آقا کسی مشکل تو باز کردن سایت google، yahoo و وصل شدن به ymessenger نداره؟؟ بقیه سایتها هم خیلی کند باز می شن و باید چند بار refresh کرد. بقیه دوستان از بقیه isp ها هم همین مشکلو دارن؟ اندیشه
با احترام
تیم مدیریت انجمن
آقا کسی مشکل تو باز کردن سایت google، yahoo و وصل شدن به ymessenger نداره؟؟ بقیه سایتها هم خیلی کند باز می شن و باید چند بار refresh کرد. بقیه دوستان از بقیه isp ها هم همین مشکلو دارن؟ اندیشه
اندیشه منطقه 4 ، از دیروز اینطوری شده ! سایتهای ایرانی رو هم باید چند بار رفرش کرد تا باز بشه ! معلوم نیست این خط اینترنت کشور کجا دوباره سوراخ شده داره نشتی میده !!![]()
اندیشه 128 نامحدود خط 5
چند روزه که حول و حوش ساعت 2 بعد از ظهر اینترنت دچار افت و نوسان شدیدی میشه
وبگردی و دانلود از سایت های دامنه com و net قطع میشه یا با سرعت بسیار کندی رخ میده
ولی اکثر سایت های با دامنه Ir راحت بازمیشه و با بالاترین سرعت ممکن دانلود میشه
این مشکل چند دقیقه تا چند ساعت پابرجاست
دوستان دیگه چنین مشکلی دارند؟
ممنون از جوابتون
خوب بچه های اندیشه جواب دادن. از شرکتهای دیگه کسی نمیاد اینجا؟؟؟؟
@badboy2008, SAM609: منم همین مشکلو دارم. اندیشه خط 2 از دیروز داغونه تقریبا هیچ سایتی باز نمیشه!
@vahid182: موقع همین افت سرعت و اینا من از یکی از دوستام که پارس آنلاین داره پرسیدم گفت مشکلی نداره
پ.ن: این مشکل تا چند ساعت پیش بود که از اون موقع دیگه از اینترنت استفاده نکردم تا الان. به نظر میرسه بهتر شده.
Last edited by shayan_p30; 22-10-2012 at 23:08.
نه ما همچین مشکلی نداریم. مخابرات نامحدود.256
از چیز پی ان استفاده می کنی؟ با اونم همین طوریه؟
نگفتی محدود یا نامحدود. اگه محدودی چنین چیزی طبیعی هستش. سیاست شرکته برای اینکه کمتر دانلود کنی!با سلام .دوستان یه سوال: من خط 5 اندیشه 128 دارم توروز سرعتم 90 هستش و تو شب یعنی 1 تا 6 صبح میشه 15 کیلو میخواستم ببینم واسه شما هم همینجوریه یا نه من که فکر میکنم سرعتم خیلی پایینه در ضمن از ساعت 6:10 دقیقه هم میشه سرعت روز . حالا اگه دوستان جواب بدید ممنون میشم . یا علی.
مرکز 8 هم همینطوره. من فکر میکردم کانفیگ مودممون بهم خورده ولی با گفته های دوستان ظاهرا مشکل از خود اندیشه هست
سلام محدود دارم
كسي جواب نميده؟
چند وفتی هستش پینگ تایم منظم داریم عالی . مخصوص سی سی کم
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)