درسته فقط روی سرویس پک 1 نصب میشه
درسته فقط روی سرویس پک 1 نصب میشه
با درود
آيا مي تونم توي گوشي اطلاعاتي رو كه پاك كردم دوباره برگردونم مثل كامپيوتر recovery شه حالا به هر طريقي با نرم افزار و يا بدون نرم افزار اگه بدون نرم افزار امكان پذير باشه كه خيلي عالي به هر حال سپاسگزارم
با درود
ايا كسي مي دونه چطور مي تونم تعداد افرادي رو كه بهم زنگ مي زنند
محدود كنم منظورم اينه كه مثلا كاري كنم كه شماره 09998887777
نتونه بهم زنگ بزنه يا يه جوري دست به سر شه وقتي شماره ي من و مي گيره آيا اين كار امكان پذير ه يا نه
با تشكر
Last edited by jinn's king; 14-02-2008 at 17:06.
با سلام شما میتونید از نرم افزارهای call magic و همچنین call manager استفاده کنید که اولیه برای میس گرفتن خیلی عالی تو دانلود سنتر همین سایت با نام نرم افزارهای s60 پیدا میکنی
موفق باشی![]()
با سلام البته که میشه شما فقط وقتی گوشیت رو به pc وصل میکنی تو قسمت backup میتونی از مموری جانبی و داخلی backup بگیری![]()
Salam Dostan Man 1 Goshi N70 Daram Ke Vaghti Miram To Gallery Va Bad Miram To Tracks 1dafe Bar Migarde To Menu Asli........lotfan Komak Konid
مموری کارتت رو فورمت کن
سلام دوست عزيز
بله ميشه نرم افزار زير رو دانلود كن و نصب كن .....
من خودم خيلي وقته دارم ازش استفاده مي كنم ....
مثلا من جوري تنظيم كردم كه وقت شماره هايي كه تو گوشيم ذخيره شدن زنگ زدن گوشيم زنگ بزنه در غير اون صورت اگه شماره اي غير از دفتر تلفن گوشيم زنگ بزنه بوق اشغال ميزنه ..
خيلي خيلي باحال
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
واي واي واي كمك
اقا من ديشب داشتم روگوشيم يه كاري ميكردم اس ام اس بدون نام خودم بفرستم كه (البته تونستم )ولي يهو گوشيم قاط زد ، رمش قاط زد ، نميدونم چي شده همه اس ام اسام پريده نميدونم كوجاست
يعني حذف شده ، اون همه اس ام اس![]()
سلام دوستان
من دوستم N70 داره و الان یه ram 512 گرفته . ram را با استفاده از خود گوشی فرمت کرده .
ram خودش را توی گوشی دوستش گذاشته و از یه گوشی دیگه توش بلوتوث کرده حالا ram را که توی گوشی خودش می زاره توی قسمت memory نشون میده که چه قدر از ram خالی هستش و چقدر پره . اما وقتی از قسمت گالری می ره هی چی نشون نمی ده و می زنه no data . حتی از فایل منجر هم که می ره باز هم هچی نشون نمی ده .
وقتی یه گزارش از محتوای ram می گیره همه چیز را صفر نشون می ده در حالی که خود مموری میگه که چقدرش پر هستش .
خواهشا کمک کنید .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)