تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1381 از 2199 اولاول ... 3818811281133113711377137813791380138113821383138413851391143114811881 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,801 به 13,810 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

اونا هم که چند ماهه میخرن و قبلش تحقیق نکردن در مورد مبین نت تقصیر خودشونه خب ، شرکتی که این همه ناراضی داره شما با چه استدلالی رفتی یهو ۶ ماهه گرفتی ازش که اگه سرعتت کم بود بخوای ۶ ماه فحش بدی بهش ، خب ۱ ماهه میگرفتی بعد اگه خوب بود میرفتی تمدید ۶ ماهه میکردی ،
    دوست عزیز داری شعر میگیا...من یکماهه 128 داشتم، دانلودرو 30 بود ،خوب بود راضی بودم، گفتم حالا که خوبه حتما 512 بهتره، شیش ماهه گرفتم، نه تنها بهتر نیس که بدترم هست...حالا تو نشستی میگی...دوست عزیز یه ذره فکر کن، اون شرکته که باید به تعهداتش عمل کنه، اگه اینکارو نکنه دزدی تو روز روشنه، داری میگی کاربرا خودشون بلا سرخودشون درآوردن؟؟این دیگه خیلی چرنده!!!کاربر چه گناهی کرده پول داده سرویس 512 خریده که اندازه 128 هم نیست؟؟انتخاب دیگه هم نداره؟؟؟

2. این کاربر از rzabgy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

دوست عزیز داری شعر میگیا...من یکماهه 128 داشتم، دانلودرو 30 بود ،خوب بود راضی بودم، گفتم حالا که خوبه حتما 512 بهتره، شیش ماهه گرفتم، نه تنها بهتر نیس که بدترم هست...حالا تو نشستی میگی...دوست عزیز یه ذره فکر کن، اون شرکته که باید به تعهداتش عمل کنه، اگه اینکارو نکنه دزدی تو روز روشنه، داری میگی کاربرا خودشون بلا سرخودشون درآوردن؟؟این دیگه خیلی چرنده!!!کاربر چه گناهی کرده پول داده سرویس 512 خریده که اندازه 128 هم نیست؟؟انتخاب دیگه هم نداره؟؟؟
    دوست عزیز ببخشید وارد بحث شما ها میشم .من کار ندارم کی درست میگه کی اشتباه و شرکت چه گناهکاره یا نه اما یه چیزی رو خوب میدونم .تا زور پشت کسی یا چیزی نباشه وضعیت همینه..
    همسایمون هر کاری میکرد فایده نداشت سرویس تغییر میداد به مبین نت التماس میکرد و ... اما دو سه بار از شرکت نمیدونم به کدوم سازمان شکایت کرد که از اون وقت به بعد سرعت داغونش یه چیزی تو مایه های پهنای باند اختصاصی شده و تو این 5 ماه اصلا افت سرعت نداشته در صورتی که من دیدوار به دیوارشونم و با همون مودم مشابه و همون تعرفه سرعتم که افتضاحه هیچ 80 در صد اوقات هم قطع میشه من هم تصمیم دارم با زبون ناخوش وارد عمل بشم.خلاصه از من میشنوی تنها راه نجاتت شکایت به همین سازمانهای مربوطه هست که پیگیری میکنن...اینا زبون خوش سرشون نمیشه و همیشه باید بهشون فشار اورد تا حرف حالیشون بشه..من خودم پارسال از مخابرات به خاطر بی ادبیشون و کیفیت پایین سرویس هاش به (فکر کنم تنظیم مقررات بود) شکایت کردم کار به جایی کشید که هر کاری میکردن تا من بی خیال شکایت شم الانم دارم حالشو میبرم ..از ما گفتن بود...

موفق باشی

پروفشنال faramobile's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

اولن شما هروقت شعور و طرز حرف زدن تو تاپیک عمومی رو یاد گرفتی بیا اینجا کامنت بزار

دوما ، شما مگه ۱۲۸ نداشتی راضی بودی ؟ چرا همونو ۶ ماهه تمدید نکردی ؟
    مگه ۵۱۲ رو تست کرده بودی که به این نتیجه رسیدی که چون ۱۲۸ خوبه حتما ۵۱۲ هم خوبه ؟؟؟

حرف شما در مورد تعهدات شرکت هم کاملا درسته و مبین باید جوابگو باشه که نیست ، ولی این مشکل قسمت فنیش دست اونا هست که خب شما اگه تونستی برو شکایت کن شاید به نتیجه رسیدی ، و باز هم میگم شما خودت هم تقصیر کاری وقتی هنوز ۵۱۲ رو ۱ ماه هم تست نکردی رفتی واسه خودت ۶ ماهه گرفتی ، شاید منطقه شما بیشتر از اون سرعت ۳۰ نمیداده ، شما با ۱۲۸ که باید ۱۸ تا ۲۰ دانلود میکردی به طور منطقی ، ولی داشته بهت سرعت ۳۰ میداده که بالاتر از سرویست بوده ، خب حالا شما که میخواستی ۵۱۲ رو بگیری قبلش مثل همین تست میکردی ببینی اصلا سرعت بالاتر میره یا نه ، بعد می رفتی یهو ۶ ماهه تمدید میکردی ! اونم شرکتی که این همه ناراضی داره خب معلومه باید با احتیاط و مدت های کم سرعت هاشو تست کرد ، بعد اگه اوکی بود همون سرعت رو تمدید چندماهه کرد

پروفشنال mosi_alfa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    شرق نزدیک...

پيش فرض

سرعت اینترنت شما تقریبا ربطی به قدرت سیگنال شما و دوری و نزدیکی به دکل نداره و ربطش فقط به تعداد یوزرها و کاربرهایی هست که به یه دکل وصل می شن

شما می تونید با دو خط انتن هم به شرط اینکه منطقه شما از نظر تعداد کاربر کم باشه سرعت بالا داشته باشید
    تایید میشه 100%

6. 4 کاربر از mosi_alfa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

دوست عزیز ببخشید وارد بحث شما ها میشم .من کار ندارم کی درست میگه کی اشتباه و شرکت چه گناهکاره یا نه اما یه چیزی رو خوب میدونم .تا زور پشت کسی یا چیزی نباشه وضعیت همینه..
    همسایمون هر کاری میکرد فایده نداشت سرویس تغییر میداد به مبین نت التماس میکرد و ... اما دو سه بار از شرکت نمیدونم به کدوم سازمان شکایت کرد که از اون وقت به بعد سرعت داغونش یه چیزی تو مایه های پهنای باند اختصاصی شده و تو این 5 ماه اصلا افت سرعت نداشته در صورتی که من دیدوار به دیوارشونم و با همون مودم مشابه و همون تعرفه سرعتم که افتضاحه هیچ 80 در صد اوقات هم قطع میشه من هم تصمیم دارم با زبون ناخوش وارد عمل بشم.خلاصه از من میشنوی تنها راه نجاتت شکایت به همین سازمانهای مربوطه هست که پیگیری میکنن...اینا زبون خوش سرشون نمیشه و همیشه باید بهشون فشار اورد تا حرف حالیشون بشه..من خودم پارسال از مخابرات به خاطر بی ادبیشون و کیفیت پایین سرویس هاش به (فکر کنم تنظیم مقررات بود) شکایت کردم کار به جایی کشید که هر کاری میکردن تا من بی خیال شکایت شم الانم دارم حالشو میبرم ..از ما گفتن بود...

موفق باشی
    خب دوست عزیزم شماره و روش شکایت رو بگید اینجا بچه ها استفاده کنن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

عزیزان قیمت ها چرا اینقدر عوض شده ؟؟؟؟ من 1024 می گرفتم 24 تومان الان شده 30 تومان .... واسه من که طرحمو از قبل تعیین کردم هم 30 تومن هست ؟؟؟ یا اینکه ماه بعد که میخوام شارژ کنم 24 تومن هست ؟

پروفشنال امیر انصاری's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    زیر گنبد کبود

پيش فرض

عزیزان قیمت ها چرا اینقدر عوض شده ؟؟؟؟ من 1024 می گرفتم 24 تومان الان شده 30 تومان .... واسه من که طرحمو از قبل تعیین کردم هم 30 تومن هست ؟؟؟ یا اینکه ماه بعد که میخوام شارژ کنم 24 تومن هست ؟
    مثل اینکه مدت زیادی نبودید. بله قیمت ها بالا رفته، اما شما میتونید با همون قیمت قبلی تمدید کنید. اما اگر بخواهید تغیر طرح بدید، باید قیمت های جدید رو پرداخت کنید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

من 512 داشتم دانلودم بین 80-100 بود الان 1 مگ گرفتم دانلودم بین 120-140 شده

فکر میکنم سرعتش همینه

اگه فکر میکنید باید بالاتر باشه بگید برم شکایت کنم (همنطور که دوستمون بالا گفت)

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

من 512 داشتم دانلودم بین 80-100 بود الان 1 مگ گرفتم دانلودم بین 120-140 شده

فکر میکنم سرعتش همینه

اگه فکر میکنید باید بالاتر باشه بگید برم شکایت کنم (همنطور که دوستمون بالا گفت)
    سرعت ۱مگ باید حدود ۱۲۰ باشه و بیشتر از اون یعنی بیشتر از ۱مگ

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

دوستان بیاید توی این یه مدتی که تا آخر سال مونده شدت اعتراض هامونو از هر طریقی که می دونیم تلفن ایمیل شکایت به تنظیم مقررات افزایش بدیم تا شاید این مبین نت تو سال جدید یه تغییری توی سیاست هاش ایجاد کنه ... می ترسم گه اینجوری پیش بره سال 92 سرعت دانلود در طول روز بشه عین شبانه و شبانه بشه نصف الان ! پینگ و سرعت باز کردن پیج هم که بماند ...

13. 2 کاربر از yuzarsiff بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •