تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 138 از 626 اولاول ... 3888128134135136137138139140141142148188238 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,371 به 1,380 از 6252

نام تاپيک: کلـوپ Lenovo Z500

داره خودمونی میشه P@rtex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

شما از کجا پیدا می کنین به همین راحتی یا سفارش میدین؟
    من امروز رفتم سفارش بدم جلو چشم خودم به هر جا زنگ زد گفتن نداریم
    یا می گفتن تموم کردیم , یا نیاوردیم یا گفتن گارانتی سازگار نداریم یا گفتن فقط core i5 داریم
    آخر سر هم قرار شد چند روز صبر کنم جواب بده
    خوش بحالتون راحت سفارش میدین میارن واستون فعلا که من تکلیف لپ تاپم نامشخصه

آخر فروم باز lionf3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ایــــ تهــران ـــران

پيش فرض

مرسی آقای lionf3.
    دلیل اصلی من برای خریدن این لپ تاپ شما بودی.
    از اولین پست تاپیک رو تا همین صفحه با دقت خوندم و از شما هم تشکر میکنم که راهنمایی کردی دیگران رو که ما هم خوندیم همشو D:
    امیدوارم حالشو ببری کلا هرجا که هستی
    من سفارش دادم آخر هفته پیش احتمالا تو همین روزا میاد
    نظرت لطفته داداش
    امیدوارم لذت ببری از خریدت

تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ایــــ تهــران ـــران

پيش فرض

شما از کجا پیدا می کنین به همین راحتی یا سفارش میدین؟
    من امروز رفتم سفارش بدم جلو چشم خودم به هر جا زنگ زد گفتن نداریم
    یا می گفتن تموم کردیم , یا نیاوردیم یا گفتن گارانتی سازگار نداریم یا گفتن فقط core i5 داریم
    آخر سر هم قرار شد چند روز صبر کنم جواب بده
    خوش بحالتون راحت سفارش میدین میارن واستون فعلا که من تکلیف لپ تاپم نامشخصه
    فک کنم پایتخت داشته باشه
    والا ما که قرار بود دیروز بریم پایتخت متاسفانه اتفاق بدی افتاد نشد

کاربر فعال انجمن لپ تاپ Capital's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان من بالاخره چند روز پیش لنوو z500 با کانفیگ core i7 3612, hdd 1 tra, ram 6 GB, GRAPHIC GT 740 گرفتم.راستی دوستانی که رفتن بخرن این چند تا نکته رو بدونن چون من واقعا انقدر تو پاساژ پایتخت گشتم که همه دیگه منو اونجا میشناختن.اول اینکه اگه خواستین بگیرین با گرافیک 740M بگیرین چون قوی تره اما اینو هم بدونین که اگه با گرافیک 740 بگیرین دیگه رمش 8 گیگ نیست و 6 گیگه اما اخه رم 8 گیگ که دیکه مورد استفاده قرار نمیگیره مگه ادم میخواد چی کار کنه اما عوضش گرافیک خوبی دارین دوما هم اینکه شاید برین برای خرید و خیلی از فروشنده ها بگن که رنگ سفید اصلا بک لایت نداره اما من بالاخره پیدا کردم چون مدلای جدیدش هست و سوما هم اینکه بگردین تا مدل سی پی یوتون حتما 3630 باشه و اگر هم پیدا نکردین که 3612 یا 3632 بگیرین که اینها هم خوبه ولی 3630 یه کوچولو بهتره.و در اخر هم بگم که خیالتون از این باطری لپ تاپ راحت شه چون خداییش واقعا خوب شارژ نگه میداره.من همه چیو عین واقعیت کفتم و از روی تعصبی که این لپ تاپو دارم نمیگم.هر کسی هم سوال داره من در خدمتم.

5. این کاربر از Capital بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ایــــ تهــران ـــران

پيش فرض

دوستان من بالاخره چند روز پیش لنوو z500 با کانفیگ core i7 3612, hdd 1 tra, ram 6 GB, GRAPHIC GT 740 گرفتم.راستی دوستانی که رفتن بخرن این چند تا نکته رو بدونن چون من واقعا انقدر تو پاساژ پایتخت گشتم که همه دیگه منو اونجا میشناختن.اول اینکه اگه خواستین بگیرین با گرافیک 740M بگیرین چون قوی تره اما اینو هم بدونین که اگه با گرافیک 740 بگیرین دیگه رمش 8 گیگ نیست و 6 گیگه اما اخه رم 8 گیگ که دیکه مورد استفاده قرار نمیگیره مگه ادم میخواد چی کار کنه اما عوضش گرافیک خوبی دارین دوما هم اینکه شاید برین برای خرید و خیلی از فروشنده ها بگن که رنگ سفید اصلا بک لایت نداره اما من بالاخره پیدا کردم چون مدلای جدیدش هست و سوما هم اینکه بگردین تا مدل سی پی یوتون حتما 3630 باشه و اگر هم پیدا نکردین که 3612 یا 3632 بگیرین که اینها هم خوبه ولی 3630 یه کوچولو بهتره.و در اخر هم بگم که خیالتون از این باطری لپ تاپ راحت شه چون خداییش واقعا خوب شارژ نگه میداره.من همه چیو عین واقعیت کفتم و از روی تعصبی که این لپ تاپو دارم نمیگم.هر کسی هم سوال داره من در خدمتم.
    مبارکت باشه دوست عزیز میشه بگید چند گرفتید؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه amin5222106's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اون قسمت همونطور که می دونی دی وی دی رامه ولی پایین، هارد قرار داره که برای من در طول روز صداشو نمی شنوم ولی تو سکوت آخر شب صدای حرکت هد شنیده میشه البته نمی دونم واسه یه هارد نو طبیعه یا نه ولی یه هشدار هم HD Tune pro داده

بقیه دوستان لطف می کنن یه سکرین شات از این نزم افزار بزارن

دقیقاً مثل شما

8. این کاربر از amin5222106 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام.
    من از همه دوستانی که Z500 دارن یه سوال دارم که جوابش رو بهم بگید ممنون میشم. لطفا چک کنید ، نتیجشو بگید اینجا :
    سوال : گوشتونو ببرید روی قسمت اعداد کیبورد در سمت راست لپ تاپتون و با دقت گوش کنید آیا صدایی از اون قسمت میشنوید.حالا هر صدایی باشه ، فقط خوب دقت کنید.لپ تاپتون روشن باشه ها. بعدش نتیجشو اینجا بگید.

مرسی از همه
    بله یه صداهایی شنیده میشه وقتی که گوش رو میبری جلو (در زمانی که سرو صدا خیلی کمه)
    فکر کنم کاملا طبیعیه
    و دیلشم صدای خیلی کم فن هستش که در اکثر لپتاپ ها بدلیل بالا بودن صدا فن این جور صداها کمتر شنیده میشه

تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بچها در مورد پسورد گذاشتن از طریق عکس که توی قسمت Pc settings>users>create a picture password هست اطلاعاتی داره؟

تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

فشار نیازی نیست بالمس عمل میکنه
    میشه در مورد راست کلیک با 2 انگشت توضیح بیشتری یدین اخه من فکر میکردم باید فشار داده بشه
    اگه تنظیماتی داره لطفا بگین

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

شما چند خریدید؟
    میشه بعدا رمش رو ارتقا داد یا همونجا به فروشنده بگی بکشه رو قیمت ولی رمش رو 8 کنه؟
    بنظرت تا دو سه ماه آینده که بارهای جدیدشون رو میارن همین کانفیگ با رم 8 و احتمالا یه نموره cpuبهتر رو میارن؟
    در هر صورت چرخش بچرخه برات

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •