1 مگ !!!
من با 10 مگ الان 5 ساعت هنوز Step 1 ام![]()
1 مگ !!!
من با 10 مگ الان 5 ساعت هنوز Step 1 ام![]()
چرا ping انقدر نابوده وقتي تو ew هستم 270 ولي توي eu 116????? ولي سرور ew بهتره راهي وجود داره تا نخو ام سرور عرض كنم؟!
چه نت داغونی دارین شما آپدیتش که حجمی نداشت من صبح از 9 تا 9:30 آپدیت کردم بعدش هم یه دست vs ai زدم بعد رفتم سر کار جالب اینجا بود که از 180 تا ایرانی که تو لیستم هست یک نفرم آنلاین نبود فکر کنم همه گیر کرده بودن
برای من داره از اون آپیدت ها می کنه که فقط لوگوی بازی هستش نه صفحه play
من اول دیدم اینجوریه باهوش بازی کردم چند ساعت خودم رو الاف کردم از رو دستگاه دادشم بازی رو که آپدیت کرده بد کپی گرفتم. بعد الان که ریختم تو دستگاه خودم دوباره اون آپدیت لعنتی اومده. خوشمزس![]()
ای بابا خوش به هالتون من از صبح تا حالا رفتم ولی هنوز رو اون League of Legends گیر کرده از روی اون تکون نخورده
الکی هم نگفتم تا بخندین فقط اون تیکه اولش زرد میشه دیگه تکونم نمی خوده کسی راه حلی نداره؟ انگار ه وقتی میاد روی اون سرعت به شدت افت می کنه و قطع میشه حتما از کجا باید تنظیمات اش رو درست بکنیم؟
Last edited by Silence Hunter; 27-08-2014 at 19:51.
برای منم شل میرفت وسطاش بود که یکدفعه خودش تموم شد. یعنی اون خیلی دقیق نیست. بزار باشه تموم میشه
ولی خیلی داغون شده این آپدیت جدیده. شلوغ شده اصلا آدم بدش میاد
راستی صبا دزده.جدیدا دی سی سگی می کنه و پینگم که ....
دزد دزد دزد. دزد از همه رنگ. دزدت با چی میشوری با صبا دزدک
lمنم دقیقا این شکلیه euw چه مرگشه؟ من eu 140 هست euw شده 270
دوستان یه موضوع خیلی مهم این اپدیت رو xp جواب نمیده فقط xp service pack 3 کار میکنه بقیه ویندوز ها مشکلی نداره
من از صبح تا حالا گذاشتم رو آپدیت نزدیک 8 ساعت ایناست تموم نشده راه حل اش این نیست
یعنی منظورم اینه که روی اون سرعتش به صورت خیلی فجیه افت می کنه
Last edited by Silence Hunter; 27-08-2014 at 20:25.
من با صبانت راحت اپدیت شد همون دفعه ی اول
سلام دوست عزیز
من 5-6 نفر رو میشناسم که صبانت دارن. خودم هم صبانت دارم.
اگر بهت بر نمیخوره فکر کنم شما مشکلت چیز دیگه ای هست.
من خیلی راحت بازی میکنم . دانلود میکنم و . . . .
به جز مواقعی که اینترنت رو دوستان زیرساخت تعطیل میکنن هیچ مشکلی ندارم.
شما خیلی بی منطق داری تهمت دزدی میزنی اونم تو یه محل عمومی.
تکرار نشه لطفا
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)