تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 138 از 308 اولاول ... 3888128134135136137138139140141142148188238 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,371 به 1,380 از 3075

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Barcelona | بلوگرانا | جلد 2

حـــــرفـه ای runner's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

عکس خودش گویا هست:

هنوز به پای راموس نزدیک نشده بود دایو رو شروع کرده بود!!!!!
    تو این پست سه عکس که به صورت پشت سر هم هست رو میتونین ببینین!!
    شما این عکس رو که گذاشتی میگی هنوز برخورد صورت نگرفته دایو زده در صورتی که تو این پست در زمانه برخورد تازه داره پاش از زمین جدا میشه!!
    اینی که شما گذاشتی بازیکن در حال دویدن هست و طبیعی هست که باید بدنش رو به جلو باشه وجالبیه عکستون اینه که راموس رو جا گذاشته و از موقعیت توپ معلومه که کاملا در اختیار آدریانو بوده اگه از راموس رد میشد میتونست موقعیت رو بوجود بیاره!!!

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by runner; 03-03-2013 at 15:45.

2. 13 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

باحاله ها !! اونوقتا که باختای متوالی میارن توی لیگ و ... سکوت بدی حاکمه توی فضای تاپیکتشون الان که بارسا چنتا نتیجه بد داشته شروع کردن به کری خونی !! یه بازی بود و تموم شد بیخودی داره کشدار میشه و میره روی اعصاب پستای کاربرای غیر بارسا ! خود بارساییها هم فوتبال رو میفهمن و هم به نقیصه های تیمشون واقف هستن و نیازی نیست دیگران بشن دایه مهربانتر از مادر . تموم کنین این بحث مسخره رو !! یه بازی سرمربی نداشته باشین اشکتون در میاد و به زور نتیجه میگیرین . هر وقت شرایطتون مث بارسا بود بعد بیاید صحبت کنین ! جواب دادن به پستای اون کاربرا هم الزامی نیست که دوستان دارن ادامه میدن و کشدار میکنن قضیه رو . وضع ما نسبت به اونا اینقدرها هم حاد نیست ! دو تا برد کردن فک کردن کابوس این فصلشون تموم شده !!

تموم این شرایط با برگشت سرمربیمون عوض میشه : بارسا تموم نشده و نمیشه . اگه میشد از اول فصل تا هفته قبل محال بود این نتایج رو کسب کنه . فعلا تیم از نظر روحی افت کرده و طبیعیه .

4. 11 کاربر از MoJtaBa.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

یکی از بارسایی ها تو یکی از صفحه ها (بگیم پاک میکنن) میگفت آدریانو خودشو به موقع ننداخت زمین وگرنه پنالتی بود و راموس هم پاشو جمع کرده که با آدریانو برخورد نگنه و داور اینو فهمیده و خطا نگرفته!!!

آخه دوست بارساییه من این حرف از شما بعیده

این عکس رو ببین اصلا زاویه پایه راموس جوری بوده که بتونه جمعش کنه!!!؟

Last edited by runner; 03-03-2013 at 16:41.

6. 11 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت SIMTAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

این مقاله ای هست که مهدی طاهرخانی نوشته.همیشه طرفدار شماره 1 قلمش بودم و هستم.برخلاف بعضی های اصلا اهل شعر و شاعری و مداحی نیست (که کم مونده بود بعد از بهترین شروع تاریخ لالیگا مکتب تیتوئیسم هم راه بندازن!!)دست میذاره همونجایی که باید بذاره.انتخاب تیتو از همون اول هم اشتباه بود و ای کاش بیشتر به اشتباهات روسل تو تابستون میپرداخت.

سایت گل-1-بر فرض محال داور ناپرهیزی می کرد و برای اولین بار در طول بازی در یک صحنه حساس، توپ های "پنجاه پنجاه" را به نفع بارسا سوت می زد و آن پنالتی را می گرفت و مسی هم توپ را درون دروازه قرار می داد. گیریم بازی دو بر دو مساوی تمام می شد. اما نه ... باز هم هیچ خللی در کوتاهی این مجموعه(تیتو و راسل) به فلسفه تیکی تاکای حقیقی بوجود نمی آمد.

گوشتان را تیز کنید؛این صدای خرد شدن بارساست، تیمی که بهترین شروع تاریخ لالیگا را داشت اما در اکثر بازی های بزرگ فصل دچار لغزش شد چه در سوپر کاپ چه اروپا و چه بازی های دو گانه مقابل رئال.این تیم مستر تیتو است.مردی که می توانست با یک تصمیم شجاعانه تصویری ماندگار از خود در نوکمپ باقی بگذارد اما او حاضر شد از هزاران کیلومتر دور از خانه تیمش را هدایت کند اما صندلی اش را به نفر جدیدی نسپارد. دوره ای که بارسا در اوج بود یک تفکر مسموم و خوش باورانه برای توجیه این همه قدرت یک جمله را مدام تکرار می کرد؛ با وجود مسی ، ژاوی و اینیستا این مجموعه هیچ احتیاجی به مربی ندارد. اما حالا به وضوح دیده می شود نبود فیزیکی تیتو ویلانوا که به مراتب مرد کوچک تری از پپ و همچنین فرانک رایکارد به حساب می آید تایتانیک کاتالان ها را در یک قدمی غرق شدن قرار داده است. در کوپا دل ری به راحت ترین شکل ممکن و با وجود اینکه نتیجه خوبی در مادرید گرفته بودند بازی در خانه را واگذار کردند و حالا مقابل تیم دوم مادرید نمی توانند از حقیقت تیکی تاکا دفاع کنند.این تنها باخت بارسا به مادرید نبود. این پیروزی تفکر فوتبال مستقیم بود بر فلسفه ای که می گوید باید از فوتبال با پاس های پر تعداد اما هدفمند لذت ببرید.اگر تا دیروز همه می خواستند شبیه بارسا شوند و با فوتبال چشم نواز مقدمات دفاع تیم میزبان در خانه اش را مهیا سازند حالا لیست آرزوها فرق کرده است.چه ایرادی دارد مقابل نزدیک به نودهزار تماشاگر خودی در خانه در هزار توی دفاع مچاله شویم و در عوض با هر ضدحمله یا یک کرنرمعمولی یک موقعیت جدی ایجاد کنیم؟ پپ می دانست چگونه باید از حیثیت تیکی تاکا دفاع کند.هنگامی که تیمش عقب بود دقت به مراتب بیشتری در پاس های تودر وجود داشت و با وجود اینکه فصل قبل در لالیگا کورس را به رقیب واگذار کرد اما در مجموع دوبازی رفت و برگشت نتیجه بهتری را از بعد تفاضل گرفت(درماردید 3 بر یک برد و در خانه دو بر یک باخت) اما اینک تیکی تاکا توان دفاع از خویشتن را ندارد.آنهایی که می خواهند از فوتبال روز نت بردارند بازی تیم مورینیو را ترجیح می دهند.اسپانیا با همین تیکی تاکای وام گرفته از بارسا به قله فوتبال جهان رسید اما ژابی آلونسو در دفاع از فوتبال فعلی مادرید می گوید تیم ما فلسفه اش با بارسا فرق دارد و ما می خواهیم در کمترین زمان ممکن توپ را به 18 قدم حریف برسانیم. تا دیروز یکی مثل گواردیولا بود که می دانست روش تقابل با این فوتبال چیست و از این رو در مجموع دیدارهایش با مورینیو برتری داشت اما حالا تیتو ویلانوا معجونی را به عنوان تیکی تاکا مقابل طرفداران بارسا می گذارد که قطعا کاریکاتوری از فوتبال مبتنی بر مالکیت توپ و زمین است.

2-باخت دو گانه به مادرید نتیجه شگفت آوری نیست اما آنچه موجب دلسردی طرفداران بارسا می شود این است؛ ناکام جلوه دادن فوتبال چشم نواز و پر پاس مقابل بازی مستقیم و همچنین تسلیمی محض برابر ضربات ایستگاهی. آنچه بارسا در طول چند سال اخیر انجام داده بود تنها صید جام های پر تعداد نبود آنها طرفداران جدیدی را برای خود و همچنین فوتبال جذب کردند چون نمایش شان متفاوت از مابقی بود.فوتبالی که شبیه هیچ تیم دیگری نیست و در عین زیبایی و چشم نوازی هم خوب نتیجه می گرفت و هم پیروز غالب مصاف های بزرگ بود. اما امروز به هزار و یک دلیل آنها برنده این عرصه نیستند. فوتبال تیتو ویلانوا همان روزی هم که مطمئنانه رقبای متوسط و ضعیف را شکست می داد مقابل دانه درشت ترها مشکل جدی داشت.یکی مثل سلتیک هم در نوکمپ و هم در سلتیک پارک فلسفه تیکی تاکا را به چالش می کشد و علی رغم اینکه بارسا موفق به صعود مقتدارنه از گروهش در اروپا می شود اما میلان با همان روش کار را تقریبا یکسره می کند. سقوط حکم فرمایی مطلق کاتالان ها قابل حدس بود چرا که هر صعودی را سقوطی در پیش است و محال ممکن است از این جبر قادر به تخطی باشی اما آنچه امروز بر سر بارسا آمده ربطی به دوران حقیقی سقوط ندارد. آنها به احتمال فراوان مهمترین جام داخلی این فصل اسپانیا را از آن خود می کنند و تا روزی که مثلث تاریخ ساز مسی ، ژاوی و اینیستا به سقوط واقعی برسد دست کم چند فصل دیگر باقی مانده است بنابراین آنچه امروز بر بارسا می رود یک سکته موقتی در دوره اوج است. دوره ای که تیکی تاکا در بازی های بزرگ به پاس های بی کیفیت میانه میدان تغییر هویت داد و ماحصل صد و هشتاد دقیقه مالکیت مطلق توپ و زمین برابر رئال منجر به دو باخت شد آن هم با کمترین موقعیت گل برای آبی و اناری ها. تاریخ بعدها امروز را اینچنین به یاد می آورد؛ دوره ای که تیتو ویلانوا خودخواهانه زیر برگه استعفا را در اوج قدرت بارسا در لالیگا ،اروپا و کوپا دل ری امضا نکرد و با سیستم من درآوردی و منحصر به فرد مانیتورینگ از هزاران کیلومتر دورتر از خانه به مدیران بزرگ دنیا آموخت چگونه می توانند تنها با یک تصمیم اشتباه، مقدمات یک سقوط باورنکردنی را آماده کنند.

3-تا یک ماه قبل ارمغان تیتو برای بارسا یک قهرمانی زودهنگام در لالیگا بود اما حالا بقا در کورس اروپا تقریبا محتاج معجزه است و دو شکست متوالی برابر رئال به خودی خود به اندازه چند فصل ناکامی اندوه و بار منفی دارد.جواب حالا پیش روی تئورسین هائیست که برای کوچک شمردن شاهکارهای پپ گواردیولا ادعا می کردند این مجموعه بدون مربی هم همواره برنده است؛ اشتباه بزرگ راسل، خودخواهی شگفت انگیز تیتو ویلانوا ودست و پا زدن مضحک یوردی رورآ پاسخ روشنی را به تاریخ داد. باری حتی اگر مجموعه ای مثل بارسا هم به شما بدهند و شما این کاره نباشید می توانید از مسی آن هم در دوران اوج فوتبالش یک هیچکاره بسازید،از اینستا یک بازیکن کُند که تنها سکته دادن در بازی را شگرد دارد و از ژاوی مهره ای که نبودش کمی موجب خرسندی است آن هم قبل از ال کلاسیکو! بارسا در هر صورت بلند می شود اما این دوره حضیض یک نکته تاریخی در دل خود داشت؛ آنچه باعث گریز و تنفر از تیکی تاکا می شود تنها نمایش کاریکاتور وارش از سوی مخترعانش است. اگر این فوتبال پاس محور درست پیاده نشود آنگاه ؛پاسکاری و مالکیت هشتاد درصدی در زمین میزبان را فراموش کنید شما با توپ های بلند از سوی مدافعان و سپس فرار مهاجمان در کمین نشسته و همچنین استفاده حد اکثری از ضربات ایستگاهی می توانید در هر زمینی برنده باشید. مهمترین متریال برای اجرای تیکی تاکای واقعی از خودگذشتگی است و دل کندن از توپ، همان کاری که تیتو نتوانست آن را انجام دهد.او توپ پیروزی را تا نیویورک با خود برد.

8. 6 کاربر از SIMTAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

زوبی‌زارتا پس از پایان ديدار مقابل رئال مادرید گفت: «تیم ما به شرایط سخت عادت دارد و هیچ وقت تسلیم نخواهد شد. باید این بازی را فراموش کنیم و به خود بیاییم، زیرا هفته بعد باید به مصاف لاكرونيا برویم».

وي ادامه داد: «ما به دنبال مساوی نبودیم. هدف بارسا همیشه پیروزي است. در فوتبال گاهي شما پيروز مي‌شويد و گاهي حريف. هنوز زمان زیادی تا پایان لیگ باقیست و ما سعی می‌کنیم که بر این شرایط غلبه کنیم» .

مدیر ورزشی بارسلونا در پاسخ به اين سوال كه بهترين بازيكن ميدان چه كسي بود، گفت: «من به ندرت در مورد اینکه چه کسی بهترین و یا بدترین است صحبت می‌کنم، ولی والدس بازی خوبی را به نمایش گذاشت. بقيه بازیکنان هم خوب بودند. مسی هم در خدمت تیم بازی کرد، هر چند که در نیمه دوم نتوانستیم او را به خوبی صاحب موقعیت کنیم».

زوبی‌زارتا در پایان گفت: «ما باشگاهی هستیم که به شرایط سخت عادت دارد و هیچ وقت تسلیم نمی‌شود. همیشه مبارزه خواهیم کرد. اين سبك بارسا از ازل بوده است».

منبع: سایت رسمی باشگاه
    مترجم: هومن تيرانداز / FCBarcelona.ir

10. 9 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

اون گل نیازی به نبوغ خاصی نداشت یه پاس به مسی اونم یه توسر توپ و شوت کار خاصی نکرد که ما بخوایم رو تکی گل زدنش مانور بدیم!!!
    برا بعضیا که فقط دو سه تا بازی اخر مسی رو دیدن نبوغه
    اونایی که 2.0 لیگ قهرمانان رو ندیدن تو 10 دقیقه دو تا گل یکیش 7.8 نفر دریبل زد یکیشم یه لایی به کاسیاس
    خلاصه صحبت کردن بی فایدس ول کنین

یه شعر بگیم فضا عوض شه
    سلام من به تو بارسای قدیمی
    منم همون هوادار قدیمی
    هنوز همون خراباتی و مستم
    ولی بی تو سبوی می شکستم
    همه تشنه ی بردیم بارسا کجایی؟ گرفتار بحرانیم تیتو کجایی؟
    اگه دو بازی باختیم عمر تو باقی که اعتبار فوتبال تویی تو بارسا

دقت کنین با ریتم خود اهنگ بخونینش

اثرات بعدی در بازی های بعدی
    منتظر باشید
    Last edited by Hatek; 03-03-2013 at 20:52.

12. 10 کاربر از Hatek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

این مقاله ای هست که مهدی طاهرخانی نوشته.همیشه طرفدار شماره 1 قلمش بودم و هستم.برخلاف بعضی های اصلا اهل شعر و شاعری و مداحی نیست (که کم مونده بود بعد از بهترین شروع تاریخ لالیگا مکتب تیتوئیسم هم راه بندازن!!)دست میذاره همونجایی که باید بذاره.انتخاب تیتو از همون اول هم اشتباه بود و ای کاش بیشتر به اشتباهات روسل تو تابستون میپرداخت.
    با عرض پوزش، من قبلا شاید کمی اعتقاد داشتم اندک حقیقتی در پشت گفته های شعر مانند این جناب نویسنده سایت گل هست، ولی این مطلب از بی معنی ترین و بی اساس ترین مطالب فوتبالی بود که در این چند سال دیده بودم. همش توسل به احساسات و پیش بردن گفته های بی پایه و اساس خود به وسیله جریحه دار کردن احساسات طرفداران بارسا. ایشون فقط و فقط قصد تخریب کادر فنی و مدیریت بارسا رو داره و بس.

14. 11 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

با عرض پوزش، من قبلا شاید کمی اعتقاد داشتم اندک حقیقتی در پشت گفته های شعر مانند این جناب نویسنده سایت گل هست، ولی این مطلب از بی معنی ترین و بی اساس ترین مطالب فوتبالی بود که در این چند سال دیده بودم. همش توسل به احساسات و پیش بردن گفته های بی پایه و اساس خود به وسیله جریحه دار کردن احساسات طرفداران بارسا. ایشون فقط و فقط قصد تخریب کادر فنی و مدیریت بارسا رو داره و بس.
    مرسی آرمان جان
    دقیقا حرف دل من بود

هر چیزی حدی داره
    انتقاد از بارسا درست اما زیر سوال بردن انتخاب تیتو به خاطر بیماریش دیگه واقعا انتقاد نیست بلکه یک بی انصافیِ سرشار از بیرحمیه
    قطعا هر انسانی حتی اگر یک روز از عمرش مونده باشه حق داره زندگی کنه و دنبال چالش باشه
    تیتو هم شامل همین قانون میشه
    چطور ممکنه به ذهن کسی که اهل قلم هم هست برسه که یک انسان رو به خاطر بیماریش از دایره زندگی و چالشهاش بیرون کرد
    تیتو تا زمانی که بود بهترین نتایج رو گرفت و شروع فوق العاده ای داشت و به نظر من بارسا در هر صورت باید منتظر تیتو بمونه و البته حتما در صورتی که برای سلامتیش خطری نداشته باشه فصل بعد رو هم در بارسا باشه
    تیتو ثابت کرد کسانی که ادعا داشتن اون در موفقیتهای پپ نقش بسیار پر رنگی داشته زیاد هم بیراه حرف نزدن
    تیتو دو فصل قرارداد داره و با توجه به نتایج کسب شده به نظر من منطقیه که فصل بعد هم سرمربی تیم باشه

16. 13 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

نظرسنجی ال موندو در مورد افت بارسا؛ هواداران دلتنگ تیتو هستند

هواداران آبی و اناری غیبت سرمربی تیم شان را مهمترین عامل در کسب نتایج ضعیف اخیر می دانند

سایت گل- روزنامه کاتالانی "ا لموندو دیبورتیوو"از دیروز و بعد از شکست دوباره بارسا مقابل رئال، یه نظرسنجی راه انداخته و از هواداران کاتالانی سوال کرده دلیل اوضاع کنونی بارسا چیست.

در این نظر سنجی 5 گزینه قرار داده شده: 1-اتکای بیش از اندازه تیم به مسی 2-غیبت تیتو 3-ضعف بدنی 4-غرور کاذب و 5- ضعف دفاع تیم.

تا الان که 2600 نفر رای دادند که "غیبت تیتو"با بیشترین درصد (31) عامل نخست در افت بارسا دانسته شده است.دومین عامل موثر هم "اتکای کاذب به مسی" و سومین عامل هم "ضعف خط دفاع" است.

18. 10 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت SIMTAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

اتفاقا یکی از بهترین مطالبی که بود که تو چندسال اخیر تو گل کار شده.مهدی طاهرخانی از یکی طرفداران متعصب بارساس . ضمنا با کجای حرفش مشکل داری؟همین که تیتو ویلانوا منافع خودش رو به منافع تیم ترجیح داده باید بد تر از این ها بش گفت.الحق که 5 درصد پپ مردونگی نداشت وگرنه جایگاه خودش رو به موفقیت تیم ترجیح نمیداد.اگر همون موقع که فهمید به خاطر بیماریش حساس ترین مقطع فصل (2 بازی با میلان و 3 ال کلاسیکو!!!!) بالای سر تیم نیست استعفا میداد هم به عنوان یک انسان فداکار ازش یاد میکردن و هم اینکه بارسا به این روز نمیفتاد . اما چون تیتو هرگز تو بزرگ ترین رویاهش هم تصور نیکرد روزی فراتر از یک کمک مربی فوتبال بشه و جایگاهی بزرگ تر و بهتر از کمک کردن به پپ و دستیاری بارسا پیدا کنه تحت هیچ شرایطی نمیخواد این شغل رو از دست بده حتی اگر به قیمت حذف بارسا از چمپیونزلیگ و کوپا و حتی از دست دادن لیگ بشه!(با 4 تا نتیجه ی احمقانه با احمقی چون رورا لیگ رو هم از دست میدیم!) فقط بگو با کجای حرفش واقعا مشکل داری؟[حذف شد]
    من واقعا به مدیریت باشگاهی مثل بایرن احترام میذارم اینجا مهمترین جام فصل به مدد مدیریت ، دلال بزرگ و دروغگویی چون روسل و مربیانمون از دستمون رفت یه تیم مثل بایرن مونیخ یوپ هانکس رو داره و واسه فصل بعد پپ رو میاره یه تیمم مثل ما از پپ به تیتو و از تیتو جوردی رورا میرسیم ! من کم کم دارم موجی از امید رو هم بین توپ جمع کن ها و حتی باغبون های نوکمپ میبینم برای رسیدن به نیمکت بارسا . یقین دارم اگر همین الان هم مشکلی برای رورا پیش بیاد یا اخراج بشه توسط داور بازی بعدی شاید یکی از باغبانی های نوکمپ و یا شاید پزشک تیم مسئول هدایت بارسا رو به عهده بگیره. الان در بهترین حالا هواداری بارسا فقط برای تیتو آرزوی سلامتی دارن !
    Last edited by Sir0c00; 04-03-2013 at 01:42. دليل: ادبیات توهین آمیز

20. این کاربر از SIMTAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •