می تونه بیاره ولی باید مواظب باشه همزمان در 24 ساعت آتاک ندهانگار زیاد 24 و 24 کردم
![]()
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
می تونه بیاره ولی باید مواظب باشه همزمان در 24 ساعت آتاک ندهانگار زیاد 24 و 24 کردم
![]()
سعید جون من تو صفحه ی قبل دوئلام رو گذاشتم یه تحلیلی بکنی ممنونت میشم
حاجی اگه یادت باشه دیروز بحث نا تموم موند...من خواستم رأی گیری کنم تا ببینم چه تعداد راضین...چه تعداد ناراضین؟
بي خيال شو!! حالا خائن كيه ؟!!حاجی اگه یادت باشه دیروز بحث نا تموم موند...من خواستم رأی گیری کنم تا ببینم چه تعداد راضین...چه تعداد ناراضین؟
سعید آنالیزور اینجا هست به من میگی آنالیز کنمیه تحلیلی هم بکنی ممنونت میشم
کار خوبی کردی حاجی . دوست داشت میاد نداشت هم که هیچی دیگه دوست نداره .دراكولا جان قضيه ضد حال ديگه تموم شد!! مي خواستي يه خائنو معرفي كني!! اون چي شد؟!
اول اینکه فکر نمیکنم هر چی بهت گفته لازم باشه 600 بار تو تاپیک بگی چون به خودت و اون مربوطه .من در این تاپیک در مورد سیاست اینا حرف نزدم فقط آرش و ... حرف زدند و فکر نکنم چیزی بهش گفته باشد که بهم گفت به درکحالا تا عضر خواهی نخواهد من کسی را به اون نام نمی شناسم و و دوست ندارم با اون در یک شهر و یک جا باشم پس بهتره که یا اون اونجا باشه و یا من
دوم اینکه من بجای اون ازت معذرت میخوام و همینجا میخوام این بحث ها رو تموم کنیم
____
حاجی برنامه ندارین امروز ؟ من از دیروز به کسی حمله نکردم منتظر شما بودم !
راستی ممد کو پس ؟
بابت فاندر کلاب هم ممنون![]()
بازم ریپورت اون عکس های مقایسه ای منو یکی داد
حالا ندارم وگرنه در میاوردم کیه
من توي اين دو ماه آخير توي رنك تجربه 600 رتبه پيشرفت كردم!!!اونم با شراب تكليلا كاشتن و سر هم كردن سيم برق و آب از سرچاه بيرون كشيدن و جديدا ساختن ايستگاه اتوبوس!!!
خب بریم سر ماجرای بعدی
میخواستم یه خائن رو بهتون معرفی کنم...بکنم؟
تحلیل لازم نیست خوب دوئل کردی اون آخری هم کلاسش دوئلر هست و سلاحش خوبه برای موقعی که ایمش زیاد باشه حالا اگه دقت کنی چون ایمش زیاده بدون ترس نشونه ها را به دست نگذاشته و به شونه ها گذاشته اگه تو داد داشتی نمی تونست اونقدر هیت بهت بزنه ولی به خاطر یکی دو نفر و یا بردن همه دوئل ها به نظرم بهتر نیست بری اسکیل ها را برای داد حروم کنی چون در کارا لازمت نمی شه الان من می تونم هر چه قدر خواستم به خاطر داد و یا ایم اسکیلام را حروم کنم چون می تونم با لباس لیبور مورد نیاز کار ها را فراهم کنم ولی فکر نکنم تو لباس کافی برای کارات داشته باشی پس نمی ارزه بری اسکیل بدی به داد البته زیادم برای هیت خوردن بهت فرق نمی کنه الان رزیستانس از همه بهتره + اپرنس ( که بهتر بودنش را وقتی برگشتم به دوئل می تونم دقیق بگم بهتره و یا نه )
ولی رزیستانس کار با تجربه زیاد نداره به خاطر اون من ترجیه می دهم حتی دوئل کم کنم ( چون زود جونم تموم می شه ) ولی کار داشته باشم چون نمی خواهم عاقبتم مثل aslan adam عزیزم( باهاش می چتم ) بشه الان من روی اپرنس و شوتینگ می گذارم تا اون کارای پر لیبور که لیبور خیلی زیادی می خواهند برای باز شدند برام زودتر باز بشوند حتی بعد یک مدت که دوئل کردم تمام رفلکس هام را بر می گردونم به شوتینگ تا خیلی زودتر بتونم کارا را باز کنم
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)