تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 138 از 379 اولاول ... 3888128134135136137138139140141142148188238 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,371 به 1,380 از 3782

نام تاپيک: Grand Theft Auto V

آخر فروم باز 2lombe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    هر جایی دور از دست شیطان!!

پيش فرض

یا کپی کنید روی هاردتون دیسک 2 رو ، یا باید نسخه ی برنرمکس بگیرید.

ممنون!

اولا برنر مکس هست!

دوما یعنی هردو دیسکو نصب کنم؟!!

پروفشنال manuelcalavera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

ممنون!

اولا برنر مکس هست!

دوما یعنی هردو دیسکو نصب کنم؟!!
    اگه برنرمکس باشه نباید بپره بیرون اصن. اگه خودتون رایت نکردید شاید الکی گفتن که برنرمکسه.

بله ، دیسک دو رو هم کپی کنید روی هارد یا از اون بهتر USB ، بعد در حالی که دیسک 2 توی دستگاه هست ، بازی کنید.

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت

پيش فرض

اگه برنرمکس باشه نباید بپره بیرون اصن. اگه خودتون رایت نکردید شاید الکی گفتن که برنرمکسه.

بله ، دیسک دو رو هم کپی کنید روی هارد یا از اون بهتر USB ، بعد در حالی که دیسک 2 توی دستگاه هست ، بازی کنید.
    دوست عزیز اصلا بدون برنر مکس بازی اجرا نمیشه!

دوما مگر راکستار نگفت دیسک دوم نصب نکنید!!

پروفشنال manuelcalavera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دوست عزیز اصلا بدون برنر مکس بازی اجرا نمیشه!

دوما مگر راکستار نگفت دیسک دوم نصب نکنید!!
    فقط باید دیسک 1 برنرمکس باشه تا کپی بشه. دیسک 2 رو معمولا" برنرمکس نمیزنن مغازه ها و "میگن" برنرمکسه.

پستای این تاپیک رو بخونید. بهترین حالت اینه که روی USB نصب بشه دیسک دوم.

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت

پيش فرض

فقط باید دیسک 1 برنرمکس باشه تا کپی بشه. دیسک 2 رو معمولا" برنرمکس نمیزنن مغازه ها و "میگن" برنرمکسه.

پستای این تاپیک رو بخونید. بهترین حالت اینه که روی USB نصب بشه دیسک دوم.
    دیسک دوم چطوری نصب کنم یعنی وقتی دیسک دوم گذاشتم دکمه ابی بزنم بعد بزنم Instll

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Leon-117's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    on eath

پيش فرض

برا PC کـــــــــی میــاد ؟!
    فردا ساعت 10:30 صبح............

7. 7 کاربر از Leon-117 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

90درصد تاپیک یا برا مشکلات 360 هستش یا pc کی میاد !

9. 3 کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت

پيش فرض

نمیشه روی 2 تا USb نصب هرد 2 دیسکو !

16 + 2

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Leon-117's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    on eath

پيش فرض

قبلا چند بار اینو هم خودم و بقیه دوتسان گفتیم،ولی بازم میگم بازی خیلی خیلی فوق العادست!
    امروز رفتم flying school و وقتی داشتم نزدیک کوه ها پرواز میکردم از رادیو یکی از آهنگ های johnny cash پخش میشد و آفتاب هم داشت غروب میکرد،این منظره واقعا عالی بود،ارزش اون چند دقیقه واقعا برام از خیلی از بازی ها بیشتر بود.....
    15 تا عکس از بازی گرفتم:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اینجا همون قسمتی هست که آهنگ johnny cash پخش میشد :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Blimp...... البته سرعتش خیلی پایین هست و یه چیزی شبیه اون هواپیما بزرگ ـه هست.....بعد 4-5 دقیقه پرواز حوصلم سر رفتمم blimp خودم کوبوندم به یه blimpـه دیگه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مسابقه های سه گانه شنا،دوچرخه سواری و دو.......
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دوستانی که اولین سرقت بزرگ رو انجام دادن بخونن :
      محتوای مخفی: اسپویلر 

واقعا ماموریت فوق العاده ای بودفموقع انجام دزدی از شدت هیجان نزدیک بود سکته کنم :|
    از یه طرف تمام افراد مر وآدم های کم تجربه انتخاب کرده بودم که به خودم پول بشتر برسه که تقریبا گند خورد تو ماموریت! :|
    هکرم که اون یارو از Life invader بود و نتونست alarm رو غیر فعال کنه و یهو گفت 30 ثانیه وقت دارید،منم هول کردم تند تند جواهر ها رو میریختم تو کیف که یهو شروع کرد گفت 10،9،8 و ... واقعا ته هیجان بود!
    راننده هم که راهو بلد نبود! ما رو انداخت تو اتوبان و توی یه تونل که قبل ورودی gunman گروه با موتور رفت تو دیوار و مرد!جواهراتی هم که جمع کرده بود با هدر رفت.
    بعدشم راننده مزخرف راهو گم کرد و قشنگ بردمون وسط پلیسا،با بدبختی پلیسا رو پیچوندیم........
    در کل ماموریت کامل انجام نشد ولی هیجانی داشت که تا حالا خیلی کم تجربش کرده بودم

+
    @ mhd 1990 :
    اینجور سولارو توی اسپویلر بپرسی بهتره........
    جواب :
      محتوای مخفی: ........... 

فعلا توی شهر بچرخ و بقیه ماموریت ها رو انجام بده،لستر بعد چند وقت بهت زنگ میزنه یا sms میفرسته و جزییات ماموریت رو میگه......
    آره دیگه راحت میشه بین کاراکتر ها سویچ کرد،دکمه پایین روی d-pad رو نگه دار و با آنالوگ راست فرانکلین رو انتخاب کن......

+
    دوستان چند درصد رفتید بازیو ؟

راستی ، موقع انجام ماموریت ها اگه دقت کنید به محیطتون کارتون راحت میشه. مثلا" یه جایی شما میخواید یه ماشینی رو ببرید یه جای دیگه ، ولی میافتن دنبالتون. خب از کجا با خبر میشن که سوار ماشین شدید ؟ فکر کردید مث ِ قبلیا الکی همینطوری دنبالتون میافتن ؟ خیر . داشتم اطرافو نگاه میکردم دیدم یه ماشین شخصی توی محوطه پارک کرده و یکی پشتشه. اگه اون شمارو نبینه ، هیچ وقت خبر نخواهد داد و شما هم راحت میتونید ماشین رو جابجا کنید. من خیلی برام جالب بود که مث ِ قبلیا همینطوری ملت نمیافتن دنبالت.
    19-20% فکر کنم.......
    آره هشو مصنوعی واقعا بهتر شده،یه بارم پلیس دنبال من بود،رفتم پشت یه دیوار قایم شدم،پلیس با ماشین از بقلم رد شد ولی چون صورتش سمت من و داشت مستقیم میرفت نبود منو ندید!
    Last edited by Leon-117; 19-09-2013 at 14:38.

12. 18 کاربر از Leon-117 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mhd1990's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

سلام دوستان تو بازی به یه مشکلی برخوردم

مایکل یه ماموریت داره که باید بره کت و شلوار بپوشه بعد تموم کردن اون مرحله هیچ ماموریتی نیست که انجام بدم فقط یه حرف f هست تو نقشه که اونم مربوط میشه به فرانک چیکار کنم ؟ میشه شخصیت بازی رو به فرانک تغییر بدم راسنی ترور هنوز نیستش
    Last edited by mhd1990; 19-09-2013 at 13:54.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •