تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1380 از 4105 اولاول ... 38088012801330137013761377137813791380138113821383138413901430148018802380 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,791 به 13,800 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه hatef70's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

درسته ناجا خیلی بده ولی جای خوبم زیاد داره مثل ستاد فرماندهی، بهداری،تعاون،سایبری، سازمان وظیفه عمومی، امور ایثارگران، بیمه و... که حتی خدمت در بعضیاشون به مراتب از سپاه و ارتش راحت تره. همشون روزبرگه و ممکنه ماهی دو سه بار شیفت داشته باشی. عقیدتی و حفا هم که جای خودشو داره نه پستی نه شیفتی روز برگ فاقد آماده باش و صدها حسن دیگه. پس نتیجه میگیریم نباید ناامید شد.
    اميدوارم حداقل تو يكي از اينا بيفتم...
    Last edited by hatef70; 05-02-2013 at 18:03.

2. این کاربر از hatef70 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ehsanla's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

ناجا هم دوره کد داره؟

4. این کاربر از ehsanla بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال urcu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

یعنی بعد از آموزشی که 02 باشم کجا میندازن من رو ؟؟
    با سلام

به نظر من بهترین موقع برای خدمت کردن سن کم هست یعنی دقیقا زمانی که فرد مشمول میشه ؛ اونوقت دیگه دغدغه تاهل و... رو نداره البته باید در نظر گرفت که شخص در زمان 18 یا 19 سالگی هم غرور جوانی رو داره که علاوه بر اینکه غرورش کلا فروکش میکنه! شخصیتش هم کاملا خورد میشه! و از طرفی هم دلتنگی برای خونواده و... رو باید مد نظر داشت!
    اما توصیه ای هم که به دوستان عزیز دارم این هست که اگر اومدین خدمت اونو تموم کنید و ادامه تحصیل و ... رو به بعد از خدمت موکول کنید !
    راستی پادگان ما اومدن و مرخصی های ساعتی رو هم جزو استحقاقی حساب میکنن!
    و اینکه عزیزانی که فکر انتقالی هستن!!... نمیخوام نا امیدتون کنم ولی دو سه روز پیش بخش نامه ای اومده بود مبنی بر اینکه تا حد امکان به سربازان انتقالی ندید! ... ( تقصیری ندارن بنده خدا ها نیرو ندارن که جایگزین کنن)
    همچنین عزیزانی که قصد ادامه تحصیل دارن هم مد نظر داشته باشن که حتی اگر مدرک دکتری بگیرن بدون پایان خدمت یا معافی مدرکی ندارن!! ...

6. این کاربر از urcu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز alivw71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

راستش برا برادرم پرسیدم. 24-24 یعنی چی؟!
    یعنی 24 ساعت خونه 24 ساعت یگان ( برجک - گرهبان نگهبان و...) که بیشترش تو یگانه یعنی بهتر بگیم 18 ساعت خونه 30 ساعت یگان.
    به جز صنایع هوایی . صنایع هوا فضا هم هست که جاهای خوبی داره (صنایع موشکی شهید باکری- پارچیین- صانیع میکانیک شهید محلاتی و ...)

8. 2 کاربر از alivw71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی Saeed Dz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

یعنی 24 ساعت خونه 24 ساعت یگان ( برجک - گرهبان نگهبان و...) که بیشترش تو یگانه یعنی بهتر بگیم 18 ساعت خونه 30 ساعت یگان.
    به جز صنایع هوایی . صنایع هوا فضا هم هست که جاهای خوبی داره (صنایع موشکی شهید باکری- پارچیین- صانیع میکانیک شهید محلاتی و ...)
    با تشکر از اطلاعات کاملت. کلن نظرت در مورد اینجا که افتاده چیه؟ خوبه یا سخت میگیرن یا ... ؟
    افتاده صنایع هوایی حفاظت پیرامونی، میشه کاری کرد انتقالش داد به جایی که پست و ... نداشته باشه؟

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

راهور - دژبان و بعضی جا ها یگان ویژه
    البته یه تعداد دیگه هم هست اما اکثرا همین بالای هاست

11. 5 کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

سلام.من اهل تهران نستم ولی تو تهران فامیل داریم.شما که می گین روز برگه میتونم برم خونه فامیلمون یا نه؟
    از نهایت هفته اول یا دوم به بعد روز برگ میشین و میتونید هر جا خواستین برین ولی فرداش باید 6 صبح پادگان باشی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

سلام
    اعزامی 12/1 البته با 53 روز سابقه قبلی خدمت در عجب شیر
    افتادم 01 تهران
    اعزامی از قزوین
    لیسانس عمران
    عرض کنم که ، دوستان 01 و 02 از هر لحاظ عالیه از نظر بهداشت و رفاه و تکریم سرباز و آسایش و مرخصی خیلی خوبه.
    عجب شیر خیلی افتضاح بود نه سرویس بهداشتی درست حسابی ،نه آمکانات رفاهی و حتی دریغ از یک کمد نه غذاخوری نه آسایشگاه خوب واقعا افتضاحه.البته من سال 87 با فوق دیپلم اونجا بودم.
    برای اعزام مجددی های مثل خودم که زیر 60 روز خدمت قبلی دارن و افتادن 01 باید بگم که روز اعزام بعد از پذیرش شدن تو پادگان یه مرخصی 16 تا 18 روزه میدن و بعد از این مدت باید تا آخر آموزشی بریم و با بقیه تموم کنیم که خب تعطیلات عید رو هم حساب کنیم حدود 1 ماهی باید آموزشی بمونیم. برای اونایی هم که قبلا اموزشی رو تموم کردن بعد این مرخصی 18 روزه نامه یگانشون رو میدن.

داره خودمونی میشه gooride's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

از نهایت هفته اول یا دوم به بعد روز برگ میشین و میتونید هر جا خواستین برین ولی فرداش باید 6 صبح پادگان باشی
    ببخشید من در جریان صحبت های شما نیستم .. اگه یه موضوع دیگه ست که هیچ ولی اگه منظورتون اینه که همه تو آموزشی بعد از دو هفته شب ها میتونند برند خونه میشه یه توضیحی بدید

داره خودمونی میشه amir18616's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

دوستان من خیلی چشم به راه جوابتون هستم
    Last edited by amir18616; 06-02-2013 at 06:32.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •