چند سال بعد....
تازهمشکلم حل شد
از usb کامپیوترم بود (در صورتی که با وسایل دیگه مشکلی نداشت )![]()
حالا مشکلم حل شده ولی هنوز با برنامه گوشی وبرنامهای مثل LeaderGL FlexEditor مشکل دارم و اخطار وصل نبودن گوشی را میده (دیگه این دفعه مشکل از usb نیست)
چند سال بعد....
تازهمشکلم حل شد
از usb کامپیوترم بود (در صورتی که با وسایل دیگه مشکلی نداشت )![]()
حالا مشکلم حل شده ولی هنوز با برنامه گوشی وبرنامهای مثل LeaderGL FlexEditor مشکل دارم و اخطار وصل نبودن گوشی را میده (دیگه این دفعه مشکل از usb نیست)
Salam......Maxx V6>>>>434.000.........ghachaghi az dubay!!!!regester shodeh..reg nashodeh 400 toman ke albateh dar irancell faghat kar mikoneh!!!!!!!
Salam...kasi ye Monsterpack barayeh v3x ba in LP nadareh????age darin lotfan upkonin chon shadidan lazem daram!!agaram az dialup estefadeh mikonin va hajmesh ziadeh begin ye accoute 5 sate behetun bedam(up kardanesh 2 saatam tool nemikeshe!)
Montazeram![]()
TANX
با اجازه بزرگواران از گزینه آپشن ادیت رو هم نمیتونی انجام بدی؟ اگر میتونی درمنوی ادیت نامبر هم میتونی کپی تو فون رو انجام بدی.من هم همین مشکل رو داشتم با این کار مشکل حل شد![]()
نمیدونم چرا این گوشی های موتورولا کابل یو اس بی شون مورد داره ... من که خودم تا حالا چندین مورد مشابه دیدم... دوستانی که تازه گوشی موتورولا خریدن حتما کابل رو چک کنن...
این کد فکر کنم فارسی ... عربی ... انگلیسی باشه .... برای v3x که من هر چی گشتم نبود شما برای چه گوشی میخوای ؟
metallica جان کدهای موتورولا رو میتونی واسم بزاری (مشترک مورد نظر در دسترس نمی باشد یا دستگاه خاموش است)
قبلا تویه یک پست از شما دیده بودم ولی الان پیداش نمی کنم
#21#
#67#
Lp0032---0033-----0034.....barayeh v3x aziz!!
SW:R252211LD_U_85.98.DOR
fLEX:USRAZRV3XT677EDR25221008
BOOT:0682
TANX![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)