من داخل شهرک و حوالی نمایشگاه را امتحان کردم؛آنتن نداشت و فقط H بود!!!!ولی حوالی ادبیات 4Gدیدم
من داخل شهرک و حوالی نمایشگاه را امتحان کردم؛آنتن نداشت و فقط H بود!!!!ولی حوالی ادبیات 4Gدیدم
اون به مخابرات مربوط میشه
تامین لینک های ارتباطی و تخصیص پهنای باند درخواستی ایرانسل توسط مخابرات باید اجرا شه
اونطور که بنده اطلاع دارم مخابرات سابقه بدقولی زیاد داره
بطور مثال تو زعفرانیه تبریز که از مهرماه تجهیز شده هنوز نسل سوم و.چهارم راه اندازی نشده الان 165 روز از وعده مخابرات گذشته
اگر سایتی خیلی وقته تجهیز شده اما راه اندازی نشده تقصیر ایرانسل نیست تقصیره مخابرات هستش
سرعت هم دست زیرساخت هست نه شرکت ایرانسل
سلام نسل 4 به شهرستان میانه در تبریز میاد؟
ایرانسل کارش معلوم نیس چهارملاصدرا که مرکز شهر هس بزور 3 انتن میده از 5 تا اونم وقتی میری توی مکان سربسته قطع میشه حالا جالبیش اینجاست کمربندی از سر میان رود چند روز پیش داشتم رد میشدم 4G فول انتن بود تا سر کوشک میدان اون طرف شیراز
من
جاده کمربندی
4G
خیلی دوست دارم بدونم دکل های شهرها رو بر اساس چه معیاری تجهیز و اولویت بندی میکنن
Last edited by world sta; 07-06-2015 at 17:18.
الان همراه اول 3G دقیقا اینجوریه تو محل ما آنتن 1 دونه به زور داره.تا میرم خونه قطع میشه میشه 2G.یه دکل 2G نزدیک خونمون هست نزدیکش میشم آنتن 3G میشه 3 تا تعجب میکنم دکل 2G آنتن 3G داره
هر ماه 25 منطقه تحت پوشش قرار میگیره و 20 سایت تجهیز میشه و به مخابرات اعلام میشه که لینک های ارتباطی رو تامین کنه
شرکت ایرانسل فرایند توسعه پهن باندش بسیار بالاست در این شکی نیست
حال باید دید مخابرات و شرکت زیرساخت چرا چوب لای چرخ ایرانسل میزارنند
در کل سایت های ایرانسل پوشش بهتری نسبت به سایر اپراتور ها دارند
سلام
دوستان این 4g ایرانسل طرح نامحدود ماهانه هم داره؟
اگه داره ماهی چنده ؟
همه شهرها همزمان با هم فعال میشن؟
Last edited by Armin.Computer; 07-06-2015 at 18:47.
نه خیر نداره. فقط شبانه 24 گیک ده تومن برای یک ماه داره
سرعت 4G ثابته؟ زیر 10 مگ نمیاد؟ روی نسل 3 که خیلی بالا پایین داره... دوستانی که از فور جی استفاده میکنین از سرعت راضی هستین؟ میخوام گوشیمو عوض کنم گوشی با قایلیت 4G بگیرم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)