این لینک اصلا کلا" مشکل داره منم قبلا میخواستم اینو دان کنم ولی بازیش همین ارورو داد بزار ببینم میتونم لینک دیگه ای پیدا کنم اگه پیدا کردم پ.خ بهت میدم
این لینک اصلا کلا" مشکل داره منم قبلا میخواستم اینو دان کنم ولی بازیش همین ارورو داد بزار ببینم میتونم لینک دیگه ای پیدا کنم اگه پیدا کردم پ.خ بهت میدم
خوب چون از یک شرکت ایرانیه نمیشه نظر خاصی داد...متاسفم!!
من اولین باره که میشنوم یه بازی به خاطر ضعف گرافیک اجازه_ی بالا بردن جزئیات رو در نمیده(فوقش تیک میزنه!!)چون اگه گرافیک شما مدلی باشه که برای بازی تعریف نشده باشه(منظورم خیلی جدیدتر از تاریخ عرضه بازی) اونوقت ممکنه نشه بازی رو باهاش اجرا کرد!!
خلاصه من حدس میزنم یه جای کارتون میلنگه مگه اینکه این pes نسبت به بازیهایی که من انجام دادم متفاوت عمل کنه!!
شما تا حالا رو لپ تاپ نصب کردی ؟
من که گفتم مشکل شیر بودن هست
راه حل چیه ؟
من الان نمیفهمم شما چی میگه؟؟
اگه منظورت اینه که سیستم بازی به شما اجازه بالا بردن گرافیک رو نمیده که همونی هست که من میگم...
ولی اگه منظور شما اینه که بازی اصلا توی حالت high اجرا نمیشه دیگه بحثش جداست...
ضمنا بنده هم میدونم share رم سیستم روی گرافیک یعنی چی پس بدون که روی هوا چیزی رو به شما نگفتم!!
آره، از ویندوز 7 استفاده میکنم ولی این دوتا راه هم مشکل رو حل نکرد. همونجور که بود هست نه پیغامی میده و نه وارد بازی میشه.![]()
من ویندوز 7 سی و دو بیتی دارم که گرافیکم directX11 هستش
بازی سوکر6 با تیک اجرا میشه چیکار کنم که درست شود؟؟؟؟؟
دقیقا مورد من اولی هست که میگی ؟
چه طور حلش کنم
سلام
بازی شاهزاده ایرانی رو حدوداً 2 ماه قبل دانلود کرده بودم اما فایلهای داخل پوشه
ایزو نداره (شکل مقابل ) لطفاً راهنمایی کنید چیکار باید کرد
با سلام دوستان، من بازی فیفا رو نصب کردم بار اول اجرا شد، الان این ارور رو میده، دلیلش چیه دوستان !؟
پردازنده: AMD 250 X2
مادربرد: Biostar TA88G HD
گرافیک: ATI Radeon HD4250 / support DX10.1 and CFX
رم: دو گیگ DDR3
سلام دوستان من بازی the sims 2 رو نصب کردم اما موقع اجرا با این پیغام مواجه میشم و بازی اجرا نمیشه
نمیدونم مشکل از کجاست لطفا هر کس دلیلش رو میدونه خواهشمندم کمکم کنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)