اين يكي از نمونه هايي است كه با PreGap.Image.Builder تست شده و ايميجش با الكل به صورت RAW DAO رايت ميشه.نوشته شده توسط azn56
اين يكي از نمونه هايي است كه با PreGap.Image.Builder تست شده و ايميجش با الكل به صورت RAW DAO رايت ميشه.نوشته شده توسط azn56
Last edited by persiankitty; 21-03-2006 at 16:52. دليل: اشتباه تايپي
سلام
قبل از هر چيز فرا رسيدن بهار و سال نو را به همه بچه هاي گل انجمن تبريك عرض مي كنم و اميدوارم كه سال خوبي داشته باشيد.
نوشته شده توسط mehdi_7070
دوستان عزيز كدام را مي فرماييد.......نوشته شده توسط peyman khatar
بنده به طور كل دو درخواست داشتم يكي در مورد Negahban Cd-Lock Golden Edition Plus Version 3.0
بود كه مربوط مي شه به مجموعه آموزشي جادوي سياه كه قبلا هم عرض كردم فايل DLL را درون اين سي دي پيدا نكردم.
با كلون 2.2 ايميج گرفتم ولي هنگام رايت مي گه
![]()
با هر سه گزينه امتحان كردم ولي نشد.
در خواست دوم در مورد cd cops 2.10 است كه مربوط مي شه به برنامه ولاء امام حسين (ع) .كه بازهم با كلون 2.2 و 1.9.5 Alcohol امتحان كردم ولي جواب نداد.
در مورد تفاوتش با نسخه هاي قبل كه سوال كرده بوديد بايد بگم نمي دانم .(بنده تازه كارم قربان)
منتظر ياري سبز شما هستم.
با تشكر از زحمات دوستان.
خوش و خرم باشيد.
سلام
پيمان جان
لينك خراب نيست
مگه شما طرز دانلود از رپيد شير رو نمي دوني ؟
ميشه بگي چه مشكلي داره لينك ؟
در مورد اون قضيه بستن كلون سي دي اول از همه چون من سي دي رو ندديم شما بفرما كه دقيقا چه اتفاقي مي افته تا من براتون بگم چه خبره
البته اگه با الكل بزني قفط رو كامپيوپر خودت اجرا ميشهنوشته شده توسط * SadeGh *
در مورد فرقشم عر كنم كه ورژن 2 اين قفل با كلون زده ميشد با برنامه CDCOPS EMULATORخيلي راحت آنپك ميشد
سلام ...
امروز تونستم مقاله آموزش شكستن قفل نسل جوان را بذارم .
اميدوارم بدرتون بخوره .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشكر ـ مهدي
در ضمن من اون سي دي ويرانگر رو كپي كردم ولي تو اين چند روز هيچي عيب ايراد تو سخت افزارم نديدم فك كنم سر كاريه
با سلام
اول اينكه ما كه عيديمون را با هزار دردسر رو كرديم !
گفتم كه به تاپيك سوال درباره كار با فايلها مراجعه كن . همون صفحه اول مدير خوب انجمن جواب دادند .آقا مهدي هم يه كد گزاشته بودن ولي ديگه توضيح بيشتر ندادن
من هنوز نخوندم . اما Isaaaac يه مقاله گذاشته بود . اميدوارم عيديتون تكراري نباشه !اينم عيدي من براي همه: آموزش رايت سي دي هاي با قفل نگهبان Negahban Golden Edition Plus
با تشكر ـ مهدي
ببخشيد راستي آقا صادق اميج كه گرفتي آيا كار ميكنه
از برو بچ گل خواهش ميكنم كه برا آخرين بارم كه شده راه قفل گذاري با Copy Killerرو اتورن سي دي وخود سي دي كه اصلي بودن آن را چك ميكنه و هم راه شكستنش رو بذارن
شيفته اخلاق قفل شكني همه دوستان د
صادق جان !
من ولا 2 كه مال ياسين رايانه بود را با ورژن هاي جديد كلون رايت كردم !
با تشكر ـ مهدي
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)