به زودى در تيم ملى فيكس مى شوم
پژمان منتظرى: اگر بدترين دفاع هستيم چرا كمترين گل را خورديم !
ايران ورزشى- مدافع ۲۵ ساله و آينده دار استقلال كه اين روزها يكى از مردان مورد توجه على دايى است مثل ديگر بازيكنان تيمش استقلال را مدعى اول قهرمانى مى داند: « تيم ما با شرايطى فوق العاده نيم فصل را تمام كرد و فكر مى كنم با بازى هايى كه ارائه داد همه فهميدند كه استقلال تيم بسيار بزرگى است.
ما اين موفقيت ها را مديون هواداران استقلال هستيم و فكر مى كنم اگر هواداران استقلال نبودند ما نمى توانستيم به چنين موفقيت هايى دست پيدا كنيم.»
منتظرى پس از انتقاداتى كه از خط دفاعى اين تيم در ديدار برابر داماش انجام گرفت مى گويد: «فكر مى كنم نمى شود گفت مدافعان ما در برابر داماش بد كار كردند شايد ايراداتى در خط دفاعى مان وجود داشت اما به هرحال نمى شود اين توقع را از خط دفاعى هيچ تيمى داشت كه اصلا گل نخورد.فكر مى كنم انتظار زيادى از خط دفاع تيم ما وجود دارد.
اگر به آمار به مانده از گل هاى خورده استقلال توجه كنيد متوجه مى شويد كه يكى از بهترين خطوط دفاعى ليگ متعلق به استقلال است. حالا چطور عده اى مدام از استقلال انتقاد مى كنند من نمى دانم.» منتظرى درباره تيم ملى هم حرف هايى دارد: «حضور در تمرينات تيم ملى براى هر بازيكنى افتخار است اما من آنقدر پتانسيل دارم كه روزى مدافع اصلى تيم ملى بشوم. همانطور كه مى دانيد به دليل يكسرى مشكلات خانوادگى (فوت مادر عزيزم) مدتى روى فرم نبودم و به لحاظ روحى - روانى مشكلاتى داشتم اما آرام آرام دارم به شرايط ايده آل نزديك مى شوم و شك ندارم مى توانم در تيم ملى هم بازى كنم.»