تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 138 از 249 اولاول ... 3888128134135136137138139140141142148188238 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,371 به 1,380 از 2485

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ |فصل 1392-1393

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

ایشا... مافیای دوست داشتنی که داره حال میده به ما سر برنامهریزی لیگ توی روزهای خاص باعث بشه امروز و روزهای دیگه نتایج به نفع ما باشه !

-------------

مشكل از باطري ويبره حاج بابايي بود

جالب اينكه با وجود نو بودن باطري هاي ويبره حاج بابايي اين باطري ها در آن لحظه عمل نكرده تا صحنه فوق شكل بگيرد

سايت گل –صحنه اي كه رضا سخندان كمك داور مشهدي بازي پرسپوليس – داماش به خاطر هند محمد مختاري پرچم خود را بالا نبرد و شاهين حاج بابايي اين صحنه را نديد منجر به درگيري دايي و داور چهارم مسابقه شد كه به غير از گل مشكوك پرسپوليس و البته دو اخراجي كه انجام شد جنجالي ترين صحنه داوري بازي لقب گرفت.

در اين صحنه حاج بابايي پرچم كمك خودش را كه به قول دايي 12 ثانيه بالا مانده بود نديد تا اعتراض هاي بازيكنان و سرمربي پرسپوليس منجر به بهم ريختن جو بازي و البته دعواي لفظي دايي با داور چهارم شود.

اما نكته مهم اينجاست كه تيم داوري اين بازي مجهز به سيستم ويبريشن بوده اند يعني زماني كه سخندان پرچم زده بايد ويبره هندزفري حاج بابايي به او اين عمل را اعلام مي كرده كه اين اتفاق نيفتاده است.

جالب اينكه با وجود نو بودن باطري هاي ويبره حاج بابايي اين باطري ها در آن لحظه عمل نكرده تا صحنه فوق شكل بگيرد چرا كه داور مسابقه بين دو نيمه باطري هاي ويبره اش را تعويض مي كند و مشكل حل مي شود

2. 8 کاربر از MoJtaBa.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

ایشا... مافیای دوست داشتنی که داره حال میده به ما سر برنامهریزی لیگ توی روزهای خاص باعث بشه امروز و روزهای دیگه نتایج به نفع ما باشه !

-------------

مشكل از باطري ويبره حاج بابايي بود

جالب اينكه با وجود نو بودن باطري هاي ويبره حاج بابايي اين باطري ها در آن لحظه عمل نكرده تا صحنه فوق شكل بگيرد

سايت گل –صحنه اي كه رضا سخندان كمك داور مشهدي بازي پرسپوليس – داماش به خاطر هند محمد مختاري پرچم خود را بالا نبرد و شاهين حاج بابايي اين صحنه را نديد منجر به درگيري دايي و داور چهارم مسابقه شد كه به غير از گل مشكوك پرسپوليس و البته دو اخراجي كه انجام شد جنجالي ترين صحنه داوري بازي لقب گرفت.

در اين صحنه حاج بابايي پرچم كمك خودش را كه به قول دايي 12 ثانيه بالا مانده بود نديد تا اعتراض هاي بازيكنان و سرمربي پرسپوليس منجر به بهم ريختن جو بازي و البته دعواي لفظي دايي با داور چهارم شود.

اما نكته مهم اينجاست كه تيم داوري اين بازي مجهز به سيستم ويبريشن بوده اند يعني زماني كه سخندان پرچم زده بايد ويبره هندزفري حاج بابايي به او اين عمل را اعلام مي كرده كه اين اتفاق نيفتاده است.

جالب اينكه با وجود نو بودن باطري هاي ويبره حاج بابايي اين باطري ها در آن لحظه عمل نكرده تا صحنه فوق شكل بگيرد چرا كه داور مسابقه بين دو نيمه باطري هاي ويبره اش را تعويض مي كند و مشكل حل مي شود
    من بعضی از صحنه های بازی رو کامل ندیدم.کدوم صحنه رو میگه.کسی ازش فیلم داره؟
    به نظرم این بازی دایی میخواست به کسانی که انتقاد میکردن که با از دست دادن خانزاده توی دفاع دچار مشکل میشیم نشون بده بدون ماهینی و بنگر هم تیم ساختار دفاعی خوبی داره.
    علی عسگر خیلی خوب بازی کرد و بعد از مدتها یک بازی خوب از دفاع راست تیممون دیدیم.
    یه نکته دیگه این بازی سانترهای خوبه کفشگری هست .همیشه بوی گل میده.توی یه بازی دیگه هم یادمه یه سانتر دیگه کرد که اونم منجر به گل شد و توی این بازی هم دو تا سانتر روی ضربه ایستگاهی داشت که دو تاش گل شد ولی یکیش افساید بود
    نیلسون: 7
    علی عسگر: 8
    سید جلال : 9
    نورمحمدی: 7
    حسینی:7
    حقیقی: 6
    کفشگری:6
    نوری: 6
    صادقیان: 7
    نوروزی: 5
    سید صالحی: 6
    عالیشاه: 5
    دهنوی: 5

4. 8 کاربر از aluminum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

من بعضی از صحنه های بازی رو کامل ندیدم.کدوم صحنه رو میگه.کسی ازش فیلم داره؟
    دوبار با دست بازیکن حریف وسط زمین همون نیمه اول توپ رو زد که کمک پرچم زدولی .... بعدش دایی از کوره در رفت و حواشی شروع شد . تابلوترن صحنه رو ندیی؟

6. 6 کاربر از MoJtaBa.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

دوبار با دست بازیکن حریف وسط زمین همون نیمه اول توپ رو زد که کمک پرچم زدولی .... بعدش دایی از کوره در رفت و حواشی شروع شد . تابلوترن صحنه رو ندیی؟
    نه شرایطم یه جوری بود که نمیتونستم بازی رو خوب ببینم.
    ولی توی همنی نصفه و نیمه دیدن بازی به نظرم باید بازیکن داماش فکر کنم مختاری بود خیلی زودتر اخراج میشد.
    داماش تیم خوبی بود ولی همینجوری که بازیکنها و مربی شون گفتن اسیر بازی منظم پرسپولیس شدن.
    ما تا پشت محوطه خوب توپ اوردیم ولی نمیتونستیم موقعیت سازی کنیم ولی همین پاس کاری ها و توپ گیری ها باعث شد بازی داماش شکل نگیره

8. 6 کاربر از aluminum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ragbar12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    منطقه جنگي

پيش فرض

من هم برد با ارزش پرسپوليسو تبريك ميگم
    هم خوب بازي كرديم هم خوب برديم اميد وارم بتونيم در خارج از ورزشگاه ازادي هم اين نتايجو تكرار كنيم.
    نكته بعدي اينكه اين بازي نشون داد فاصله بين تيم اصلي و ذخيره ها كمه. علي عسگري كه به نيمكت چسبيده بود تو اين بازي نود دقيقه خوب بازي كردو يك گل عالي هم زد، اين خيلي خوب و اميدوار كنندس . اميدوارم در نيم فصل بتونن يك هافبك طراح و تمام عيارو به تيم اضافه كنن تا تيم كامل تر بشه و انشا الله با صلابت قهرمان بشه وبه جايگاه اصلي خودش برگرده.

و در اخر اميدوارم كه اين مسئله فسادو تا اخرش برن و از برخورد با دانه درشتا نترسن شك نكنيد پرونده محسن قهرماني اگه منصفانه و دقيق بررسي بشه وكد خدا منشانه رفتار نشه خيلي از اين ادمهاي به اصطلاح پر افتخارو به زير ميكشه و الي اخر...
    اميد وارم مثل فوتبال ايتاليا با فساد در فوتبالمون بر خورد كنن و از نام هاي بزرگ و تيم هاي بزرگ نترسن.
    فساد در اين فوتبال ريشه كن بشه پرسپوليس به اشيونه خودش كه همون قله قهرمانيه بر ميگرده

10. 15 کاربر از ragbar12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Mr.Mazmamfi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    طاهران

پيش فرض

سلام
    با کمی تاخیر ، تبریک .

ولی بچه ها من هنوز تو حسرت اون 2 امتیازی هستم که با صبا از دست دادیم ، الان باید صدر میبودیم . ( چنین فعلی تو فارسی داریم ؟ )

12. 12 کاربر از Mr.Mazmamfi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

نمی دونم چرا اینقدر رو دایی بدبین هستم.رو مربی گریش
    همش فکر می کنم بردهای تیم با توجه به بازیکنانی که داریم رو نحوه مربی گری دایی نیست
    اصلاً اگه دایی بتونه تیم رو قهرمان کنه من یکی از دانش آموزان کلاسم رو قورت میدم

14. 5 کاربر از وین رونی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

همش فکر می کنم بردهای تیم با توجه به بازیکنانی که داریم رو نحوه مربی گری دایی نیست
    این احساس خیلیاست که به زبون نمیارن .

یه سایتهایی هم برد تیم رو به داد و بیداد دایی کنار زمین مربوط کردن . مدعی شدن که فلان مربی از همین روش دایی امتیاز برا تیمش می فته .

===

امان واقعا اماننن

16. 3 کاربر از MoJtaBa.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال +ali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

داداش وین رونی اسمت که عشق من هستش
    اما دلتو صاف کن دادا
    یعنی تیم بیخودی اینقدر توی دفاع تیمی پیشرفت کرده؟
    خود دایی توی اولین مصاحبه هاش در ابتدای فصل گفت توی تمرینات پیش فصل وقت زیادی روی کارای دفاعی گذاشتیم الانم نتیجش رو میبینیم
    توی حمله هم اگر مشکل داریم یکیش به خاطر تغییر تقریبا 100 درصدی بازیکنای هجومی هستش
    یکی دیگش هم نبود یه هافبک طراح تخصصی
    خط حمله هم درست میشه انشاالله
    باور کن اگر همین محمد نوری به 70 درصد خودش هم برسه پرسپولیس به هیچ هافبکی نیاز نداره از همه هافبکای ایران بهتر کار میکنه هم گل میزنه هم گل میسازه
    اما از بدشانسی ما طرف نمودار رشدش منفی شده به شکل وحشتناکی داره تلف میشه

برو دانش آموز مورد نظرتو انتخاب کن سعی کن ریزه میزه باشه تا آخر فصل تو گلوت گیر نکنه
    خدا کمک کنه قهرمانیم

18. 14 کاربر از +ali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

مدیر عامل تراکتور هم یک مصاحبه کرده گفته به خاطر اشتباه داوری فولاد-تراکتور تهدید به کناره گیری از لیگ کرده هفته اول هم داوری به ضرر ما بوده این حرفا

میگن آب که سر بالا بره قضیه اینجور ادماست خدا رو شکر اون پنالتی تخیلی که قهرمانی گرفت تبدیل به گل نشد اینا که اینقد ادعا دارن تیمشون تو 90 دقیقه بازی با ما تو تهران یک توپ نتونستن بیارن روی دروازه پرسپولیس اونم مقصرش حتمن مسئولای باشگاه پرسپولیس هستنسر درگیری دهنوی- کریمی هم که داور باید 2تا بازیکن از هم جدا میکرد حالا اون داور معروف تو فضا سیر میکرده تقصیر ما این وسط چیه
    Last edited by clau; 19-10-2013 at 21:51.

20. 10 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •