تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1380 از 1783 اولاول ... 380880128013301370137613771378137913801381138213831384139014301480 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,791 به 13,800 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

کاربر فعال انجمن هنر هفتم ehsan_iace's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام دوستان چه مشکلی تو صبانت بوده که این همه دارین بد گویی میکنین تا حالا شبانه محدود نبوده آیا یک بار اومدین تشکر کردین تا حالا تو این تاپیک گفتین شبانه قبلا خیلی خوب بود همشا دارین از اتفاقی که افتاده حرف میزنید
    =======================
    سلام

صبح بخیر

ده صفحه آخر این تاپیک را بخوان تا متوجه بشی مشکل چیه!

با تشکر از مشتری مداری صبانت عزیز!

2. 8 کاربر از ehsan_iace بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

کسی پیشنهاده شرکت جدید نداره؟ که این مسائل و نداشته باشه و واقعا رایگان باشه؟

آخر فروم باز sleeplessness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام دوستان چه مشکلی تو صبانت بوده که این همه دارین بد گویی میکنین تا حالا شبانه محدود نبوده آیا یک بار اومدین تشکر کردین تا حالا تو این تاپیک گفتین شبانه قبلا خیلی خوب بود همشا دارین از اتفاقی که افتاده حرف میزنید
    =======================
    همونطور که صبانت هیچ تعهدی درباره ی سرعت شبانه نداره و ناگهان تصمیم به قطع میگیره بدون اخطار قبلی
    افراد حاضر در این فروم هیچ تعهدی در مورد تشکر کردن ندارند

5. 8 کاربر از sleeplessness بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

پ ن : الان تماس گرفتم با نمایندگی می گه سرعت 2 مگ وقتی از مصرف منصفانه رد شد می شه 384 و سرعت 6 مگ هم می شه 768
    چه دروغ کثیفی گفته
    برای من 6 مگ شده 128 .

7. این کاربر از HardwareMaster بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز david-ebi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

=======================
    دوست عزیز در اون دوران طلایی صبانت اگر بری صفحات تاپیکشو بخونی ما خیلی هم ابراز رضایت کردیم و خیلی از دوستان در اون صفحات بقیه رو دعوت به اومدن به صبانت کردن و کلی مشتری براش جذب کردن.شما برو صفحات اون دوران رو بخون تا متوجه بشی.

9. 3 کاربر از david-ebi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز david-ebi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

آره تا دیروز برای من هم خط تیره گذاشته بود

این فکر کنم معنیش اینه که شما از حد مجاز دانلود شبانه با سرعت بالا گذشتی و الان دارن مجبورت میکنن که منصفانه مصرف کنی.یعنی احتمالا الان باید سرعتت همون 16 کیلوبایت باشه.درسته؟و برای من هنوز چون از حد مصرف منصفانه رد نشدم برام هیچی ننوشته و فقط خط کشیده.فکر کنم یک همچین جریانی باشه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Eliminal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

آقا میگم دوستانی که دارن برای قانون جدید صبانت ، تخلیه میکنن و میرن سرویس دیگه بگیرن ، اون جای جدید خیلی طبیعی رفتار کنن ، که مطمئن باشین در غیراینصورت اونجا هم میشه مثل صبانت!

اگه نباشه جاش خالی می مونه otfbax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

=======================
    اولا از کی تاحالا شرکت منتظر تشکر کاربراش می مونه؟ جدیدا اینجوری شده که تا موقعی که کاربرا تشکر می کنن خدمات خوب باشه بعد که تشکر کم شد خدمات رو کم یا قطع کنن؟

ثانیا بله زمانی که خوب بود گفتیم خوبه به اندازه کافی مدارکش هم صفحات همین تاپیکه که می دونم عمرا نخوندیش و حالا که هم که خراب کاری کرده می گیم خراب کرده...شما هم نمی تونی نقش فرشته نجات رو واسه صبانت بازی کنی خودتو خسته نکن همه دارن می رن

ببخشید که از اتفاقی که افتاده حرف زدیم باعث رنجش خاطر شدیم

13. 5 کاربر از otfbax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

6 مگ هم می شه 768
    همین الان پشتیبانی تکذیب کرد
    گفت سرعت روزانه هر چی باشه طبق قانون من درآوردی جدیدشون میشه 128
    گفتم اهه! نمایندگی گفته باید بشه 768 !
    گفت نه اون توجیه نبوده!
    بعیدم نیست الانم در حال خوندن اینجا باشه! از این مارموزها بعید نیست

داره خودمونی میشه sunmaster_7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

=======================
    اقای آ-ز عزیز صبانت با گفتن اینکه شبا ساعات رایگان داریم من و خیلیای دیگه رو اورد زیر مجموعش وگرنه سپنتا به لطاظ اینکه در سال یکبار هم قطعی نداره سرعتش وحشتناک بالاست پشتیبانی قدرتمند و قیمتای خوب از هر لحاظ سگش شرف داشت به صبانت فقط چون شبانه رایگان نداشت و این داره من همه اون خصوصیات خوب رو ندیده گرفتم امدم اینجا این هم که فرمودید تشکر نکردید مگه اونا دسته دسته از ما اسکناس میگیرن تشکر میکنن؟؟ پول دادم خدمات میخوام دانلود شبانه هم جزو قرار داد بوده دوم اردیبهشت که پول از من گرفتن سرویسم شروع شد حرفی از دانلود نیم بها نزدن حتی قانون اساسی کشور راجع به کسانی که مرتکب تجاوز قتل یا کودک ربایی شدن تصریح کرده قانون عطف به ما سبق نمیشه اگر قانونی امروز گذاشته شده باید برای قرار دادهایی که از این به بعد بسته میشه اجرا بشه نه برای کسانی که قرار داد بستن بدون اگاهی از این قانون. آ-ز عزیز 5 سال شاتل بودم 1 بار حتی 1 بار قطعی نداشتم صبانت شده 10 بار اره درست شنیدی 10 بار پشت سر هم قطعی داشته رو دستگاه من. شاتل فقط مشکلش محدودیت شبانه بود که من خطو جمع کردم . 1صبانت حسن داشت فقط یکی اونم از بین برد در شان من نیست وگرنه میرفتم در شرکتشون انچنان تشکری ازشون میکردم که 18 سال برن پیش روانپزشک که فقط گریه اشون بند بیاد عوضیا

16. 9 کاربر از sunmaster_7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •