پس بالاخره سایت دوتا به مکاتبات ما اثر بخشید و pit lord عاشق جینا رو وارد دوتا کرد کسی که خونش باعث از کنترول شدن ارکها میشد و بعد از ارچیموند قدرتمندترین هیرو در افسانه ی وارکرافت است و مندارم
امید وارم از بازی باهاش لذت ببرید![]()
پس بالاخره سایت دوتا به مکاتبات ما اثر بخشید و pit lord عاشق جینا رو وارد دوتا کرد کسی که خونش باعث از کنترول شدن ارکها میشد و بعد از ارچیموند قدرتمندترین هیرو در افسانه ی وارکرافت است و مندارم
امید وارم از بازی باهاش لذت ببرید![]()
Ba Level shishe aahoo,rishan dige nemitone attack kone
faghat kafiye ahoo kotak khor beshe,darzem roshan enghad zaif shode ke bedone aho ham beshe zadesh
salam,shishesh dota darvaze dorosh mikone ke mishe az in darvaze be on yeki sesote raft
dar zemn dar vazeye aval az jaee ke khode heroee darvazeye dovom jaee ye ke click mikonid
darzemn shishesh chanelinge vase char saniye,bad ke darvaze ha doros shod dige mitonid be herot
action bedid
baraye haraket to darvaze ha be markaze on dayere click konid
yechizi to mayeye tamportale
درستش کردم
ممنون از توجهت
فکر کنم یه Gate باز می کنه که هر کدوم از هیروهای خودی بره توش پیشه Pit Lord ظاهر می شهیه هیر و جدید اومده به اسم pit lord که من نفهمیدم 6 چیکار میکنه اگه کسی فهمید بگه
--------------------------
بچه ها نظرتون در مورد Sacred Warrior چیه ؟
من که خیلی باهاش حال کردم![]()
لینکت کار نمیکنه
برو سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود کن
موفق باشی
اين كه فقط دو ورژن داره 37 و 43b![]()
![]()
منظورش همون روشان خفنه هست
AKASHA178 تو e-book وارکرفت رو داری.
نه ولی سعی میکنم برات پیداش کنم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)