تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1380 از 2376 اولاول ... 3808801280133013701376137713781379138013811382138313841390143014801880 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,791 به 13,800 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

اولروم به استقلال نزدیك تر شد

مذاكرات نهایی عرفان اولروم بازیكن تیم فوتبال ابومسلم مشهد با باشگاه استقلال تهران، برای پیوستن این بازیكن نیجریه‌ای به جمع آبی پوشان در حال انجام است.

به گزارش روز یكشنبه خبرنگار ایرنا، مسوولان باشگاه استقلال تهران بعد از ابراز تمایل امیر قلعه نویی برای به خدمت گرفتن اولروم و موافقت مسوولان باشگاه ابومسلم مشهد، در حال حاضر آخرین رایزنی‌ها را برای جذب این بازیكن انجام می‌دهند.

محمد نوری فرد مدیر روابط عمومی باشگاه استقلال در این رابطه گفت: برخلاف اخبار منتشر شده و مطرح شدن اسامی تعدادی از مهاجمان، عرفان اولروم تنها گزینه جدی كادر فنی بود و با توجه به صحبت‌های انجام شده بین دو طرف، این بازیكن به احتمال زیاد در روزهای آتی به طور رسمی به عضویت استقلال در می آید و اگر اتفاق خاصی رخ ندهد، در اردوی آماده‌سازی نیم فصل، شاگردان قلعه نویی را همراهی خواهد كرد.

وی همچنین درباره محل برپایی اردوی استقلال، اظهار داشت: كادر فنی محل اردوی استقلال را از بین كیش و تركیه انتخاب خواهد كرد كه تصمیم نهایی در مورد محل قطعی اردو، در نشستی كه امروز/یكشنبه/ در محل باشگاه و بین مدیرعامل استقلال و سرمربی تیم برگزار خواهد شد، گرفته می‌شود.

تیم فوتبال استقلال تهران در پایان هفته نوزدهم لیگ برتر فوتبال، با ‪۳۷‬ امتیاز و با احتساب تفاضل گل بهتر نسبت به ذوب آهن اصفهان صدرنشینی جدول رده بندی را از آن خود كرد.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

حمايت امير قلعه نويى از فرهاد مجيدى
    فرهاد خيلى خواهان دارد

ايران ورزشى- فرهاد مجيدى با اينكه موفق نشده بيش از ۴ گل براى استقلال بزند اما به لحاظ تأثيرگذارى در بردهاى تيمش جزو برترين بازيكنان محسوب مى شود. با اين حال شايعه كنار رفتن او از استقلال مدتى است نقل محافل مى شود اما امير قلعه نويى روز گذشته حرفى زد كه نشان از علاقه او به مهاجم سرعتى تيمش دارد. قلعه نويى درباره بودن يا نبودن فرهاد در تركيب استقلال گفته است: «فرهاد خيلى خواهان دارد، حالا چرا ما بايد او را از دست بدهيم. بودن او در استقلال خيلى براى ما مهم است. فرهاد يك بازيكن ارزشمند است و به شدت به كار مى آيد. قصد نداريم او را از دست بدهيم و بى ترديد فرهاد را حفظ خواهيم كرد.»

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

عنايتى در النصر ماندنى شد
    ايران ورزشى- رضا عنايتى مهاجم النصر امارات كه به دليل مصدوميت در شرف جدايى از اين تيم قرار داشته، طى چند روز گذشته مذاكراتى را با مسؤولان استقلال آغاز كرده تا به اين تيم بازگردد كه مسؤولان تيم النصر هم با درخواست عنايتى موافقت كرده اند تا تماس سرپرست تيم فوتبال استقلال با عنايتى درباره بازگشت به اين تيم بدون نتيجه بماند. بر اساس اخبار دريافتى روز جمعه على نظرى جويبارى با رضا عنايتى مذاكراتى را انجام داد كه در اين گفت و گو عنايتى اعلام كرد قراردادش با النصر پابرجاست و نمى تواند به استقلال بازگردد.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

استقلال در انتظار بازگشت واعظ
    ايران ورزشى- محل اردوى تيم فوتبال استقلال تهران در تعطيلات نيم فصل، پس از بازگشت مديرعامل باشگاه از ژاپن مشخص مى شود.
    با نظر قلعه نويى تركيه به عنوان محل اردوى آبى پوشان در تعطيلات نيم فصل انتخاب شده و شرايط سفر اين تيم به كمپ آنتاليا تركيه نيز فراهم شده است.
    با اين حال تصميم نهايى درباره اين سفر منوط به نظر واعظ آشتيانى است و با توجه به حضور آشتيانى در اوزاكا ژاپن، كادرفنى استقلال منتظر بازگشت مديرعامل از سفر هستند تا او تصميم نهايى را در اين باره اتخاذ كند.
    واعظ آشتيانى شب گذشته به تهران بازگشت و در نشست امروز در محل باشگاه تكليف اردوى استقلال در تركيه مشخص مى شود.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

بيك زاده: مجبورم به استقلال برگردم
    راه آهنى ها با جذب ۶ بازيكن ليگ برتر عملا هيچ راهى براى جذب بازيكن جديد براى خود باقى نگذاشتند. در نتيجه هاشم بيك زاده مجبور است به استقلال برگردد و براى رسيدن به تركيب اصلى تلاش كند: «راه آهن در ابتداى فصل ۶ بازيكن از ليگ برتر جذب كرد و مسؤولان اين تيم گمان مى كردند كه مى توانند در نيم فصل هم بازيكنى را جذب كنند و به همين خاطر با من وارد مذاكره شدند.
    پس از جدا شدن از استقلال اصلا تمرين نكردم ولى باشگاه راه آهن اجازه جذب بازيكن ندارد و به طور كلى قرارداد من با آنها منتفى است. درحال حاضر مجبورم دوباره به تمرينات استقلال برگردم و دوباره تمرين كنم.»

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

بن بست در انتقال هافبك چپ استقلال
    راه آهن براى بيك زاده جا ندارد!

ايران ورزشى- باشگاه راه آهن شهررى با توجه به گفته عزيز محمدى رييس سازمان ليگ مبنى بر جذب يك بازيكن از ليگ برتر علاوه بر سهميه شش بازيكن ليگ برترى در زمان نقل و انتقالات نيم فصل، به دنبال جذب هاشم بيك زاده از تيم استقلال تهران است.
    در غياب عزيز محمدى كه در ژاپن به سر مى برد تاكنون ديگر مسؤولان سازمان ليگ با اين موضوع مخالفت كرده اند. باشگاه راه آهن به دنبال رايزنى با سازمان ليگ برتر است تا در صورت موافقت ديگر تيم هاى ليگ برتر، امكان افزايش يك بازيكن در سهميه خريد نيم فصل ليگ فراهم شده و اين باشگاه هاشم بيك زاده را جذب كند.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سؤال اكبرپور از دايى
    بايد چه كار كنم به تيم ملى دعوت شوم

ايران ورزشى- اكبرپور از اينكه نامش ميان مدعوين تيم ملى نيست نگران شد و حرف هاى تازه اى مى زند: ديگر نمى دانم يك فوروارد چه كار بايد بكند كه بتواند به تيم ملى دعوت شود.من در استقلال هركارى مى كنم تا نظر مربيان را براى حضور در تركيب تيم ملى جلب كنم.
    در خصوص دعوت شدگان به تيم ملى البته هيچ صحبتى ندارم به دليل اينكه واقعاً ديگر نمى دانم يك فوروارد چه كار بايد بكند كه بتواند به تيم ملى دعوت شود و چه فاكتورهايى بايد داشته باشد. ترجيح مى دهم فعلاً سكوت كنم و در خصوص تيم ملى هيچ صحبتى نكنم.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

قلعه نويى عازم كربلا شد
    بعد از على دايى سرمربى تيم ملى كه چندى پيش به كربلا سفر كرده بود حالا نوبت به امير قلعه نويى رسيده كه از تعطيلات ليگ برتر استفاده كرده، به كربلا سفر كند. البته به خاطر سفر استقلالى ها به تركيه، قلعه نويى خيلى زود بايد از اين سفر معنوى برگشته و به همراه تيم استقلال عازم تركيه شود.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

آرش برهانى: من آرش برهانى هستم

كارى مى كنم دايى من را فيكس بازى دهد

ايران ورزشى- بازگشت برهانى به تيم ملى دور از ذهن نبود. آرش مى توانست پيش از بازى با امارات هم به تيم ملى دعوت شود اما دايى براى آنكه بفهمد گلزنى هاى مهاجم استقلال جرقه نبوده باز هم صبر كرد تا اينكه آرش بار ديگر با گلزنى هايش نشان داد ديگر آن مهاجم بحران زده فصل پيش نيست. با برهانى پيش از سفر به عمان حرف هايى زديم. يك سؤال و جواب كوتاه اما خواندنى…

مثل گل هميشه بهار، تو هم هميشه گلزن شدى !
    (مى خندد) اين آمار براى من نمى تواند آمار عجيبى باشد، يك مهاجم اگر مى خواهد براى تيمش تأثير گذار باشد، بايد در همه ديدارها با هدف زدن گل به ميدان برود.
    افت، براى هر فوتباليستى پيش مى آيد، من يا هيچ كس ديگر نمى توانيم هميشه در اوج باشيم و انتظارات را برآورده كنيم البته الان آن دوران را فراموش كرده ام و مى خواهم همان آرش سال هاى گذشته بشوم.
    چه چيزى تو را تغيير داد
    … فقط اعتماد به نفس! من آرش برهانى هستم و توانايى هاى بسيارى دارم كه براى ثابت كردن اين ادعا، گل خواهم زد تا دوباره زير سؤال نروم.
    امير قلعه نويى چقدر در اين روند تأثيرگذار بوده است
    هيچ كس نمى تواند تأثير مربى را در موفقيت و حتى ناكامى بازيكنان نبيند، قلعه نويى در بدترين روزها پشت من بود و به من ميدان داد و با حمايت همه جانبه كارى كرد تا هم خودم را به عنوان مهاجمى گلزن معرفى كنم و هم اينكه در نتيجه گرفتن هاى تيم تأثير داشته باشم.

براى آقاى گل شدن چقدر انگيزه دارى
    تا حالا آقاى گل نشده ام و مثل هر مهاجم ديگرى برايم اهميت دارد كه سرانجام خودم را به عنوان بهترين گلزن ليگ برتر نشان دهم. اميدوارم اتفاقى نيفتد كه من را از اين مقام دور كند.
    تو رقيبانى مثل ابراهيم توره و كاسترو دارى
    نمى گذارم توره و ديگران آقاى گل شوند تا يك استقلالى بتواند اين افتخار را به افتخارات باشگاه اضافه كند.
    آرش برهانى و سياوش اكبرپور زوج خوبى هستند
    ما به قدرى هماهنگ هستيم كه همه را به ياد زوج رويايى عنايتى و اكبرپور انداخته ايم، من و سياوش با توجه به شناختى كه از هم داريم، در طول ۹۰ دقيقه يكديگر را حمايت مى كنيم و در گل هاى يكديگر تأثيرگذار هستيم.
    و سرانجام به تيم ملى هم رسيدى
    هيچ چيز بهتر از اين نيست كه خودم را در ليست بازيكنان تيم ملى مى بينم. مى خواهم طورى بازى كنم كه على دايى نه تنها به فكر خط زدن من نباشد، بلكه فرصت بازى كردن هم به من بدهد.
    همان طور كه در استقلال جايگاهم را پيدا كردم، در تيم ملى هم مى توانم موفق شوم.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

درباره نيمكت نشينى با قلعه نويى حرف مى زنم

شكورى: با استقلال شرط فيكس بودن نگذاشتم

مهديه دريا بيگى

در حالى كه هادى شكورى هفته ها به عنوان مدافع اصلى براى استقلال بازى مى كرد و عملكرد نسبتا خوبى هم داشت اما با اتمام محروميت بيژن كوشكى به يكباره جاى خود را به او داد و از تركيب بيرون رفت. حدود چهار پنج هفته اى است كه شكورى نيمكت نشين شده و هر بار شايعه اختلافش با يك استقلالى به گوش مى رسد. درگيرى با طيرى، اختلاف با كوشكى و منتظرى و حالا هم بحث اختلافش با قلعه نويى پيش آمده است اما خود شكورى تمام اين شايعات را تكذيب مى كند.
    چهار پنج هفته اى است كه نيمكت نشين شدى
    نظر كادر فنى است. اينطور صلاح دانسته اند كه بازى نكنم.
    با قلعه نويى اختلاف پيدا كردى
    نه! من با كسى اختلاف ندارم. اينها شايعه است كه برايم درست مى كنند.
    پس چرا كوشكى را به تو ترجيح مى دهد
    به هر حال نظر كادر فنى است. فكر نمى كردم با بازى هايى كه انجام دادم از ارنج تيم بيرون بروم اما رفتم، مطمئن باشيد برمى گردم.
    حتما در تمرينات كم كارى مى كنى
    باور كنيد اينطور نيست اما هر روز برايم يك شايعه درست مى كنند. يك روز مى گويند با طيرى مشكل دارد، يك روز مى گويند با پژمان و كوشكى اختلاف دارد و حالا هم بحث اختلافم با قلعه نويى را پيش كشيدند.
    باور كنيم تمام اين حرف ها فقط در حد شايعه است و تو با كسى اختلافى ندارى
    من با كسى مشكل ندارم. اگر كسى با من مشكل دارد نمى دانم. من سعى مى كنم در اين تعطيلات مستقيما با آقاى قلعه نويى صحبت كنم تا حداقل علت نيمكت نشينى ام را بفهمم.
    اگر نيمكت نشينى ات تداوم داشت از استقلال جدا مى شوى
    در فوتبال حرفه اى هيچ چيز قابل پيش بينى نيست اما به تركيب اصلى برمى گردم و ...
    اول فصل كه قرارداد بستى گفتى بندى در قراردادت وجود دارد كه بايد فيكس بازى كنى !
    اصلا چنين بندى در قراردادم نبود. هيچ جاى دنيا مرسوم نيست كه بازيكنى شرط فيكس شدن بگذارد اما اگر شرايطش خوب نبود جدا مى شود.
    اتفاقا گفته بودى كه اگر بازى نكنى استقلال بايد اجازه دهد جدا شوى
    هر بازيكنى كه بازى نكند ناراحت مى شود، من هم اگر نياز بدانم جدا مى شوم.
    به اين نتيجه نرسيدى كه نياز است از استقلال جدا شوى
    هنوز نه، خودم را قانع مى كنم كه قلعه نويى به من استراحت داده است و خيلى زود اين نيمكت نشينى ام تمام مى شود. تمام اين مدت بعضى روزنامه ها با شيطنت مى خواستند من را به حاشيه ببرند اما ترجيح دادم فعلا حرفه اى عمل كنم.
    يعنى درآينده اگر نيمكت نشين بودى بحث حرفه اى گرى را كنار مى گذارى !
    نه، كلا منطقى عمل مى كنم. چون اعتقاد دارم قلعه نويى اگر به من اعتقاد نداشت خودش شخصا با من براى آمدنم به استقلال صحبت نمى كرد. پس بايد صبر كنم و با تمرينات بهتر به تركيب اصلى برگردم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •