نویز گیر از اول بود .... من با مودم قبلی که ساده بود اصلا مشکلی نداشتم ..... اصلا چیزی به نام نویز معنی نداش
تا این مودمو خریدم dc میشم .....!!!! عجیبه !!!!
با پشتیبانی هم تماس گرفتم چک کردن میگن مشکلی نیس .....![]()
نویز گیر از اول بود .... من با مودم قبلی که ساده بود اصلا مشکلی نداشتم ..... اصلا چیزی به نام نویز معنی نداش
تا این مودمو خریدم dc میشم .....!!!! عجیبه !!!!
با پشتیبانی هم تماس گرفتم چک کردن میگن مشکلی نیس .....![]()
منظور شما از نویز گیر همون اسپلیتری هست که تو کارتون مودم موجوده؟قطعی و سرعت کم احتمالا میتونه از نویز باشه
شما نویز گیر داری برای هرکدوم از تلفن ها؟
اگه تو حالت PPPOE میتونی وصل بشی ولی تو حالت Bridge نمیتونی مشکل از کانکشن یا ویندوز شما میتو
بله اونو سر راه گذاشتم
ولی نمیدونم چرا انقدر سرعت پایینه
روز اول یکی دو ساعت اول سرعت دانلودم 220k بود ولی الان اگه زورکی به 50 برسه
منم تو این چند روزه 3-4 بار به پشتیبانی زنگ زدم دیگه روم نمیشه![]()
سلام خسته نباشید من میخوام اینترنت adsl یک مگ بگیرم به خاطره هزینه ی بالاش میخوام با یه کسه دیگه استفاده کنم که حدود 70 متر با ما فاصله مستقیم داره. میخواستم بدونم میتونم اینترنت رو شیر کنم براش
من خودم مودم d-link 2730 u daram هستش .اون طرف هم مودم وایر لس داره
یا اگه بشه یه اکسس پوینت بگیرم که این فاصله رو ساپورت کنه
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام دوستان عزیز
میخواستم بپرسم توی تنظیمات مودم tp-link بخشهای تخصصی تر رو چطور باید تنظیم کنیم البته بعد از وصل شدن به اینترنت؟
مثلا تو قسمت Annex کدوم رو باید انتخاب کرد یا مثلا DHCP Server چیه و باید فعال باشه یا غیر فعال؟ و الان که من فقط از یک سیستم وصل هستم nat
رو میشه غیرفعال کرد؟ چون تو حالت pppoe وصل هستم, توضیحات تنظیمات تخصصی رو توی نت پیدا نمیکنم. یا تنظیمات مربوط به وایرلس.
فقط لطفا به سه سوال اول من جواب بدید ممنون میشم.
حتما اون مودمتون قدرتش بیشتر بوده که نویز روش اثری نداشته ولی این یکی اینطوری نیست
شما برای هر تلفن یک نویز گیر بذار ایشالا مشکل حل میشه.
میتونی آنتن قوی تر برای مودمت بگیری و اون طرف هم یک کارت شبکه وایرلس با آنتن دهی قوی داشته باشه .
نیازی نیست که هردوطرف مودم وایرلس داشته باشن یک طرف باید مودم وایرلس داشته باشه و طرف دیگه یک کارت شبکه وایرلس
بله منظورم همون Splitter هست .
حتما چک کن سالم باشه.
یبار کلا همه تلفن ها و هر دستگاهی که به خط تلفن وصله را قطع کن و امتحان کن ببین سرعتت خوب میشه
اگه بازم دیدی نشد ایندفه برو مودم را از دم ورودی خونه که سیسم مخابرات اومده تست کن ببین چجوریه
برای خط خونه ADSL گرفتم ولی هنوز مودم رو نخریدم لطفا یه مودم در حدود 50 تا 60 معرفی کنید که وایرلس هم داشته باشه.
در قسمت VPI عدد 0 و در قسمت VCI عدد 35 قرار میدم عدد 35 رو ارور میده 33 میزارم اوکی میشه !!!!! چرا نمیشه ؟؟
جریان این اعداد چی هست ؟ اطلاع دارید ؟؟
جایی خونده بودم گفته بود بزارید روی 8 و 35
الان گزاشتم روی این اعداد
VPI ,VCI هر شرکتی مخصوص به خودشه و شما باید زنگ بزنید از پشتیبانی ISP بپرسید
مثلا مخابرات تهران :VPI=0,Vci=35
پیشگامان :VPI=8, VCI=81
فن آوا : VPI=8,VCI=35
شما از کدوم ISP اینترنت گرفتید؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)