ببر بیرون برات با باکس فلشش می کنن درست می شه. خرجش 5000 تومنه. البته من که خودم R4EA را از سایت topsony.com گرفتم بردم برای طرف ( خودش نداشتش! ) . به همین خاطر 1000 تومن بیشتر ازم نگرفت.
ببر بیرون برات با باکس فلشش می کنن درست می شه. خرجش 5000 تومنه. البته من که خودم R4EA را از سایت topsony.com گرفتم بردم برای طرف ( خودش نداشتش! ) . به همین خاطر 1000 تومن بیشتر ازم نگرفت.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو لينك بالا اكتيو عزيز اموزش اينكا و گزاشته
من با استفاده از اکولایزر دستی (manual) تونستم صداشو خیلی بالا ببرم طوری که وقتی صداشو تا آخر بالا می برم بازر به وز وز میفه , نمیدونم این راهو امتحان کردی یا نه؟
از همه دوستانی که لطف کردند و لینکای تقویمشون رو برای استفاده عموم معرفی کردند به نوبه خودم تشکر میکنم.
عزت مزید
دوستان لطفا یه نگاهی به پست 1330 بیندازید.
میشه بگی که کی و از کجا و چند خریدی؟ و کجایی؟
دوستان من نمیدونم درستش چیه؟ لطفا کمک کنین!!! بیشتر افظه ی گوشی من اهنگ !! و این رم کمه!1 نمی دونم حالا یه رم 1 یا 2 گیگ برای
گوشیم بگیرم یا یه ام پی تری بگیرم؟ البته قیمتاشون هم مهمه!!! چون اصلا قیمت دستم نیست!! کمک!!!
Last edited by carnation; 28-01-2007 at 16:40.
این تقویمی که من دارم فکر کنم سایت اصلیش این باشه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون pices عزیز
میشه نحوه ی نصب این تقویم رو به طور کامل توضیح بدین؟؟![]()
Last edited by carnation; 28-01-2007 at 17:30.
اگر یکی از دوستان نحوهی کلی نصب رو روی 810 بگن و بزارن ممنون میشم!!
Last edited by carnation; 28-01-2007 at 17:27.
نصب چی برنامه ؟
صداش اصلا" قابل توجیح نیست . واقعا" افتضاحه . من یک سوالی دارم خداوکیلی بدون تعصب جواب بدید w800 که مشکل باتری نداره صداشم بیشتره محافظ لنزم داره چیش از w810 کمتره . ممنون از جابتون ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)