تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: این بازی تا چه اندازه تونسته جای Tribal Wars رو براتون بگیره

راي دهنده
289. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • زیاد

125 43.25%
  • متوسط

53 18.34%
  • کم

20 6.92%
  • تریبال رو ترجیح میدم!

91 31.49%
صفحه 1380 از 1903 اولاول ... 3808801280133013701376137713781379138013811382138313841390143014801880 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,791 به 13,800 از 19021

نام تاپيک: The West ، شاهکاری دیگر از  InnoGames

کاربر فعال انجمن بازیهای آنلاین و شبکه ای vitamin2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

به فورت سيلور(نه اوني كه مال ماست) حمله شده!!
    یک لحظه کامل نخوندم رفتم ببینم کدوم احمقی جرات حمله به فورتمون را کرده که دیدم به یک فورت کوچول موچول حمله شده که این فورت را من اصلا نمی دونستم مال سیلوری ها هست خودشم فقط یک شهر ALLY هست جنگ جالبی می شه چون از همین الان 15 تا مهاجم داره و فقط یک مدافع داره

آخر فروم باز dracula_killer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    بابلسر،تهران،دماوند

پيش فرض

ای بابا !
    این قصه سر دراز دارد .
    امیدوارم زودتر تمومش کنید یا حداقل بکشونید یاهو یا پروفایل های همدیگه . من که خسته شدم تو این تاپیک اینارو شندیم .
    مخاطب شما هم که ما نیستیم میاین تو تاپیک پست میدین پس هر حرفی دارین اینجا جاش نیست .
    منظورم ~~> آرش - ضدحال - سروش

فروم مدیر داره میاد همه پست ها رو پاک میکنه !
    پستها حالا میخواد چه اینطرفی چه اونطرفی چه بی طرف باشه . باورد ندارید چند روز دیگه بیاید همین صفحه ببینید اثری از این پست ها هست یا نه .
    پس بجای اینکه اعصاب همدیگه رو ناراحت کنید بیاین بچسبین به بازی
    شرمنده چاقال...خیلی جلو خودمو گرفتم چیزی نگم...اما نشد!

راستی کارت حرف نداشت
    یه تحلیلی هم بکنی ممنونت میشم
    با وجود اين كه توي حمله كتك مي خورم ولي از پاس اوت در بيام ميرم سراغش!!
    ممنون حاجی
    Last edited by dracula_killer; 12-08-2009 at 10:33.

آخر فروم باز logos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

ایول صبحی بهم خیلی حال دادی بهم چسبید من به جات بودم هر 48 ساعت می رفتم سراغش تا ازت معضرت خواهی کنه
    برنامم همینه اخه دوباره میل داده که من لباس تنم نبود لخت بودم و از این مزخرفات اما خوب من قبلش چک کرده بودم دیده بودم لباسهاش تنش بوده
    وقتی هر 2 روز یه بار پس اوت شد میفهمه چی به چیه

آ
    ===
    1. فوندر كلاب قبول كرد بياد شهرمون!! گفت توي ليست متحدين بايد اضافه كنيمش و اون هم شهر ما رو به ليست متحدين فورتش اضاف مي كنه!!! نمي دونم كدوم فورت منظرشه!!
    2. به فورت سيلور(نه اوني كه مال ماست) حمله شده!!
    ایول هر وقت پول لازک داشتید بگید برم 2-3 ساعت کار کنم یه 1000 $ بریزم تو خزانه

دمت گرم مهرداد کلی خندیدم .
    اینقدر بدم میاد از اینایی که یه دوئل رو میبرن 3 سوت تلگرام میدن شر و ور مینویسن و ...
    منم چند بار از این morduk کتک خوردم . لولم زیر 40 بود هنوز اسکیلا رو مرتب نکرده بودم . هی تلگرام میداد چرت میگفت .
    بعد که اسکیلا مرتب شد هر بار خودش میومد 6-7 دمیج میزد کلی کتک میخورد میرفت . لامصب اینقدر پر رو بود از رو نمیرفت
    اره بابا اینا خیلی پر رو هستن
    عوضش یکیشون رو 2 بار زدم بعدش یارو نمیدونم چرا خودشم اومد باهام دوئل کرد کتک خورد
    کلا باید این میدل ها رو ادب کنم

معذرت *
    apologize *
    با طشکر سیسطم قلت یاب املایی سایط
    به به استفاده بردیم

دیروز رفتم یه کارگر لول بالا رو تا میخورد کتک زدم....دوبار اول رو خوب زدم اما بار سوم رو به زور بردم....آخه لباساشو عوض کرد:
    بار اول:

بار دوم:

بار سوم:

اومدم بار چهارم رو هم بزنمش که دیدم تلگرام داده و گفته نزن.منم دلم سوخت و برگشتم به سیروس....
    اما نگو واسم برنامه ریخته بودن...شب که خوابیدم الان که بلند شدم دیدم پس اوتم کردن!....بالاخره برای اولین بار در اثر دوئل پس اوت شدم!(مبارکه)...البته سه بار بهم حمله کردن و این آخریه خیلی قوی بود:
    این اولیه سرباز بود....نمی دونم چرا هیچی بهم نزد....من تاکتیک و داج ندارم...چرا هیچی نخوردم:

این بار دومیه دوئلر بود....اینم نمی دونم چطور بردم

اما این سومیه!....خیلی قوی بود...از شهر open for duelers اومده بود:

خوشحال میشم دوستان یه تحلیل دقیقی از این چهار دوئل آخر من بکنن...و بگن چرا بعضی رو بردم و بعضی رو باختم...اسکیلای من: شوتینگ:72 اپیرنس:30 ایم:38 تافنس:24 رفلکس:21
    مرسی
    من تحلیل اینا نمیفهمم چیه اما نیم ساعت دیگه میرم با این اخریه دوئل میکنم ببینم چی میشه
    اون اولی به منم اتک داد کلا تعطیل بود

ای بابا !
    این قصه سر دراز دارد .
    امیدوارم زودتر تمومش کنید یا حداقل بکشونید یاهو یا پروفایل های همدیگه . من که خسته شدم تو این تاپیک اینارو شندیم .
    مخاطب شما هم که ما نیستیم میاین تو تاپیک پست میدین پس هر حرفی دارین اینجا جاش نیست .
    منظورم ~~> آرش - ضدحال - سروش

فروم مدیر داره میاد همه پست ها رو پاک میکنه !
    پستها حالا میخواد چه اینطرفی چه اونطرفی چه بی طرف باشه . باورد ندارید چند روز دیگه بیاید همین صفحه ببینید اثری از این پست ها هست یا نه .
    پس بجای اینکه اعصاب همدیگه رو ناراحت کنید بیاین بچسبین به بازی
    کاملا موافقم تموم کنید این گندی که دارید به اینجا میزنید

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

logos تو هم می ری کوروش ؟؟؟؟ mortal برای تو هست دیگه ؟؟؟

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

mortal اگه برای تو هست که من می دونستم برای تو است الان از شهر خارج شدی پس چه طوری می خواهی هم اونی که به کوروش حمله کرده را بزنی و هم این میدیلی را هر 48 ساعت پس اوت کنی ؟؟؟؟ یکم فاصله زیاد نیست ؟؟

پروفشنال مطلق السلطنه's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    -

پيش فرض

ممد چرا نمياد كورش؟!!
    ===
    صاحب فورت شديم!! البته فورت بزرگه دست چانگ آنه!! پيشوند WAR هم به عنوان نشانه اتحاد(!) به اسم شهر اضاف كردم!! فوندر كلاب رو هم دعوت كردم قائدتا به زودي مياد!!
    ===
    ضد حال رو دعوت مي كنم اگه خواست مياد ورگرنه هم هيچ!!
    دراكولا جان قضيه ضد حال ديگه تموم شد!! مي خواستي يه خائنو معرفي كني!! اون چي شد؟!

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    -

پيش فرض

mortal اگه برای تو هست که من می دونستم برای تو است الان از شهر خارج شدی پس چه طوری می خواهی هم اونی که به کوروش حمله کرده را بزنی و هم این میدیلی را هر 48 ساعت پس اوت کنی ؟؟؟؟ یکم فاصله زیاد نیست ؟؟
    خب دو تا يوزر داره!! مهرداد همون سيلور بمون!! بياي اينجا ممكنه موقع حمله بن بشي!!(با دو تا يوزر)

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

خب دو تا يوزر داره!! مهرداد همون سيلور بمون!! بياي اينجا ممكنه موقع حمله بن بشي!!(با دو تا يوزر)
    زمانی بن می شه که با مولتی هاش در 24 ساعت به یک نفر آتاک بده اگه مثلا الان به یکی آتاک بده با اکانت دیگرش به یک نفر دیگه آتاک بده هیچ کدوم بن نمی شه فقط زمانی بن می شه که به یک نفر همزمان و یا در فاصله زمانی 24 ساعت آتاک بده

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    -

پيش فرض

زمانی بن می شه که با مولتی هاش در 24 ساعت به یک نفر آتاک بده اگه مثلا الان به یکی آتاک بده با اکانت دیگرش به یک نفر دیگه آتاک بده هیچ کدوم بن نمی شه فقط زمانی بن می شه که به یک نفر همزمان و یا در فاصله زمانی 24 ساعت آتاک بده
    منظورم اينه كه با مرتال و اناري توي كورش نياد!! بعد ممكنه به يه نفر اتك بده بن بشه!!!

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

ممد چرا نمياد كورش؟!!
    ===
    صاحب فورت شديم!! البته فورت بزرگه دست چانگ آنه!! پيشوند WAR هم به عنوان نشانه اتحاد(!) به اسم شهر اضاف كردم!! فوندر كلاب رو هم دعوت كردم قائدتا به زودي مياد!!
    ===
    ضد حال رو دعوت مي كنم اگه خواست مياد ورگرنه هم هيچ!!
    دراكولا جان قضيه ضد حال ديگه تموم شد!! مي خواستي يه خائنو معرفي كني!! اون چي شد؟!
    من در این تاپیک در مورد سیاست اینا حرف نزدم فقط آرش و ... حرف زدند و فکر نکنم چیزی بهش گفته باشد که بهم گفت به درک حالا تا عضر خواهی نخواهد من کسی را به اون نام نمی شناسم و و دوست ندارم با اون در یک شهر و یک جا باشم پس بهتره که یا اون اونجا باشه و یا من
    ضمنا کسایی که مولتی بازی می کنند فقط مواظب باشند موقل آتاکدادن در 24 ساعت به یک نفر همزمان آتاک ندند
    ضمنا همهشون را می تونند همزمان در جنگ های فورتی شرکت دهند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •