    اون دیگه چجور نامحدودیه که محدوده ! واقعا که ما ایرانی ها فقط متخصص بازی با الفاظ به قصد فریب و سرکیسه کردن همیم و بس
    مشترک بجای اینکه بره 270 ماهیانه بده برای خط 6 مگ نامحدود و بعدم محدود بشه بصرفه هست همین مبلغ رو بده بابت اینترنت دو طرفه ی ماهواره ای
    Last edited by HardwareMaster; 15-09-2014 at 20:16.

8. 3 کاربر از HardwareMaster بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم ehsan_iace's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوم اردیبهشت که پول از من گرفتن سرویسم شروع شد حرفی از دانلود نیم بها نزدن حتی قانون اساسی کشور راجع به کسانی که مرتکب تجاوز قتل یا کودک ربایی شدن تصریح کرده قانون عطف به ما سبق نمیشه اگر قانونی امروز گذاشته شده باید برای قرار دادهایی که از این به بعد بسته میشه اجرا بشه نه برای کسانی که قرار داد بستن بدون اگاهی از این قانون.
    حالا اینور ناگهانی بدون خبر قبلی با نقض قرارداد بدون فراهم کردن شرایط تخلیه (مثلا شخص که یکساله گرفته به اندازه مصرفش کم بشه و باقی پول بهش پس داده بشه)
    چرا تشکر نمیکنید
    چرا بد گویی می کنیم؟
    بد گویی نیست حقیقت
    و حقیقت تلخ
    شاتل هست از اول مشخصا میگه که محدود میشه
    مشکل اصلی همینه! این قانون نباید عطف به ماسبق میشد و نباید برای سرویسی که مشتری‌ خریداری کرده و ترافیک شبانه‌اش را با خیال راحت استفاده کرده اعمال میشد!

صبانت باید اعلام میکرد برای سرویسهای جدید و تمدید سرویس این قانون اعمال میشه نه اینکه از 2 هفته قبل این قانون اعلام نشده را اعمال کنند و سرعت شبانه را برای تمام مشترکین بیارند روی 15 کیلوبایت بعد از ده روز هم اطلاعیه‌اش را بزنند روی سایت‌شان و آخرش هم از مشتری‌مداری حرف بزنند!

بعد این دوستمان دنبال تشکر میگرده!

10. 8 کاربر از ehsan_iace بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام دوستان چه مشکلی تو صبانت بوده که این همه دارین بد گویی میکنین تا حالا شبانه محدود نبوده آیا یک بار اومدین تشکر کردین تا حالا تو این تاپیک گفتین شبانه قبلا خیلی خوب بود همشا دارین از اتفاقی که افتاده حرف میزنید
    =======================

یعنی شما انتظار داشتی هر روز نامه بزنیم صبانت و بگیم صبانت تشکر!!
    تشکر ما، همون تمدید کردن قرارداد بود.

جالبه یکذره اینجا بچه ها اومدن از صبانت تعریف کردن، شرکت، خودشو باخت حالا وای بحال اینکه میومدیم تشکر میکردیم

البته تنها دو روز دیگه من واقعا از صبانت تشکر کنم؛ چون خطم رو آزاد میکنه

12. 6 کاربر از armin321 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

آقا منم میخوام تخلیه کنم
    ولی مساله اینه که کجا بریم؟ پارس آنلاین مشکل محدودیت نداره؟ من قدیم که دایل آپ رایج بود با داتک خاطره خوبی دارم از همه شرکتا بهتر بود نمیدونم الانم اینجوریه یا نه و تو کرج فعال هست یا نه و شبانه آزاد داره یا نه

آخر فروم باز david-ebi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

دوستانی دارم که تو کار زیرنویس فیلم و انیمه و کارتون هستند
    بدون چشم داشتی ترجمه میکنند چشم به صفحه می دوزند وقت میذارند اونوقت ترجمه هاشون بدون هیچ تشکری کپی میشه اسم مترجم حذف میشه و ....و
    وقتی اعتراض میکنند جوابشون اینه که شما کپی رایت نداشتید حقی ندارید
    ولی باز هم به خاطر همون چند نفر ی که علاقه دارند ترجمه میکنند
    اونا چه آدمهای بزرگی هستند
    امیدوارم که این پست من به عنوان اسپم حذف نشه.آخه فقط میخواستم از همینجا از همه مترجمان و زیرنویس کنندگان عزیز تشکر فراوان بکنم.واقعا مجانی کلی زحمت میکشن و دمشون گرم.فقط بعضی وقتا یک فیلمی میاد به زبان مرده هیروگلیفم زیرنویس میشه اما از زیرنویس فارسیش خبری نیست.اون مواقع حسابی آدم عصبانی میشه.بعد از 6 ماه که زیرنویس فارسیش میاد میبینی 5 تا مترجم با هم به صورت مستقل ترجمه و زیرنویسش کردن.دیگه میخواهی خودتو بکشی.تو این 6 ماه شماها کجا بودید؟.شرمنده که از محور اصلی تاپیک دور شدم.

15. 5 کاربر از david-ebi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه otfbax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام دوستان چه مشکلی تو صبانت بوده که این همه دارین بد گویی میکنین تا حالا شبانه محدود نبوده آیا یک بار اومدین تشکر کردین تا حالا تو این تاپیک گفتین شبانه قبلا خیلی خوب بود همشا دارین از اتفاقی که افتاده حرف میزنید
    =======================
    بعد از این پست ایشون به این نتیجه رسیدم که نه تنها هیئت مدیره صبانت عقل درست حسابی ندارن بلکه نمایندگی هاشون هم عقل ندارن آخه آدم عاقل وقتی می بینه جو تاپیک اینجوریه و کاربرا عصبانی هستن به جای آروم کردن جو میاد حرف از تشکر می زنه؟ پارکتون رو عوض کنید جوابگو نیست

17. 8 کاربر از otfbax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز masooyan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

=======================
    من نمیدونم تو مخ اون هیئت مدیره صبانت چیه که اینقدر بدون فکر اومدن این سیاست احمقانه رو اجرا کردن،نتیجش این شد که من بعد 13 روز تخلیه کردم،امیدوارم روزی برسه هیئت مدیره صبا سر عقل بیاد.

19. 6 کاربر از masooyan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •