تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 138 از 213 اولاول ... 3888128134135136137138139140141142148188 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,371 به 1,380 از 2126

نام تاپيک: [ Telegram ] / تمام مسائل مربوط به برنامه تلگرام

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

با سلام من تلگرام با اخرین ورژن اپدیت کردم الان یه مشکلی پیش اومده و اون اینه که تو اعلانات تلگرام پیام جدید نیاد ولی تو گروه یا کانال که می رم پیام نیست و پیام نشون نمی ده

- - - Updated - - -

با سلام من تلگرام با اخرین ورژن اپدیت کردم الان یه مشکلی پیش اومده و اون اینه که تو اعلانات تلگرام پیام جدید میاد ولی تو گروه یا کانال که می رم پیام نیست و پیام را نشون نمی ده

آخر فروم باز Ghaioom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ترکمن صحرا

پيش فرض

آقا هیچ راهی نیست من از ریپورت همیشگی در بیام؟!

کاربر فعال شبکه اینترنت و سرویس های آنلاین
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

آقا هیچ راهی نیست من از ریپورت همیشگی در بیام؟!
    راهش اینه که به سامانه رسمی تلگرام پیام بدی

و به سوالایی که ازت میپرسه جواب بدی و بگی اشتباهی رخ داده و از این جور حرفها و اینه چند روز به تلگرام سر نزن یا کم سر بزن و هیچ وقت هم به پی وی مردم نری

شاید یه فرجی بشه و از ریپورتی بیای بیرون

این هم سامانه @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] bot

4. این کاربر از محمد7966 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز fandak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

این اصطلاح " پی وی " مخفف چیه ؟

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

این اصطلاح " پی وی " مخفف چیه ؟
    private
    اصطلاحا پیغام خصوصی.

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ترکمن صحرا

پيش فرض

راهش اینه که به سامانه رسمی تلگرام پیام بدی

و به سوالایی که ازت میپرسه جواب بدی و بگی اشتباهی رخ داده و از این جور حرفها و اینه چند روز به تلگرام سر نزن یا کم سر بزن و هیچ وقت هم به پی وی مردم نری

شاید یه فرجی بشه و از ریپورتی بیای بیرون

این هم سامانه @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] bot
    سامانش که چند بار پیام زدم ولی میگه متاسفانه نمیتونیم !

الان که ریپورتم پی وی نیتونم برم ک

یعنی فور اور ریپورت !

تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

سامانش که چند بار پیام زدم ولی میگه متاسفانه نمیتونیم !

الان که ریپورتم پی وی نیتونم برم ک

یعنی فور اور ریپورت !
    آره خب میگه نمیتونیم ولی این نمیتونیم رو به خاطر این میگه که تو بهش جواب دادی من پی وی مردم رفتم یا تبلیغ کردم یا...

قبلا انگلیسی می پرسید الان فکر کنم فارسی شده

بهت چندتا گزینه میده اگر بگی من تبلیغ کردم یا رفتم پی وی مردم یا....بهت میگه متاسفانه نمیتونیم شما را از ریپورتی در بیاریم ولی اگر بگی هیچ کدام از این کارها رو انجام ندادم

بهت میگه پس ببخشید اشتباهی رخ داده،سر فرصت شما را از ریپورتی میاریم بیرون

اینم بگم عجله ای برای خروج از ریپورتی نکن،خود من 4 ماه ریپورت بودم البته اوایل این سامانه تلگرام هنوز بوجود نیومده بود

ولی یکی از اعضای گروه گفت من به این سامانه پیام دادم و 3 روزه اومدم بیرون از ریپورتی

یه بار هم یه نفر گفت من فقط 3 روز از تلگرام استفاده نکردم و از ریپورتی اومدم بیرون البته اون موقع این سامانه نبود
    Last edited by محمد7966; 08-01-2017 at 11:09.

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ترکمن صحرا

پيش فرض

آره خب میگه نمیتونیم ولی این نمیتونیم رو به خاطر این میگه که تو بهش جواب دادی من پی وی مردم رفتم یا تبلیغ کردم یا...

قبلا انگلیسی می پرسید الان فکر کنم فارسی شده

بهت چندتا گزینه میده اگر بگی من تبلیغ کردم یا رفتم پی وی مردم یا....بهت میگه متاسفانه نمیتونیم شما را از ریپورتی در بیاریم ولی اگر بگی هیچ کدام از این کارها رو انجام ندادم

بهت میگه پس ببخشید اشتباهی رخ داده،سر فرصت شما را از ریپورتی میاریم بیرون

اینم بگم عجله ای برای خروج از ریپورتی نکن،خود من 4 ماه ریپورت بودم البته اوایل این سامانه تلگرام هنوز بوجود نیومده بود

ولی یکی از اعضای گروه گفت من به این سامانه پیام دادم و 3 روزه اومدم بیرون از ریپورتی

یه بار هم یه نفر گفت من فقط 3 روز از تلگرام استفاده نکردم و از ریپورتی اومدم بیرون البته اون موقع این سامانه نبود
    نه منم بهش میگم نرفتم پی وی تبلیغ کنم! میزنیم باعث آزار اذیت نشدیم و اینا همون گزینه رو میزنم.

خب قبلا تاریخ میزد که فلان روز در میای ولی چند بار پشت سر هم متاسفانه تو چندتا گروه که تبلیغ کانالمو کردن نامردی کردن زدن ریمو و ریپورت که دگ بعد اون تاریخ نزد سامانه تلگرام. فک کنم الان 1 ماهی شده تاریخ نمیزنه!
    فقط مینویسه متاسفیم نمیتونیم بیاریم بیرون و فلان. حتی ایمیل هم زدم هم به سامانه فرستادم بازم هنوزم تاریخ در اومدن از ریپورت رو نمیزنه!

الان دگ فک کنم تلگرام شورشو در اورده کاش اضافه تر تاریخ میزد من دیرتر بیام بیرون نه اینکه یهو بزنه دیگه نمیتونیم از ریپورتی شمارو در بیاریم!

فک نکنم در اومدن از ریپ به نرفتن تو تلگرام منجر بشه.

من یه راه دیگه خونده بودم برای رفع ریپورت که اونم اینطوری بود که دو نفری آی دی همو تغییر میدین و یه گروه میسازین و .... خوندیش؟

تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

نه منم بهش میگم نرفتم پی وی تبلیغ کنم! میزنیم باعث آزار اذیت نشدیم و اینا همون گزینه رو میزنم.

خب قبلا تاریخ میزد که فلان روز در میای ولی چند بار پشت سر هم متاسفانه تو چندتا گروه که تبلیغ کانالمو کردن نامردی کردن زدن ریمو و ریپورت که دگ بعد اون تاریخ نزد سامانه تلگرام. فک کنم الان 1 ماهی شده تاریخ نمیزنه!
    فقط مینویسه متاسفیم نمیتونیم بیاریم بیرون و فلان. حتی ایمیل هم زدم هم به سامانه فرستادم بازم هنوزم تاریخ در اومدن از ریپورت رو نمیزنه!

الان دگ فک کنم تلگرام شورشو در اورده کاش اضافه تر تاریخ میزد من دیرتر بیام بیرون نه اینکه یهو بزنه دیگه نمیتونیم از ریپورتی شمارو در بیاریم!

فک نکنم در اومدن از ریپ به نرفتن تو تلگرام منجر بشه.

من یه راه دیگه خونده بودم برای رفع ریپورت که اونم اینطوری بود که دو نفری آی دی همو تغییر میدین و یه گروه میسازین و .... خوندیش؟

یه چیزایی فک کنم خوندم ولی نمیدونم اعتبار داره یا نه

آخر فروم باز fandak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

اگر Private Message بشه پیام خصوصی . باید بشه pm پس چرا ملت می گن پی وی ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •