با گرافیک 4 بخر.زیاد رو گارانتی وسواس نداشته باش.تو ایران همه یکین.در همه حالانی که مشکل پیش بیاد میگن گارانتی شامل حال این مورد نمیشه![]()
با گرافیک 4 بخر.زیاد رو گارانتی وسواس نداشته باش.تو ایران همه یکین.در همه حالانی که مشکل پیش بیاد میگن گارانتی شامل حال این مورد نمیشه![]()
به نظرتون حالا بخرم یا اخر اسفند یا بعد عید
اگه واجب نیست دست نگه دار.من خودم یک ماهه میخام لپ تاپ بخرم.اما صبر کردم فعلا به لپ تاپ ایسر پکیده داداشم کار میکنم تا 1.2 ماه دیگه.هم قیمت ها پایین تر میاد هم مدل ها جدید تری میاد.نسبت به 1 ماه پیش که میخاستم لپ تاپ بخرم 200 تومن ارزونتر شدن قیمتها.اگه واجب نیست 1 ماه صبر کن.بهتره وایسی بعد از عید
یه نگاهی هم به n56jr بنداز .گرافیکش GTX 760 هست که فوق العاده است.از گرافیک 750 این لپ تاپ خیلی بهتره و بازیا رو با کیفیت فول اچ دی اجرا میکنه.پردازنده و هارد و رم و طراحیش هم lمثل n550 ــه.
به نظر منم n56jr از نظر کانفینگی بهتر از n550 هستش تازه ویندوز اورجینال هم روش نصبه
منم با شما موافقمگرافیکشم GDDR5 هست .کلا خیلی خوبه
![]()
اگه مذاکرات فردا به نتیجه نرسه و دلار بکشه بالا چی؟ قیمت طلا هم داره میره بالا .شما چی فکر میکنید؟![]()
سلام
خب اگه بخواین اینطوری به قضیه نگاه کنید ، همین الان بخرید بهتره
چون اینجا هیچی سر و ته نداره و نمیشه چیزی رو پیش بینی کرد
ولی چیزی که مشخصیه اینه که با اومدن لپ تاپ های جدید ، لپ تاپ های قبلی یکم ارزون میشن
دوستان n56jr بغیر از آل دیجیتال فروشگاهه دیگه ای هم هست که بفروشه؟ اگه تهران باشه که چه بهتر
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
کرک نمیگم ... جدیدا کدهای آنلاینی به طور نامعلوم به بیرون درز می کنه که می تونیم تا پر شدن تعداد مشخص اون کدها کاربرها با دریافت آیدی از طریق اپراتور مایکروسافت که با اسکایپ تماس می گیرن ویندوز خودشون رو به طور کاملا قانونی اکتیو کنن
بله کرک احتمال داره به فایل های سیستمی آسیب بزنه و کاربر رو با مشکل مواجه کنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)