بله دیگه ، چون شما دیگه یک ایرانسلی هستی
Sent from my PadFone 2 using Tapatalk
بله دیگه ، چون شما دیگه یک ایرانسلی هستی
دوست عزیز این مشکل هنوز پاورجاست ؟
من تازه میخوام ترابرد کنم
ایرانسل خییییلی پیامک تبلیغی میده و غیر فعال هم نمیشه و گرنه ترابرد میکردم از اون همراه اول ....
Last edited by Sina; 09-07-2017 at 09:43. دليل: لحن نامناسب
من یه سیم کارت اعتباری رایتل داشتم که به همراه اول(ازسایت همراه اول) ترابرد کردم
بعد چند ماه دوباره به رایتل ترابرد زدم(لغو ترابرد نمیشد از سایت همراه اول) وبرام سیم کارت جدید فرستادن
الان یک ماهه که از ترابرد گذشته ولی بازم همراه اوله
برای شما هم همچین مشکلی پیش اومده
من یک ایرانسل داشتم که همچین مشکلی داشت .برده بودم رو همراه اول بعد دوماه ولی بازگشت به اپراتور زدم منتها شبکه تریجی و فورجی رو روی خود ایرانسل بود ولی توجی روی همراه اول ،زنگ زدم پشتیبانی مشکل رو گفتم ،گفت نه اشتباه میکنی ، در نهایت بعد سه روز خود به خود درست شد
سلام من از همراه اخر ترابرد کردم به ایرانسل
جایزه ای چیزی نمیدن ؟ ( 4 روز پیش )
با خرید سیمکارت اعتباری، ترابرد به ایرانسل و یا خرید شماره طلایی از فروشگاه اینترنتی ایرانسل، میتوانید پس از خرید اولین شارژ برای سیمکارت جدید خود، ۱۰۰۰ مگابایت اینترنت همراه، ۱۰۰۰ دقیقه مکالمه ایرانسلی و ۱۰۰۰ پیامک ایرانسلی رایگان با اعتبار ۷ روز دریافت کنید
اتفاقا همراه اول پیام تبلیغی زیاد می فرسته . ترابرد کن و *800# رو بزن همه رو مسدود و لغو کن. من انجام دادم و دیگه پیام تبلیغی از ایرانسل و... نمیاد
من یک هفتس میخوام ترابرد کنم همش تو سایت ایرانسل اینو مینویسه
کد ملی برای این شماره همراه نیست
در صورتی که تو سایت همراه اول نگاه میکنم سیم کارت به نام خودم هست ولی هیجوره کد ملیم رو قبول نمیکنه
دوستان توی ترابرد به ایرانسل (ثبت نام اینترنتی)، سیم کارت رو پست می کنند یا باید حضوری تحویل گرفت؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)