تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 138 از 300 اولاول ... 3888128134135136137138139140141142148188238 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,371 به 1,380 از 2997

نام تاپيک: Clash of Clans ™

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

مشکل رو هم مخابرات داره هم رایتل داره؟ ولی قطعی در کار نیست ولی بازم علامت وایرلس وقت و بی وقت میاد واقعا شانس آوردم که موقع وار زدن مشکل ایجاد نکرده تا اینجا البته چیزی نمونده بود مشکل رو ایجاد کنه چند روز پیش من فکر می کنم یه مسائلی هست نمی دونم چی ولی هست بی سابقه هست این قطع شدن ها شایدم مشکل از سرورای سوپر سل باشه که عمدا برای کشور ما ایجاد می کنه ولی موضوع اینجاس که با فلیترشکن هم این مشکل وجود داره

2. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

جالبه اینجا هرکی میاد این مشکل رو داره جز من !

البته من بندرعباس هستم و از اینترنت خونه استفاده می کنم. برای تست هم اینترنت دو سه تا خدمات دهنده رو امتحان کردم هیچکدوم مشکلی نداشتند

اگه نباشه جاش خالی می مونه osta_ali's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    BND

پيش فرض

جالبه اینجا هرکی میاد این مشکل رو داره جز من !

البته من بندرعباس هستم و از اینترنت خونه استفاده می کنم. برای تست هم اینترنت دو سه تا خدمات دهنده رو امتحان کردم هیچکدوم مشکلی نداشتند
    اتفاقا من هم بندر عباس هستم ولي شديدا از اين مشكل رنج ميبرم!!
    هم با مودم خونه هم با اينترنت ايرانسل

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    N/A

پيش فرض

خیلی عجیبه ... برای منم این مشکل وجود داره ...
    حتی دیگه الان توی آخر لودینگ گیر میکنه و داخل بازی نمیشه ولی وقتی با سنگرشکن میرم, بدون مشکل کار میکنه و علامت وای فای هم نمیاد!!...
    دوستان بنظر بنده به احتمال زیاد دارن سرورهای این بازی رو مسدود (فیلتر) میکنن!! ...
    چون اگه مشکل ازطرف سوپرسل باشه پس چرا با سنگرشکن بدون مشکل هست؟!.
    ببخشید دوست عزیزم @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ,بیزحمت امکانش هست به سوپرسل یدونه ایمیل بدید که این مشکل از چه قرار هست؟!
    من یکم زبان انگلیسیم لکنت داره با Google Translate هم متن زیاد جالب نمیشه...
    .
    .
    مـوفق باشــید.

6. این کاربر از sajad-tnt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

اتفاقا من هم بندر عباس هستم ولي شديدا از اين مشكل رنج ميبرم!!
    هم با مودم خونه هم با اينترنت ايرانسل
    از دیشت با الان اینترنت مخابرات ، شاتل و مبین نت رو تست کردم اصلا مشکل نداشت .
    همچنین اینترنت همراه اول دیشت باهاش کلش من و برادرم جداگانه بازی کردیم اصلا مشکلی نبود . البته چون اینترنت رو شیر کرده بودیم زمان سرچ برای اتک چند ثانیه بیشتر طول میکشید
    Last edited by Public Enemy; 05-04-2015 at 12:36.

اگه نباشه جاش خالی می مونه osta_ali's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    BND

پيش فرض

همچنین اینترنت همراه اول دیشت باهاش کلش من و برادرم جداگانه بازی کردیم اصلا مشکلی نبود . البته چون اینترنت رو شیر کرده بودیم زمان سرچ برای اتک چند ثانیه بیشتر طول میکشید
    نمیدونم والا
    من خودم مبین نت دارم ولی مشکل سیگنال همچنان باقیه البته امروز عصر یه مقداری بهتر شده.فقط بقول دوستمون با قند شکن راحت کار میکنه.

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

دوستانی که مشکل دارن لطف کنن روی سرور های دیگه ی بازی امتحان کنن ببینن مشکلشون حل میشه یا خیر

بنده سرور رو روی ترکیه گذاشتم مشکل برطرف شده تا الان .

البته منظور از سرور همون زبان بازی هست اما در واقع هم تغییر زبان هست و هم سرور بازی .

10. 2 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال jamal9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    گنبد کاووس

پيش فرض

داداشه من خب همون اولش که مشخص نمیکنه ...
    واسه من بعضی وقتها اصلا مشکل نداره!مثلا یه ساعت مشکل نداره! بعد شروع میکنه ...بعد دوباره نیم ساعت درست میشه و دوباره اذیت میکنه!
    اینجور نیست که پنج دقیقه تست کنی و جواب بگیری! من با هرچی فک کنی تست کردم بازم مشکل داشت!
    دوستان هم میگن ممکنه از سوپر سل باشه،ام امن میگم امکانش صفره! چون اگه سروراشون مشکل داشت خیلی زود درستش میکردن!
    هرچی هست از ایران نت ایرانه!

پروفشنال kiar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

منم از مخابرات اینترنت گرفتم هم 3G همراه اول دارم با هردوش مشکل دارم البته فقط کلش نیست کلا نت مشکل پیدا کرده برای من خیلی از نرم افزار ها مثل وایبر و لاین و اینستگرام هم مشکل پیدا کرده!!!

---------------------------------------------------

>>>> لطفا یه مپ خوب واسه تاون 9 معرفی کنید .....

پروفشنال jamal9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    گنبد کاووس

پيش فرض

منم از مخابرات اینترنت گرفتم هم 3G همراه اول دارم با هردوش مشکل دارم البته فقط کلش نیست کلا نت مشکل پیدا کرده برای من خیلی از نرم افزار ها مثل وایبر و لاین و اینستگرام هم مشکل پیدا کرده!!!

---------------------------------------------------

>>>> لطفا یه مپ خوب واسه تاون 9 معرفی کنید .....
    بجز کلش ، لاین رو چک نکردم اما وایبر هم اره راس میگی پیام ها دیر میره با اینکه نت مشکلی نداره! من تو وبگردی و دانلود مشکلی ندارم!
    معلوم نیست چه خبره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •