بنظرم باید دید اگر بعدا بخواید از اینترنت TD-LTE ثابت میخواید استفاده کنید میخواید از مبین نت بگیرید یا ایرانسل چون شنیدم ایرانسل مک آدرس مودمهاش را تو دیتابیسش داره و فقط به اونا اجازه کانکت شدن میده
بنظرم باید دید اگر بعدا بخواید از اینترنت TD-LTE ثابت میخواید استفاده کنید میخواید از مبین نت بگیرید یا ایرانسل چون شنیدم ایرانسل مک آدرس مودمهاش را تو دیتابیسش داره و فقط به اونا اجازه کانکت شدن میده
لطفاً حذف شود .
Last edited by mostafadc; 14-07-2018 at 19:24.
سلام میشه سریال یک مودم رو تغییر داد مودم TF-I60
سلام دوستان مودم های آنلاک شده چیه؟
Last edited by coolerir; 10-07-2018 at 13:44.
مثلا اولش فقط با یک اپراتور کار میکنه ولی وقتی آنلاک هست با همه اپراتورها کار میکنه . معمولا قیمت آنلاک کارخونه ایشون هم ۵۰ ۶۰ درصد گرونتره
دوستان کسی تونسته با VoIP این مودم کار کنه
من از شاتل و آسیاتک تلفن ثابت دارم ولی هیچ کدوم رو نتونستم روی این مودم تنظیم کنم.
سیم کارت شاتل میندازم روی سیستم می تونم وارد شم ولی خود مودم رو تنظیم میکنم وصل نمیشه
ظاهرا بخش تنظیمات VoIP ناقص هست نمی دونم فریموری هست که تنظیمات کامل تری داشته باشه یا قلق خاصی داره
اگه کسی امتحان کرده لطفا راهنمایی کنه
با سلام من مودم مبین نت رو آنلاک کردم و خیلی راحت سیم کارت td lte ایرانسل روش جواب میده
دوستان امکان داره اسم کامل فایل - ورژن و شرکت بهترین فریموری که تا الان رو این مودم بصورت آنلاک جواب داده و از اینترنت 4.5G و FD-LTE ایرانسل هر دو ساپورت میکنه بهم بگید .
اگر اسم فایل را دقیق بتونید بگید پیدا کردنش راحت تره و اگر هم بتونید لینک دانلود بدید که دیگه عالیه .
آیا این مودم قابلیت پورت فورواردینگ داره؟
با سلام کسی روش انلاک کردن و فایل های مورد نیاز برای این مودم رو نداره که برای من بفرسته چون هم تاپیکش قفل شده هم فایل هاش حذف شده اگه کسی داره برام خصوصی بفرسته ممنون میشم با تشکر فراوان
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)