خب قبلش چندتا چراغش روشن بود ؟
اگه سرعتت خوب بود چرا آخه آپدیتش کردی اصلا ؟؟؟
دیگه کاریش نمیتونی کنی ، فقط یه نمایندگی پیدا کن برات دانگرید کنن به قبلی
خب قبلش چندتا چراغش روشن بود ؟
اگه سرعتت خوب بود چرا آخه آپدیتش کردی اصلا ؟؟؟
دیگه کاریش نمیتونی کنی ، فقط یه نمایندگی پیدا کن برات دانگرید کنن به قبلی
میگم که داداش چراغها خاموش نمیشه... کلا همه چراغهام روشن هست .
w300 ؟
کدوم مدل هست ؟
همون که ۳ تا آنتن داره ؟
تا اونجایی که من میدونم مدل bm632w رو تبدیل میکنن بقیش نمیشه
منم الان همین مشکلو دارم کسی برنامه داون گریدشو نداره؟
میگردم بران توی اینترنت ، ولی به نظر من ببر یه نمایندگی فوقش ۱۰ تومن میگیره دانگرید میکنه بی دردسر
دوست عزیز مشکل هم دقیقاً همین نکته مورد اشاره شما هست.
یائید اصلاً فرض کنیم سرعت شما و امثال شما نه ۴۰۰ کیلوبایت که حتی ۱۰-۱۲ مگابایت یا همون اکانت ۱۰۰ مگابیت هست و حرفتون هم کاملاً درست و واقعی هست. اما طبق تعریف و عرف در ارائه خدمات و یا فروش کالا، کیفیت ارائه شده بایستی برای تمام کسانی که مشابه هم هزینه یکسان پرداخت کردن، "یکسان و مشابه" باشه.
یعنی مبیننت نمیتونه بگه هر کس نزدیک آنتن بود سرعتش بالا هست و اگه نبود ربطی به ما نداره و بیا توی منطقه باکیفیت تا سرعتت بیشتر بشه. نصب آنتن کافی و تامین سرعت از وظایف اصلی شرکتی هست که برای تامین اون خدمات داره پول میگیره. هر جور توضیح و سفسطه هم چیزی از مسئولیت شرکت کم نمیکنه.آیا مگه شما یا کسانی مشابه شما که سرعت بالایی دارین، بیشتر از ما هزینه دادین که بایستی اینترنت ما کند و پر از قطعی و سکته باشه و مال شماها نباشه؟ پس اگه همه یکسان هزینه کردن، این وظیفه مبیننت هست که به همه سرعت یکسان و کیفیت مشابه رو بده و اگه نمیده مشکل از خودش هست. جایی که خودش نقشه داده و گفته اینجاها توی بوشش هستن، نمیتونه وضعیت آب و هوا و غیره رو بهونه کمکاری خودش بکنه. کسانی که اعتراض به مشکلات میدن کاملاً حق قانونی و عرفی و شرعی و همه جوره دارن و نمیشه بهشون ایراد گرفت که مشکل از خودتون هست.
وضعیت مبیننت مشابه کسی هست که اول منار رو دزدیده و بعد به فکر کندن چاه افتاده. بیش از حد مشتری گرفتن و امکانات کم اونها هم جوابگو نیست و با این بهونهها میخوان اصل قضیه رو پاک کنن.
وضعیت مشکل کاربران مبیننت اینقدر زیاد شده که این مشکلات رو توی سایتهای خبری هم دیگه میشه دید. البته درست که جواب مبیننت هم تبلیغات برای خودش و "من نبودم، دستم بود و تقصیر آستینم بود" هستش. ادر هر صورت خبر این هست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2مگ گرگان![]()
نوشته شده توسط faramobile [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزیزان اینکه میگید سرعتتون پایینه درسته ولی این دلیل نمیشه اونایی هم که میگن سرعتشون خوبه دروغ بگن , سرعت مبین نت دقیقا به سیگنال و آنتن دریافتی مربوطه و اگه آنتن کامل بده تو منطقه شما مطمئن باشین سرعت بسیار خوبی خواهید داشت
طبق قولی که داده بودم دیشب ( با اینکه هوا بارونی بود و 1 آنتن کمتر از شبای دیگه داشتم ) سرعت دانلودم با IDM رو براتون فیلم گرفتم که ببینید سرعت دانلود روی 400 هست , حجمی هم نداره این فیلم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]سرعت اینترنت شما تقریبا ربطی به قدرت سیگنال شما و دوری و نزدیکی به دکل نداره و ربطش فقط به تعداد یوزرها و کاربرهایی هست که به یه دکل وصل می شن
شما می تونید با دو خط انتن هم به شرط اینکه منطقه شما از نظر تعداد کاربر کم باشه سرعت بالا داشته باشید
من که نگفتم مبین کار خوبی میکنه اینجوری میده ، من همیشه گفتم کاری ندارم به بقیه چطور سرویس داده ولی من در مورد سرویس خودم میتونم نظر بدم که دادم و مدرک هم گذاشتم ، بحث من سر این بود که اینکه شما و ۹۹ درصد کاربران سرعتشون پایینه دلیل نمیشه که من که سرعتم خوبه و میگم سرعت عالی هست بگن دروغ میگی و کارمند مبین نت هستی و .... خیلی چیزای دیگه که خودم تو این مدت جواب تک تکشون رو دادم ،
حالا برسیم سر جواب شما ، شما حرفت کاملا متین و درسته و این ایراد از شرکت مبین نت هست که اینجوری سرویس میده و کاربران اگه واقعا ناراضی هستن باید پیگیر باشن که حقشون رو بگیرن ، حالا بعضی میان میگن نمیتونیم یا اصلا کی گوش میده ، خب میتونید که دیگه سرویس نگیرید ازش ، تو همین جا کلی از کاربرا میان میگن سرعت ما ۲ مگ هست ماهانه داریم میدیم ولی ۳۰ بیشتر نمیتونیم دانلود کنیم و کلی هم فحش میدن به مبین ، خب عزیز من شما اگه شکایت کردی و به جایی نرسید ، خب چرا اصلا استفاده میکنی دوباره چرا میری دوباره تمدید میکنی که بعدش دوباره فحش بدی از سرعت کم ، خب برید یه شرکتی که سرعتش براتون مناسب باشه و پولتون رو حروم نکنید ،
اونا هم که چند ماهه میخرن و قبلش تحقیق نکردن در مورد مبین نت تقصیر خودشونه خب ، شرکتی که این همه ناراضی داره شما با چه استدلالی رفتی یهو ۶ ماهه گرفتی ازش که اگه سرعتت کم بود بخوای ۶ ماه فحش بدی بهش ، خب ۱ ماهه میگرفتی بعد اگه خوب بود میرفتی تمدید ۶ ماهه میکردی ،
بازم میگم اصلا توجیه کیفیت بد مبین برای کاربرا نیست ولی کاربرا هم خیلیاشون خودشون این بلا رو سر خودشون میارن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)