امروز افتاب پشت ابرا قایم شده بود، کل صبح رو لحظه شماری میکردم که بتونم برگردم خونه واسه ناهار تا بتونم دوربینم رو بردارم و یه عکس خفن بگیرم!!....
هدفم، فوکوس روی گیاه های روی زمین با بکگراند کوه و اسمون ابری زیبا بودش...
وقتی به محل مورد نظرم برا عکس گرفتن رسیدم(اونم بعد از ظهر!) دیدم که نه تنها نمیتونم فوکوسی که دوست دارم رو انجام بدم، که گیاهها هم اونقدر که باید رشد نکردن!!!! بعد به خاطر ارتفاع پایین دوربین، اصلا متوجه سنگ لعنتی توی عکس نشدم!! :|
به نظرم عکس بسیار ضعیف هستش و دلایلی که به ذهن خودم میرسه:
1- سنگ! :|
2- اون خودکار! :|
3- اسمون که البته تو HDR به دلیل نداشتن سلیقهی کافی اینجوریش کردم...
4- بیشتر بودن زمین نسبت به اسمون! فکر میکنم که باید اسمونم رو بیشتر میکردم توی این عکس چون زمین اون چیزی که میخواستم توش نبود...
به هر صورت، تجربهی خوبی برام شد! مخصوصا که شاید جزو اولین سفرهای عکاسیم بود!! حالا سفر هم که نبود! ولی اولین باری بود که میرفتم یه جایی که یه جور بخصوص عکس رو بگیرم و تنظیمات دوربین رو برا گرفتن اون عکس ست میکردم...
متاسفم که خوب در نیومد :(
f9| 1.125sec| ISO 100 @3shoot's
Last edited by senaps; 06-01-2014 at 23:49.
باسلاماصلا متوجه سنگ لعنتی توی عکس نشدم!! :|
شما براحتی میتونید از قسمت بالای سنگ عکس رو کراپ کنید
و اگه بعضی جاهاش روتوش بشه مثل اون تکه آبی عکس زیباتری میشه
موفق باشی
Last edited by mahpesar; 07-01-2014 at 20:57.
این عکس اینجوری بود بهتر بود
[]
چه جالب!این عکس اینجوری بود بهتر بودهدفم تقریبا این بود که چنین عکسی رو در بیارم(تقریبا)....
خیلی ممنون دوست عزیز
خیلی خوش آمدید
اتفاقا اینجا محلی هست برای همین کار که عکسهای مبتدی به لطف خدا و اساتید بشن عکسای حرفه ای و هنری
وقی مد نظرتون عکاسی از یک برند هست ، باید اون رو تو کادر داشته باشید
همچنین زاویه ای که از برند عکس گرفتید مناسب نیست .
میتونستید از همون کافی کریم عکس بگیرید و اون رو تو فوکوس داشته باشید
زوایای زیادی هست که میشه ازش عکس گرفت.
سلیقه شما در مورد ادیت عکس ها به صورت فانتزی و غیر واقعی قابل احترامه ...
ولی این نوع ادیت با توجه به معلومات من، ادیت تخریبی هست و نه دیگه اچ دی آر هست و فانتزی
ممنون بابت نظرتون اما من فقط خروجی Photomatix رو در حالت Photographic Tonemapping گرفتم و شخصا دخل و تصرفی توی اون نداشتم جز اینه کنتراست رو اندکی بالا بردم و تمام.
تنها کارم گرفتن 5 عکس و وارد کردنش به نرم افزار بود.
شاید لازم باشه به سازندگان نرم افزار خرده بگیرید.
همچنین متوجه نشدم کجای عکس دقیقا تخریب شده؟
یک خورشید در حال غروب با ابرهای تیره یه روز زمستونی و باقی المانها با جزئیاتی کامل در تمام مناطق...
چه لزومی هست که صحنه ای را hdr ثبت کنیم که اختلاف نوری آن در نقاط مختلف عکس موجب زیبایی بیش تر عکس میشه
اینکه شما از کجا تشخیص میدهید کی و کجا اچ دی آر بگیرید کجا عکس رو سیاه و سفید کنید کجا عکس رو پرنورتر و حتی کجا از نور عکس بکاهید
کجا کنتراست بالا لازمه و کجا باید کنتراست رو کم کنید همه این ها به مرور و با تجربه بیشتر به دست می آیند
تازه شروع کردین و انشاالله پرانرژی ادامه بدین و لی توصیه ام کار علمیه چه در کادربندی و چه مخصوصا در ویرایش
عکس اصلی رو هم اگر امکان داشته باشه آپلود کنید ممنون میشم
با تشکر موفق باشید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)