همه چیز را خیلی راحت میشود فهمید
رونالدو:دلم برای منچستر یونایتد خیلی تنگ شده است
او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" دلم برای فوتبال انگلیس تنگ شده است.
بخشی از زندگی من اینجاست اما کسی از آینده خبر ندارد
همه چیز را خیلی راحت میشود فهمید
رونالدو:دلم برای منچستر یونایتد خیلی تنگ شده است
او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" دلم برای فوتبال انگلیس تنگ شده است.
بخشی از زندگی من اینجاست اما کسی از آینده خبر ندارد
خوب... رونالدو به صورت قطعی کنسل شد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گفته دلش برای یونایتد تنگ شده و ام یو رو دوست داره... اما زندگیش در اسپانیاست و در مادرید خوشحاله.. موفق باشه هر جا که هست. : )
.
با این حساب جلسه مویز - رونی خیلی اهمیت داره ... امیدوارم وین بمونه..
کاگاوا در حال آموزش فوتبال ( شاید هم یک چیز دیگه! ) به دختران ژاپنی.
.................................................. .................................................. ...................................
می گن مویز و تیاگو با هم صحبت کردند. امیدوارم مویز راضیش کرده باشه!
.................................................. .................................................. ...................................
خنده های مویز خیلی شیطانی و ترسناکه! قبول ندارید؟
از اون طرف تیاگو قشنگ ترین خنده ی دنیا رو داره! قراردادو امضا کن دیگه. چقدر طولش میدی!
مویز قطعا به راهنمایی های فرگی نیاز داره.
تو اون جلسه داشت به سوال بچه کوچولوها جواب میداد. زیاد جدی نگیر.خوب... رونالدو به صورت قطعی کنسل شد:
تیاگو روز جمعه معرفی خواهد شد![]()
Phil Neville قراره اضافه بشه به کادر فنی بی تجربه یونایتد و جانشین Fred the Red بشه!
.................................................. .................................................. .................................................. ............
به سلامتی جاسوس مویز هم تعیین شد.
![]()
Last edited by Yi Yi; 04-07-2013 at 20:04.
گیگز مربی-بازیکن منچستر شد
دیوید مویس، گیگز را به عنوان مربی- بازیکن در منچستریونایتد انتخاب کرد.
بازیکن 39 ساله که در ماه مارس قراردادش را یک سال دیگر با شیاطین سرخ تمدید کرده بود، نقشی مرکب از یک بازیکن در ترکیب تیم و یکی از اعضای کادر فنی را اجرا خواهد کرد.
مویس در این باره گفت: خوشحالم که رایان این فرصت را پذیرفت تا یک مربی – بازیکن شود. موفقیت و توانایی وی در چندین سال به او دورنمایی بینظیر در فوتبال مدرن میدهد.
وی ادامه داد: کار او الگویی برای هر بازیکن جوان بلندپرواز است و من مطمئنم که او و بازیکنان از این نقش جدید سود خواهند برد.
گیگز پیراهن مربیگریاش را دریافت کرده و در دورههای حرفهای سال آینده یوفا شرکت خواهد کرد.
وی در این باره گفت: تبدیل شدن به یک مربی- بازیکن افتخار بزرگی است. امیدوارم بتوانم تجربهام را به تیم بدهم و هم بازیکن و هم بخشی از خانواده همیشگی منچستریونایتد باشم.
بازیکن شیاطین سرخ خاطرنشان کرد: همه میدانند که مدرک مربیگریام را دریافت کردهام و این را اولین گام در جهت شغل آیندهام میدانم. منتظر کار کردن در کنار دیوید مویس و تیم هستم.
امروز جای دوستان خالی جشن قهرمانی یونایتد بود با حضور دکتر صدر و آقای حاج رضایی . چه منچستری های دو آتیشه ای هم هستند!
مویس چه کادر فنی جمع کرده!
خوش که بی تجربه
یه مشت بی تجربه هم جمع کرده دور خودش
عکسی فیلمی خبری حاشیه ایچیزی در دست نداری عمو ؟
منم می خواستم همین رو بگم.
جاشو که اطلاع ندادی اما اخباری ازش بذار تا در جریانش باشیم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)