تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 138 از 278 اولاول ... 3888128134135136137138139140141142148188238 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,371 به 1,380 از 2775

نام تاپيک: کلوپ لپ تاپ ASUS N550

اگه نباشه جاش خالی می مونه hojat.n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    فضا

پيش فرض

کمک فوری
    با سلام دوستان من میخوام n550 را بخرم به نظرتون با گرافیک 2 بدون صفحه لمسی بخرم با گارانتی اصلی 2 ساله با قیمت 3400 یا همین مدل با گارانتی شرکتی 1 ساله 3300 . یا مدل 4 گیگ گرافیک بدون لمسی با گارانتی 1 ساله سریر به قیمت 3550 لطفا راهنمایی کنید امروز دیگه میخوام بخرم
    مرسی
    با گرافیک 4 بخر.زیاد رو گارانتی وسواس نداشته باش.تو ایران همه یکین.در همه حالانی که مشکل پیش بیاد میگن گارانتی شامل حال این مورد نمیشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

با گرافیک 4 بخر.زیاد رو گارانتی وسواس نداشته باش.تو ایران همه یکین.در همه حالانی که مشکل پیش بیاد میگن گارانتی شامل حال این مورد نمیشه
    به نظرتون حالا بخرم یا اخر اسفند یا بعد عید

تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    فضا

پيش فرض

به نظرتون حالا بخرم یا اخر اسفند یا بعد عید
    اگه واجب نیست دست نگه دار.من خودم یک ماهه میخام لپ تاپ بخرم.اما صبر کردم فعلا به لپ تاپ ایسر پکیده داداشم کار میکنم تا 1.2 ماه دیگه.هم قیمت ها پایین تر میاد هم مدل ها جدید تری میاد.نسبت به 1 ماه پیش که میخاستم لپ تاپ بخرم 200 تومن ارزونتر شدن قیمتها.اگه واجب نیست 1 ماه صبر کن.بهتره وایسی بعد از عید

تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    فضا

پيش فرض

کمک فوری
    با سلام دوستان من میخوام n550 را بخرم به نظرتون با گرافیک 2 بدون صفحه لمسی بخرم با گارانتی اصلی 2 ساله با قیمت 3400 یا همین مدل با گارانتی شرکتی 1 ساله 3300 . یا مدل 4 گیگ گرافیک بدون لمسی با گارانتی 1 ساله سریر به قیمت 3550 لطفا راهنمایی کنید امروز دیگه میخوام بخرم
    مرسی
    یه نگاهی هم به n56jr بنداز .گرافیکش GTX 760 هست که فوق العاده است.از گرافیک 750 این لپ تاپ خیلی بهتره و بازیا رو با کیفیت فول اچ دی اجرا میکنه.پردازنده و هارد و رم و طراحیش هم lمثل n550 ــه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

به نظر منم n56jr از نظر کانفینگی بهتر از n550 هستش تازه ویندوز اورجینال هم روش نصبه

6. این کاربر از sevenman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    فضا

پيش فرض

به نظر منم n56jr از نظر کانفینگی بهتر از n550 هستش تازه ویندوز اورجینال هم روش نصبه
    منم با شما موافقمگرافیکشم GDDR5 هست .کلا خیلی خوبه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

اگه واجب نیست دست نگه دار.من خودم یک ماهه میخام لپ تاپ بخرم.اما صبر کردم فعلا به لپ تاپ ایسر پکیده داداشم کار میکنم تا 1.2 ماه دیگه.هم قیمت ها پایین تر میاد هم مدل ها جدید تری میاد.نسبت به 1 ماه پیش که میخاستم لپ تاپ بخرم 200 تومن ارزونتر شدن قیمتها.اگه واجب نیست 1 ماه صبر کن.بهتره وایسی بعد از عید
    اگه مذاکرات فردا به نتیجه نرسه و دلار بکشه بالا چی؟ قیمت طلا هم داره میره بالا .شما چی فکر میکنید؟

آخر فروم باز hamidreza2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اینتـــــرنت

پيش فرض

اگه مذاکرات فردا به نتیجه نرسه و دلار بکشه بالا چی؟ قیمت طلا هم داره میره بالا .شما چی فکر میکنید؟
    سلام
    خب اگه بخواین اینطوری به قضیه نگاه کنید ، همین الان بخرید بهتره
    چون اینجا هیچی سر و ته نداره و نمیشه چیزی رو پیش بینی کرد
    ولی چیزی که مشخصیه اینه که با اومدن لپ تاپ های جدید ، لپ تاپ های قبلی یکم ارزون میشن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

دوستان n56jr بغیر از آل دیجیتال فروشگاهه دیگه ای هم هست که بفروشه؟ اگه تهران باشه که چه بهتر

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

شما مطمئنين؟ من تو لپ تاپم xpاورجينال دارم، تا حالا باهاش مشكلي نداشتم( از نظر آپديت و...) ولي توي PC ويندوز7 كراك شده خريدم و ريختم، پوستم رو كنده، ويندوز 8 رو كه اصلاً نميدونم....
    کرک نمیگم ... جدیدا کدهای آنلاینی به طور نامعلوم به بیرون درز می کنه که می تونیم تا پر شدن تعداد مشخص اون کدها کاربرها با دریافت آیدی از طریق اپراتور مایکروسافت که با اسکایپ تماس می گیرن ویندوز خودشون رو به طور کاملا قانونی اکتیو کنن

بله کرک احتمال داره به فایل های سیستمی آسیب بزنه و کاربر رو با مشکل مواجه کنه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •