اگه میشه اپلود کن
اگه میشه اپلود کن
با سلام
فکر کنم درایور کارت گرافیکت این باشه این جدیدترین ورژنش هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حجم:49.59MB
راستی قابلیت Resume هم داره
بچه ها خواهش می کنم پست هاتون را یه بار بزارید تو تاپیک ، بعضی از پست ها دو سه بار تکرار شدن. در ضمن این بحث گرافیک رو هم تموم کنیم، بهتره راجع به خود بازی صحبت کنیم
من خودم از سایت مدرن گیم استفاده از موس رو گرفتم خیلی هم عالی کار می کرد یه مدت رو سیستمم
بود ویندوز عوض کردم حالا هر چی وب گردی میکنم گیرم نمیاد دانلودش کنم
از سایت مدرن هم برداشتنش اینجا هم که کسی نداره چیکار کنیم حالا؟
من خودم از سایت مدرن گیم استفاده از موس رو گرفتم خیلی هم عالی کار می کرد یه مدت رو سیستمم
بود ویندوز عوض کردم حالا هر چی وب گردی میکنم گیرم نمیاد دانلودش کنم
از سایت مدرن هم برداشتنش اینجا هم که کسی نداره چیکار کنیم حالا؟
اگه كارت گرافيكت 64 بيته بيخيال شو.اگه نيست اول آخرين ورژن كارت گرافيكت رو نصب كن بعد آخرين ورژن direx رو نصب كن بعدش اگه نشد virtual memory رو ببر بالا.برو توی System Properties (روی My Computer رایت کلیک کن و Properties رو بزن.)و برو توی قسمت Advanced و از اونجا از توی قسمت Performance که با رنگ دیگه ای نوشته شده Settings رو بزنی.بعد از توی پنجره ای که باز می شه Advanced رو بزنی و توی قسمت Virtual memory که باز هم با یه رنگ دیگه نوشته شده،Change رو بزن.توی این پنجره که باز می شه،یکی از Drive هات رو که فضای بیش تری داره انتخاب کن و تا جایی که می تونی memory رو زیاد کن.من خودم Initial Size رو 1200 مگا بایت و Maximum size رو 1650 مگا بایت گذاشتم.
از اينجا بگير:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
vaghean az hamatooon mamnooooooooooonaaaaaaaaaam
تو جزیره بعد از اون قسمت که هلی کوپتر منفجر میشه وارد ساختمون که میشیم یه سطل آشغال هست که توش یه چیزی تکون میخوره ، کسی میدونه چیه ؟ باید کشتش یا نه؟
همون كه تو زندان هست.من كه اونو كشتم.(اصلا از حركتش خوشم نيومد)
کسی سیو از مرحله آخرش نداره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)