اميدوارم حداقل تو يكي از اينا بيفتم...
اميدوارم حداقل تو يكي از اينا بيفتم...
Last edited by hatef70; 05-02-2013 at 18:03.
با سلام
به نظر من بهترین موقع برای خدمت کردن سن کم هست یعنی دقیقا زمانی که فرد مشمول میشه ؛ اونوقت دیگه دغدغه تاهل و... رو نداره البته باید در نظر گرفت که شخص در زمان 18 یا 19 سالگی هم غرور جوانی رو داره که علاوه بر اینکه غرورش کلا فروکش میکنه! شخصیتش هم کاملا خورد میشه! و از طرفی هم دلتنگی برای خونواده و... رو باید مد نظر داشت!
اما توصیه ای هم که به دوستان عزیز دارم این هست که اگر اومدین خدمت اونو تموم کنید و ادامه تحصیل و ... رو به بعد از خدمت موکول کنید !
راستی پادگان ما اومدن و مرخصی های ساعتی رو هم جزو استحقاقی حساب میکنن!
و اینکه عزیزانی که فکر انتقالی هستن!!... نمیخوام نا امیدتون کنم ولی دو سه روز پیش بخش نامه ای اومده بود مبنی بر اینکه تا حد امکان به سربازان انتقالی ندید! ... ( تقصیری ندارن بنده خدا ها نیرو ندارن که جایگزین کنن)
همچنین عزیزانی که قصد ادامه تحصیل دارن هم مد نظر داشته باشن که حتی اگر مدرک دکتری بگیرن بدون پایان خدمت یا معافی مدرکی ندارن!! ...
یعنی 24 ساعت خونه 24 ساعت یگان ( برجک - گرهبان نگهبان و...) که بیشترش تو یگانه یعنی بهتر بگیم 18 ساعت خونه 30 ساعت یگان.
به جز صنایع هوایی . صنایع هوا فضا هم هست که جاهای خوبی داره (صنایع موشکی شهید باکری- پارچیین- صانیع میکانیک شهید محلاتی و ...)
با تشکر از اطلاعات کاملت. کلن نظرت در مورد اینجا که افتاده چیه؟ خوبه یا سخت میگیرن یا ... ؟
افتاده صنایع هوایی حفاظت پیرامونی، میشه کاری کرد انتقالش داد به جایی که پست و ... نداشته باشه؟
راهور - دژبان و بعضی جا ها یگان ویژه
البته یه تعداد دیگه هم هست اما اکثرا همین بالای هاست
از نهایت هفته اول یا دوم به بعد روز برگ میشین و میتونید هر جا خواستین برین ولی فرداش باید 6 صبح پادگان باشی
سلام
اعزامی 12/1 البته با 53 روز سابقه قبلی خدمت در عجب شیر
افتادم 01 تهران
اعزامی از قزوین
لیسانس عمران
عرض کنم که ، دوستان 01 و 02 از هر لحاظ عالیه از نظر بهداشت و رفاه و تکریم سرباز و آسایش و مرخصی خیلی خوبه.
عجب شیر خیلی افتضاح بود نه سرویس بهداشتی درست حسابی ،نه آمکانات رفاهی و حتی دریغ از یک کمد نه غذاخوری نه آسایشگاه خوب واقعا افتضاحه.البته من سال 87 با فوق دیپلم اونجا بودم.
برای اعزام مجددی های مثل خودم که زیر 60 روز خدمت قبلی دارن و افتادن 01 باید بگم که روز اعزام بعد از پذیرش شدن تو پادگان یه مرخصی 16 تا 18 روزه میدن و بعد از این مدت باید تا آخر آموزشی بریم و با بقیه تموم کنیم که خب تعطیلات عید رو هم حساب کنیم حدود 1 ماهی باید آموزشی بمونیم. برای اونایی هم که قبلا اموزشی رو تموم کردن بعد این مرخصی 18 روزه نامه یگانشون رو میدن.
ببخشید من در جریان صحبت های شما نیستم .. اگه یه موضوع دیگه ست که هیچ ولی اگه منظورتون اینه که همه تو آموزشی بعد از دو هفته شب ها میتونند برند خونه میشه یه توضیحی بدید
دوستان من خیلی چشم به راه جوابتون هستم
Last edited by amir18616; 06-02-2013 at 06:32.
هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)