تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 138 از 457 اولاول ... 3888128134135136137138139140141142148188238 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,371 به 1,380 از 4564

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات COMODO ← راهنمای تاپیک در پست اول و دوم

داره خودمونی میشه un4given.1991's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    Ahwaz

پيش فرض

سلام دوستان

رو سیستمم از Comodo Firewall 5.12 به مدت طولانی استفاده کردم خوب هم جواب داد بعد از اون هم Comodo Firewall 6
    استفاده کردم خیلی عالی بود .

ولی موقعی که Comodo Firewall 6.1 اومد رو همون 6 که داشتم نصب کردم بدون مشکل کار کرد . الان ویندوز رو عوض
    کردم 6.1 رو که نصب کردم خیلی نرم افزار سنگین شده ! مثلا ویندوز که بالا میاد کومودو بعده 3 Min شروع به کار می کنه
    بعد از اونم که رو هر چیزی تو منوش کلیک می کنم بعد چند دقیقه ظاهر می شه !

دوباره ویندوز عوض کردم باز همین مشکلو داشت . الان به خاطره صحفه ی Summary دارم با 5.2 کار می کنم .

دوستان مشکل از کجاست؟ ( win7 32 bit -Avira2013 -Microsoft Security Essentials )

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

سلام دوستان

رو سیستمم از Comodo Firewall 5.12 به مدت طولانی استفاده کردم خوب هم جواب داد بعد از اون هم Comodo Firewall 6
    استفاده کردم خیلی عالی بود .

ولی موقعی که Comodo Firewall 6.1 اومد رو همون 6 که داشتم نصب کردم بدون مشکل کار کرد . الان ویندوز رو عوض
    کردم 6.1 رو که نصب کردم خیلی نرم افزار سنگین شده ! مثلا ویندوز که بالا میاد کومودو بعده 3 Min شروع به کار می کنه
    بعد از اونم که رو هر چیزی تو منوش کلیک می کنم بعد چند دقیقه ظاهر می شه !

دوباره ویندوز عوض کردم باز همین مشکلو داشت . الان به خاطره صحفه ی Summary دارم با 5.2 کار می کنم .

دوستان مشکل از کجاست؟ ( win7 32 bit -Avira2013 -Microsoft Security Essentials )
    سلام

برخی کاربران با ویندوز XP این مشکلو داشتن،

من احتمال میدم چند وقت دیگه یکسری آپدیت ارائه بشه برای CIS ، که اونموقع میتونید با اطمینان بیشتری، نسخه جدید را نصب کنید.

3. 5 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    Fire land

پيش فرض

سلام
    میشه چند تا بسته امنیتی که بر پایه Default Deny کار می کنند معرفی کنید؟

5. این کاربر از alen sherif بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز tonypb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

سلام.
    من حدود یک ماهه که کومودو فایروال رو تو سیستمم نصب دارم.
    ولی چند روزه سیستمم پیغام صفحه آبی میده که متن ارورش اینه:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    که فایل inspect.sys مربوط به درایور کومودو هست...
    من یه سرچی کردم دیدم یه سری مشکل رو داشتند و تو چند تا سایت چند تا راه حل نوشتند...ولی نوشته بودند که این مشکل مربوط به کومودو ورژن 2 هست و تو ورژن 3 برطرف شده.

کد:
    کد:
    الان من نمیدونم چی کار کنم...
    لطفا با کومودو در میون بزارید.من نمیخوام کومودو رو پاک کنم.

windows 8 64-bit
    comodo firewall 6.1

کاربر فعال انجمن pcsoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    بهشت ایران

پيش فرض

سلام
    میشه چند تا بسته امنیتی که بر پایه Default Deny کار می کنند معرفی کنید؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام.
    من حدود یک ماهه که کومودو فایروال رو تو سیستمم نصب دارم.
    ولی چند روزه سیستمم پیغام صفحه آبی میده که متن ارورش اینه:
    کد:
    که فایل inspect.sys مربوط به درایور کومودو هست...
    من یه سرچی کردم دیدم یه سری مشکل رو داشتند و تو چند تا سایت چند تا راه حل نوشتند...ولی نوشته بودند که این مشکل مربوط به کومودو ورژن 2 هست و تو ورژن 3 برطرف شده.

کد:
    کد:
    الان من نمیدونم چی کار کنم...
    لطفا با کومودو در میون بزارید.من نمیخوام کومودو رو پاک کنم.

windows 8 64-bit
    comodo firewall 6.1
    خوب شما که خودت راه حل را پیدا کردی. انجام دادی؛ حل نشد؟

آخر فروم باز TimeWarp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    جلوی کامپیوتر

پيش فرض

سلام
    آقا بنده این آخرین ورژن اینترنت سکوریتی رو نصب کردم و طبق تنظیمات کاربری مبتدی رو هم روش اعمال کردم(یکی از تایپک های پست 2 صفحه ی اول) ولی هم خود برنامه دیر باز میشه هم اینکه اصلا نمی ذاره بعضی از برنامه ها باز بشن و یا اینکه بیشتر برنامه ها دیر باز میشن و پشت سر هم به چیزایی که میدونم چیه گیر میده و وقتی میزنی اجازه میدم و تیک پیام من را به خاطر داشته باش رو هم میزنی ، انگار نه انگار.

پشت سر هم پیام میده و خودشم نمیدونه داره چیکار میکنه. هنوز به نتم وصلش نکردم که اگه اگه وصل کنم ، فکر کنم کلا سیستم رو بفرسته هوا.
    کم کم راه حلی جزء حذفش دیگه پیش روم نذاشته . (خودش خیلی کند باز میشه و اصلا نمی تونم تو تنظیماتش تا مثلا برنامه ای به بخش استثنائات بدم و .....) که اگه اینطور باشه باید کل ویندوز رو بفرستم تو بخش استثنائات که .

کلا الان باید چیکار کنم؟

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    بهشت ایران

پيش فرض

سلام
    آقا بنده این آخرین ورژن اینترنت سکوریتی رو نصب کردم و طبق تنظیمات کاربری مبتدی رو هم روش اعمال کردم(یکی از تایپک های پست 2 صفحه ی اول) ولی هم خود برنامه دیر باز میشه هم اینکه اصلا نمی ذاره بعضی از برنامه ها باز بشن و یا اینکه بیشتر برنامه ها دیر باز میشن و پشت سر هم به چیزایی که میدونم چیه گیر میده و وقتی میزنی اجازه میدم و تیک پیام من را به خاطر داشته باش رو هم میزنی ، انگار نه انگار.

پشت سر هم پیام میده و خودشم نمیدونه داره چیکار میکنه. هنوز به نتم وصلش نکردم که اگه اگه وصل کنم ، فکر کنم کلا سیستم رو بفرسته هوا.
    کم کم راه حلی جزء حذفش دیگه پیش روم نذاشته . (خودش خیلی کند باز میشه و اصلا نمی تونم تو تنظیماتش تا مثلا برنامه ای به بخش استثنائات بدم و .....) که اگه اینطور باشه باید کل ویندوز رو بفرستم تو بخش استثنائات که .

کلا الان باید چیکار کنم؟
    خب برنامه هایی که HIPS به شما پیغام میده باز بشن یا نه رو به لیست Allowed Application اضافه کنید و تیک Remmeber هم بزنید دیگه درباره اون برنامه خاص از شما سوال نمی پرسه. وقتی HIPS فعال هست شما باید برای کومودو تعیین تکلیف کنید کدوم برنامه باز بشه یا نشه. در غیر این صورت و با رد کردن پیغام ها یا حتی جواب ندادنشون، برنامه به اصلاح معطل میمونه تا شما براش تعیین تکلیف کنید. HIPS همین هست.

درباره فایروال هم به همین صورت هست. برنامه فلان به اینترنت وصل بشه یا نه. کومودو به همین صورت هست مگر اینکه Behavior Blocker رو فعال کنید و Firewall رو هم بزارید روی Safe Mode تا کومودو از شما دیگه هیچی سوال نکنه ولی خب این بدترین نوع تنظیمات هست و شما نظارت کاملی روی عملکرد برنامه ها نخواهید داشت.
    مثلا ممکنه برنامه ای رو کرک کرده باشید و برنامه با اتصال به سایت سازنده، متوجه کرکی بودن می شود و برنامه شما از کار می افته. خب فایروال همین جاها بدرد میخوره.
    Last edited by pcsoft; 23-04-2013 at 12:04.

11. 2 کاربر از pcsoft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز TimeWarp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    جلوی کامپیوتر

پيش فرض

خب برنامه هایی که HIPS به شما پیغام میده باز بشن یا نه رو به لیست Allowed Application اضافه کنید و تیک Remmeber هم بزنید دیگه درباره اون برنامه خاص از شما سوال نمی پرسه. وقتی HIPS فعال هست شما باید برای کومودو تعیین تکلیف کنید کدوم برنامه باز بشه یا نشه. در غیر این صورت و با رد کردن پیغام ها یا حتی جواب ندادنشون، برنامه به اصلاح معطل میمونه تا شما براش تعیین تکلیف کنید. HIPS همین هست.
    درباره فایروال هم به همین صورت هست. برنامه فلان به اینترنت وصل بشه یا نه. کومودو به همین صورت هست مگر اینکه Behavior Blocker رو فعال کنید و Firewall رو هم بزارید روی Safe Mode تا کومودو از شما دیگه هیچی سوال نکنه ولی خب این بدترین نوع تنظیمات هست و شما نظارت کاملی روی عملکرد برنامه ها نخواهید داشت.
    بنده کل پوشه فتوشاپ رو به بخش استثنائات اضاف کردم انگار نه انگار بعدشم در مورد این کند اجرا شدن چه نظری دارید.میزنم بخش تنظیمات 3 دقیقه بعد پنجرش باز میشه.رو یه پوشه کلیک راست کردم و زدم اسکن که ببینم اسکنش چطوره .اصلا اسکن نکرد.

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    بهشت ایران

پيش فرض

بنده کل پوشه فتوشاپ رو به بخش استثنائات اضاف کردم انگار نه انگار بعدشم در مورد این کند اجرا شدن چه نظری دارید.میزنم بخش تنظیمات 3 دقیقه بعد پنجرش باز میشه.رو یه پوشه کلیک راست کردم و زدم اسکن که ببینم اسکنش چطوره .اصلا اسکن نکرد.
    خب به کدوم لییست استثنائات؟ لیست آنتی ویروس؟ اگر به لیست آنتی ویروس اضافه کردید که باز هم HIPS از شما سوال میپرسه و این "آنتی ویروس" هست که با پوشه معرفی شده از این به بعد کاری نداره! ولی سوال های HIPS همچنان هست و باید جواب داده بشه یا اینکه رول مناسب برای برنامه ساخته بشه تا مجوز استفاده برنامه داشته باشه.
    این بخش ها از هم جدا هستن هر کدوم جداگانه کار میکنن. HIPS وظیفه اش سوال و پرسش هست تا سیستم با نظارت شما مدیریت بشه.
    من پیشنهاد میکنم اگر سیستمتون ویروسی نیست کلا آنتی ویروس رو غیرفعال کنید تا با خیال راحت به سوال های HIPS جواب بدید . بعد که جواب دادید آنتی ویروس رو موقع فلش زدن مثلا روشن کنید و اسکن انجام بدید.
    بدون آنتی ویروس هم امنیت سیستم شما روی 99 درصد هست چون HIPS فوق العاده قدرتمند هست.
    Last edited by pcsoft; 23-04-2013 at 12:21.

14. 3 کاربر از pcsoft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •