تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 138 از 720 اولاول ... 3888128134135136137138139140141142148188238638 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,371 به 1,380 از 7197

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیونهای پاناسونیک LED/LCD/Plasma

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

دوست عزیز شما باید تحقیق کنید ببینید کدوم Upscaler قویتری دارن و سیستم رو در صورت امکان طوری Setup کنید که اونی که Upscaler قویتری داره در سیستم شما عمل کنه مثلا اگر Upscaler ای وی ----- قویتر هست سعی کنید خروجی DVD پلیر رو طوری تنظیم کنید که کار Upscaling رو انجام نده و تصویر رو Native تحویل AV ----- بده.
    نظر من این هست که بیشتر از اینکه خودتون دنبال جمع کردن یک ست باشید به سمت یک ست آماده برید و یا اینکه دستگاههایی رو که تهیه کنید که سازنده پپیشنهاد داده با هم سازگاری دارن به هر حال کار نسبتا مشکلی هست چون دقیقا باید بدونید چی دارید میخرید در غیر اینصورت پولتون ممکنه یا برای خریدن مشخصات غیر ضروری حدر بره یا اینکه به نتیجه مطلوب نرسید.

البته در مورد Upscaling فکر نمیکنم پردازنده V20 ضعیف باشه من خودم تستش کردم و از نظر من عالی بود ولی پردازنده تی وی در مجموع بدون نقص نیست که بیشتر مشکلش مربوط به Deinterlacing میشه.

این بهترین بررسی بوده که من تا به حال راجع به سیگنالهای SD در پنلهای 2010 پاناسونیک خوندم و دقیقا من همین احساس رو راجع به مسئله پردازش سیگنالهای SD در V20 دارم:

منبع:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    جناب الوکارد

خیلی ممنون. اما نکته ای که هست اینه که من با این که در حد توانم تو اینترنت جستجو کردم؛ اما نتونستم این بحث رو تو ذهنم جمع بندی کنم... در مورد Pioneer AV receiver مطلبی که گفتن ،اینه که upscalingesh زیر متوسطه... در مجموع میگن upscaling تو این رده ----- ها کلا چنگی به دل نمی زنه.... من امیدوار بودم با ترکیب چند تا upscaler از تی وی و ----- و پلیر به یه نتیجه قابل قبول برسم، که ظاهرا اشتباه می کردم و قضیه اصلا این شکلی نیست..... در مورد ست آماده ای که گفتید، چیزی می تونید پیشنهاد کنید؟ من که گشتم، مدل هایی که اینجا هستند، چندان رنکینگ خوبی ندارن و اونایی که رنکینگ خوب دارن، اینجا گیر نمیان... خلاصه این که اگر زحمت نیست، من یه کم بیشتر به کمک شما واسه جمع بندی احتیاج دارم.. این درخواست از تنبلی نیست.... مدت هاست دارم تحقیق می کنم، اما نتونستم جمع بندی کنم...

حـــــرفـه ای *Alucard*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

دوست عزیز من هنوز متوجه نشدم شما برای چی دنبال Upscaler قوی هستید!؟ چون پنلتون مشکلی از این نظر نداره برای رفع بقیه مشکلات هم فقط کافیه پلیری تهیه کنید که خروجی پروگرسیو داشته باشه که 90 درصد مدلای فعلی بازار این قابلیت رو دارن.
    اساسی ترین مشکل رو این وسط شاید ----- ماه***** داشته باشه که اون هم اگر ----- HD تهیه کنید مشکلی باقی نمیمونه البته بازهم رسیورها با هم متفاوت هستن و ممکنه بعضی از رسیورهای اچ دی تو سیگنالهای SD ضعفهایی داشته باشن.
    ولی اگر دنبال سیستم صوتی خوب هستید فارق از توجه به مسئله Upscaler !! بهتر هست دنبال سیستم صوتی با تمرکز روی کیفیت صدا باشید.
    Last edited by *Alucard*; 29-01-2011 at 14:37.

3. 5 کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام
    تو رو خدا یکی از بچه ها که اطلاعات خوبی داره منو از سردرگمی خارج کنه

یکی رو بانه پیدا کردم که V20S رو بطور ضمانتی برام تا تهران ارسال میکنه و تقاوت قیمتش بعلاوه پول بار نسبت به قیمت V20R که از نمایندگی با 15 ماه گارانتی تهیه کنم تقریبا 180 هزار تومان است

لطفا بهم بگین V20R با V20S چه تفاوتهایی داره؟
    و آیا می ارزه بخاطر این تفاوتها از 15 ماه گارانتی چشم پوشی کنم؟
    اگر سریع پاسخ بدین یک دنیا ممنون میشم چون باید به بانه سریعا اطلاع بدم که میخوام یا نه؟
    پیشاپیش از لطف تک تک دوستانی که زحمت میکشن و پاسخ میدن تشکر میکنم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

با توجه به اينكه طبق قوانين نميشه اينجا شماره تلفن و اسم فروشنده رو تو بانه بيارم هر كسي كه ميخواد براش پيغام خصوصي ميكنم كه طبق قولي كه داده بودم بتونه با خيال راحت خريد كنه.
    دوست عزیز لطفا شماره رو برام من پ خ کن
    ممنونم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

برای من هم آدرس فروشگاه هم شماره تلفن فروشگاه و همراه فروشنده رو بده
    ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

سلام
    تو رو خدا یکی از بچه ها که اطلاعات خوبی داره منو از سردرگمی خارج کنه

یکی رو بانه پیدا کردم که V20S رو بطور ضمانتی برام تا تهران ارسال میکنه و تقاوت قیمتش بعلاوه پول بار نسبت به قیمت V20R که از نمایندگی با 15 ماه گارانتی تهیه کنم تقریبا 180 هزار تومان است

لطفا بهم بگین V20R با V20S چه تفاوتهایی داره؟
    و آیا می ارزه بخاطر این تفاوتها از 15 ماه گارانتی چشم پوشی کنم؟
    اگر سریع پاسخ بدین یک دنیا ممنون میشم چون باید به بانه سریعا اطلاع بدم که میخوام یا نه؟
    پیشاپیش از لطف تک تک دوستانی که زحمت میکشن و پاسخ میدن تشکر میکنم.
    تفاوت دو مدل S,R در داشتن تيونر ديجيتال براي مدل S هست كه R فاقد اون هست.
    در مدل S هم منوي فارسي نداره فقط تلتكست رو فارسي نشون ميده.

8. 3 کاربر از hakim2020 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مرسی از جواب شما<بی صبرانه منتظریم نتیجه زحمت شمارو ببینیم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

1 - من دو ماه منتظر موندم واسه سه بعدیش هنوز نیومده. میاد یا نه؟ اگه میاد بازم صبر کنم.
    2 - بعد این vt30 که معرفی شده کی میاد؟ اگه مثلا ماه دیگه تو آمریکا پخش شه کی میرسه ایران؟ یا اصلا ایران نمیدن بیرون؟
    3 - فرق مدل vt 20 با vt 25 چیه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

1 - من دو ماه منتظر موندم واسه سه بعدیش هنوز نیومده. میاد یا نه؟ اگه میاد بازم صبر کنم.
    2 - بعد این vt30 که معرفی شده کی میاد؟ اگه مثلا ماه دیگه تو آمریکا پخش شه کی میرسه ایران؟ یا اصلا ایران نمیدن بیرون؟
    3 - فرق مدل vt 20 با vt 25 چیه؟
    دوست من هميشه چيزي كه ميرسه به ايران يك فاز از اونور عقبتره حداقل. در اينصورت شما هميشه بايد منتظر باشي اونوقت , تصميمت رو با شرايط موجود بگير و خيلي منتظر مدلهاي آينده نباش, به نظر من زياد صبر كردن و منتظر مدلهاي آينده خيلي موندن هم سخته و هم زجر آور شما ميتوني مدل 3 بعدي رو بانه پيدا كني و خريدت رو انجام بدي و لذتش رو ببري , تا بعد هم خدا كريمه.

12. این کاربر از hakim2020 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

koh

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

با کمک آقای حکیم پنل من هم (42v20s) صحیح و سالم از بانه دستم رسید

لطفا راهنمایی کنید که در 100 ساعت اول پنل باید رو چه تنظیماتی باشه؟
    سوال بعدیم در مورد دریافت اینترنت بصورت وایفای میباشد.
    تنظیمات وابرلس در منوی تی وی وجود داره اما وقتی روی وایرلس میذارم پیغام میده که :

Wiirelass LAN adaptor not detected
    please connect wilreless Lan adaptor and select retry

اینجوری که در دفترچه پنل دیده میشه قکر میکنم باید وای فای داشته باشه اما هنوز نتونستم اکتیوش کنم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •