تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 138 از 165 اولاول ... 3888128134135136137138139140141142148 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,371 به 1,380 از 1644

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید مودم های 3G و 4G

آخر فروم باز italodance's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Copyright

پيش فرض

از اینجا دانلود داشتید تا به حال : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینجاست که اهمیت چند کانکشن و دانلود منیجرها معلوم میشه . بدون چندین کانکشن و بدون دانلود منیجر دانلود سنگین معنایی نداره اگر ماله دهه 80 بود یا چیز خوبی نبود این چنین سایتهایی هم استفاده نمیکردن .

نه نداشتم خوب کاربردها متفاوته ، کاربرد من‌ همون سرویسها و عناوین بالا هستند فقط. برام فقط سرعت دریافت مهمه که فلان کار سریعتر تموم شه.
    در هر صورت اگر فکر میکنی که قصدی داشتم معذرت میخوام‌ من هیچ قصدی نداشتم و اصلا هم بدبینی نکنید. به قول قدیمیها:
    نخود نخود هر که رود کاربرد خود.

2. 3 کاربر از italodance بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال اینترنت همراه اول
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

والا چی بگم ما که از PS Store Netflix Apple TV+ استفاده میکنیم چیزی به اسم منیجر نداره. بگزیم اسم دیگه اینترنت تو ایران IDM هست
    اگر یک برنامه‌ دهه ۹۰ میلادی؟ نمیدونم شاید ۲۰۰۰ نه؟! و همون دهه ۷۰ با ۸۰ را هنوز ول نکردی؟! بابا یاهو مینجر هم قطع شد.
    تست هم نگذاشتی اوکی اصلا شما قبول ما مودم برای اینترنت ببخشید اشتباه شد برای IDM میخریم.

الان اکانت استیم داری وارد شو و بزن یه بازی که خریداری کردی نصب بشه اونوقت به عینه میبینی داخلش دانلود منیجر داره و با چه سرعتی داره بازی دانلود و نصب میشه قرار نیست مثل برنامه اینترنت دانلود منیجر منو و امکانات برنامه رو هم براتون نشون بده از همون سرعت دانلود و نحوه دانلود میشه فهمید اون پشت پشت ها چه خبره . همین سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم یک نمونه روشن هست یا خواستید برید برنامه : iobit driver booster رو کامپیوتر نصب کنید ببنید چطوری درایوها رو با حجم بالایی با سرعت بالا براتون دانلود میکنه چرا داخلش از تکنولوژی دانلود منیجر داره استفاده میکنه .

4. 3 کاربر از saber73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه STTIGER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

سلام
    الان ارزونترین روتر بدردبخور 4G که تو بازار هست چیه؟ یه مودم E3372 دارم میخوام اینترنت رو با LAN انتقال بدم به تلویزیون و وای فای روتر اصلا مهم نیست برام
    سوال غیرمرتبط: این دانگل ها رو میشه مستقیم زد به پورت USB تلویزیون هوشمند؟

6. 4 کاربر از STTIGER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سلام
    الان ارزونترین روتر بدردبخور 4G که تو بازار هست چیه؟ یه مودم E3372 دارم میخوام اینترنت رو با LAN انتقال بدم به تلویزیون و وای فای روتر اصلا مهم نیست برام
    سوال غیرمرتبط: این دانگل ها رو میشه مستقیم زد به پورت USB تلویزیون هوشمند؟
    این مدل رو بیشتر تلویزیون های هوشمند میشناسن و باهاش کار میکنن من خودم ال جی هوشمند دارم و به راحتی دانگل رو پشتیبانی میکنه و اینترنت رو میده به تی وی از طریق درگاه یو اس بی . یک امتحانی بکنید .

8. 4 کاربر از saber73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه reza_026's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

با سلام من میخواستم یدونه مودم HUAWEI B612 از اربیل بگیرم .میخواستم ببینم هزینه رجیسترش چقدر میشه؟ارزش داره بگیرم؟ 900 هست اونجا

10. 3 کاربر از reza_026 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه reza_026's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

با سلام من میخواستم یدونه مودم HUAWEI B612 از اربیل بگیرم .میخواستم ببینم هزینه رجیسترش چقدر میشه؟ارزش داره بگیرم؟ 900 هست اونجا

12. 3 کاربر از reza_026 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

هیچ هزینه ریجیستری نداره موبایل فقط ریجیستری داره شما سعی کن جنرال بود بخر اپراتوری نخر اوردی انلاک نشد میمونه رو دستت . در ضمن موقع وارد کردن به کشور احتمال داره گمرک عراق یا ایران گیر بده اول بپرس میزارن 1 عدد وارد کنی بعد بخر مگر نه از دستت میگیرن و ظبط میشه و تمام . جنرال 900 تومن خوبه

14. 2 کاربر از saber73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام

حدود یک ماه که مودم b528 رو گرفتم سرعتم فقط از ساعت 3.5 صبح تا 8 صبح عالیه -با اینترنت همراه اول- ولی توو طول روز افتضاحه! چه کاری میشه کرد برای افزایش سرعت توو ساعت های دیگه مثلا انتن بخرم سرعتش بهتر میشه یا کلا مشکل از اینترنت‌های موبایله؟

16. 2 کاربر از haghiyaghi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سلام

حدود یک ماه که مودم b528 رو گرفتم سرعتم فقط از ساعت 3.5 صبح تا 8 صبح عالیه -با اینترنت همراه اول- ولی توو طول روز افتضاحه! چه کاری میشه کرد برای افزایش سرعت توو ساعت های دیگه مثلا انتن بخرم سرعتش بهتر میشه یا کلا مشکل از اینترنت‌های موبایله؟
    تجمیع میکنه؟ با همراه اول و ایرانسل تست کنید ببنید تجمیع میکنه یا نه ؟ برید سایت ایرانسل و از رو نقشه پوشش محل زندگی خودتون رو پیدا کنید و ببنید در پوشش کامل 4.5 هستید یا نه بعد مطمئن شدن میتونید با یک گوشی cat6 یا بالاتر هم در همون نقطه با سیم کارت ایرانسل چک کنید و تست سرعت دانلود بگیرید و ببنید رو گوشی علامت + یا 4.5 ظاهر میشه همه چی اوکی بود باید مودم شما در همون منطقه و با همون سیم کارت همون اندازه گوشی cat6 سرعت بده نداد یعنی مودم شما تجمیع نمیکنه و ممکنه از فریمور مودم شما باشه که نمیتونه تجمیع کنه چون مودم شما دارای تجمیع واقعی هست و باید مثل مودم b525 راحت تجمیع کنه . در ضمن در حالت بدون تجمیع اصلا انتظار سرعت بالا رو نداشته باشید چون عملا کاری انجام نمیشه و تک باند اینترنت میگیرد و تمام .

در ضمن یه چیزی هم بگم به اهالی محترم انجمن و دوستانی که میان تلگرام و خصوصی بنده در سایت و انتظارهای نابجا دارن حالا بفرمایید و تحویل بگیرید ایشون مودم نو خریده و مشکل سرعت یا عدم تجمیع دارن ولی نمیتون با این دلیل برن از شرکتی که خریدن یا مغازه ای که خریدن شاکی باشن یا پس بدن چون هیچ شرکت یا سایتی یا اپراتوری مودم با تضمین تجمیع و یا سرعت به کسی نمیفروشه و به هیچ وجه ممکن پاسخگو نیست و نخواهد بود . فروخت دیگه تموم شد بنده هزار جور اطلاعات و تست و فیلم هم از مودم ها قبل و بعد فروش میدم ولی نمیدونم بعضی ها چرا خودشون رو زدن به کوچه علی چپ یا منو سر کار گذاشتن و انتظارهای نا به جا دارن .
    Last edited by saber73; 20-12-2019 at 02:36.

18. 3 کاربر از saber73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

با گوشی هم همینه فرقی زیادی با مودم نداره مودم یکم بهتره

این سرعتم توو ساعتی که گفتم. به نظر میرسه کلا نت حال و روز خوبی نداره این روزها محصوصا 4جی!

20. 2 کاربر از haghiyaghi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •